Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Има их и у САД колико `оћеш. Прецедник им је комуњара... znaci siri se komunisticka posast .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Мислим да је ширење завршено. Сад долази дератизација... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Ти си нека једноставна, простодушна и симпатична душа. Опасан си. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Znaci potpuno je odstranio drzavu i zakonsku regulativu is svog odnosa sa firmom, firma nije platila ni dinar poreza i doprinosa sto je eve u duhu liberalne ekonomije, a on nije ostetio firmu ni za dinar radeci volonterski i tako je uvecao profit firme ... Znaci, ispunio je dodsedno u praksi sve za sta se zalaze u teoriji ... I ti mislis da to nije u redu i da je za ismevanje - zbog cega? Odma cu da ti kazem ono sto sam ti pre rekao dakle uopste nije sluchaj da oni "uzimaju volontere" pa ih menjaju ko carape dok volonteri obavljaju neki da kazem stvaran posao (prave profit firmi). oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Savo Gajic Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 I ti mislis da to nije u redu i da je za ismevanje - zbog cega? Odma cu da ti kazem ono sto sam ti pre rekao dakle uopste nije sluchaj da oni "uzimaju volontere" pa ih menjaju ko carape dok volonteri obavljaju neki da kazem stvaran posao (prave profit firmi). E cao stari, ako smijem da se ubacim, da li je sada lose sto neko volontira? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 E cao stari, ako smijem da se ubacim, da li je sada lose sto neko volontira? Meni nije lose, ja to nigde nisam rek'o? (: Ima jedan los aspekt toga, postoje firme koje uzimaju radnika kao volontera ne plate ga ni dinar da im prenosi gajbice ili tako nesto. Znam za takve firme. I onda sutnu jednog uzmu drugog "volontera" .. u tom sluchaju "volontiranje" je lose(a ima ih) to nije volontiranje vec iskoriscavanje. Medjutim ja nisam volontirao u takvoj firmi. Ja sam bio volonter u pravom smislu te reci, neko ko nije stvarao profit samim tim nije radio za profit vec za znanje i iskustvo. Dakle u mom sluchaju, nista lose, u ono drugog - svakako da je lose. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Jebote sta radite budni u ovo vreme?xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Za slucaj da mi je obrisan post.. xD.....stvarno zasto ne lezete na vreme? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Опасан си. Ni u jednom ni u drugom obliku nije opasan. opasnost = destruktivnost. A tvoj smeh vredi citavih 1000 dinara. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
error Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 У јавности Србије стално се „дрви” нешто о „одливу мозгова”, а уколико овај потез није подстицај на то, онда стварно не знам шта је. Такође не знам да ли су ове форумске моралне руине од људи, који подржавају ово уопште свесни како и колико нпр. инжењер или програмер који има 1200 евра у Србији ради? Млађони and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 У јавности Србије стално се „дрви” нешто о „одливу мозгова”, а уколико овај потез није подстицај на то, онда стварно не знам шта је. Такође не знам да ли су ове форумске моралне руине од људи, који подржавају ово уопште свесни како и колико нпр. инжењер или програмер који има 1200 евра у Србији ради? Najveca moralana ruina koja podrzav to je programer koji zivi i radi u Italiji. :.mislise. Mislim da to dosta govori. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Meni nije lose, ja to nigde nisam rek'o? (: Ima jedan los aspekt toga, postoje firme koje uzimaju radnika kao volontera ne plate ga ni dinar da im prenosi gajbice ili tako nesto. Znam za takve firme. I onda sutnu jednog uzmu drugog "volontera" .. u tom sluchaju "volontiranje" je lose(a ima ih) to nije volontiranje vec iskoriscavanje. Medjutim ja nisam volontirao u takvoj firmi. Ja sam bio volonter u pravom smislu te reci, neko ko nije stvarao profit samim tim nije radio za profit vec za znanje i iskustvo. Dakle u mom sluchaju, nista lose, u ono drugog - svakako da je lose. To ti robovlasnici strucno zovu "probni rad", takve zgadije ima kolko oces, a posto imaju veze u inspekciji tj potplate ih onda nikome nista, izrabljuju ljude i dalje. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 To ti robovlasnici strucno zovu "probni rad", takve zgadije ima kolko oces, a posto imaju veze u inspekciji tj potplate ih onda nikome nista, izrabljuju ljude i dalje. To jeste, znash li ti da danasnje inspekcije kada ih posalju negde naprimer u neki kafic.. oni pozovu i kazu "dolazimo vam za dva dana sredite tamo sta treba".... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 To je bilo jos pre 10-20 godina, sve za pare, ne sto bi dupe dali za pare nego dusu. Ustvari tako je od pocetka ovog propadljivog sveta. Samo je problem sto u tome prednjacimo, umesto da, kao najstariji narod, dajemo primer svima... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 To je bilo jos pre 10-20 godina, sve za pare, ne sto bi dupe dali za pare nego dusu. Nije problem sta je bilo u korumpiranom komunizmu, problem je sto se ovo danas naziva kapitalizam ustvari nije ni nalik kapitalizmu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука