Милан М. Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Stvarno smo cudan narod. Niko ne voli politiku, pola zemlje ima partijsku knjizicu. Niko nije zainteresovan za politiku, a nema razgovora gde ona nije glavna tema. Nazalost i na ovom forumu se izgleda ubedljivo najvise paznje trosi na politiku Зато што је политика у свему. Коју год тему да додирнеш, то је политика. Друштвени живот је политика. И сви треба да се баве политиком, када већ имају право гласа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Знаш кад је један човек питао Сократа: "како да стигнем до Олимпа?", а овај му одговара: "пази само да ти сваки корак буде у том смеру". Није битно колико је далеко, ако идеш у правом смеру једног дана ћеш стићи. То је закон природе. Сличне добронамерне и мудре савете су давали и Сизифу, па види докле је догурао. Нажалост, Срби су изгубили компас па иду лево-десно као муве без главе... Обзиром да су српски градитељи "светле будућности" изледа шегртовали и изучили занат на Скадру, није ни чудо што је цела Србија искључиво археолошки занимљива и што су људи луђи од енглеских лудих крава...уф, како би волео да живиш овде и увериш се колико живиш у заблуди. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Нема логике јер није праведно. Најправедније би било да свако плаћа фиксну суму, јер сви од државе добијају исту услугу. jedna napomena, skoro sam se selio i imao sam posla sa administracijom, i svaku birokratsku uslugu sam morao da platim Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Dosao sam u Srbiju 1992 godine. Bilo je veoma "konfuzno" kad sam video kako se zivi ovde. A jedini razlog zbog kojeg nisam pobegao, su bili duhovnici koje pre u zivotu nisam, niti cuo niti sam procitao nesto tog tipa. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Ти си нека једноставна, простодушна и симпатична душа. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Mda fakultet je zavrsio za 6 meseci. Toliko nebitan podatak je ovo njegovo volontiranje da ne moze da se uporedi ni sa mojim poznavanjem Srpskog jezika jer ga jednostavno nikad nisam ucio u skoli. Nisam imao taj predmet jasno? A ostali argumenti kod vas ni ne postoje sve sacekusa do sacekuse bez ikakve dubine o onome sto vam prica sestra iz Danske. У чему је проблем? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Ти си нека једноставна, простодушна и симпатична душа. Dodje mi da zaplacem ako ne umrem takav. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Sujeta brate je neverovatna stvar. Vidi niko ovde nije maksimalno zlonameran a pogotovo ne zlopamtilo. Ne mislim da je zlonamerna ali naravno da voli da udari i malu packu ako ima neki smisao. (packa= "cushka") Ja je recimo tako dozivljavam. Ja mislim da je zlonamerna i mislim da je to vise nego demonstrirala. Dobronamerni ljudi ne ismevaju necij rad i trud kako je ona to sa bilbijom radila meni. I to sve bacaju neke ljigave fore jedan drugom komentarisu mene. Da su dobronamerni to ne bi radili. Ako ti mislis da je to deobronamerno - svaka ti cast. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 У чему је проблем? Problem se desio ranije kad je nas brat pisao da imamo sjajne i uspesne firme u Srbiji i naravno da se na kraju svelo da je jedna od tih firmi nista drugo no uvoznik poznatih robnih marki. Ne vredi mu tih 6 meseci nista ako me razumes. Bilo bi mu bolje da obidje neku firmu koja proizvodi i izvozi svoje proizvode , ako me razumes. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Dodje mi da zaplacem ako ne umrem takav. Да умреш? Немој, молим те! Иван ♪♫, Crveni Baron, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Problem se desio ranije kad je nas brat pisao da imamo sjajne i uspesne firme u Srbiji i naravno da se na kraju svelo da je jedna od tih firmi nista drugo no uvoznik poznatih robnih marki. Ne vredi mu tih 6 meseci nista ako me razumes. Bilo bi mu bolje da obidje neku firmu koja proizvodi i izvozi svoje proizvode , ako me razumes. Nije lepo lazno svedociti na brata svojega. Nije brat to pisao brat je pisao da je na Srpskom trzistu ta firma bila jedna od 100 najupsesnijih 2011godine. Srbija kao i sve druge zemlje ima svoje firme i ima listu uspesnih firmi. Ova je dakle na Srpskom trzistu poprilichno uspesna. Firma je poprilichno dobra, minimalna plata koju prima najobichniji aranzer je 30 000. Plate dobijaju redovno svi imaju placen staz, odmore, stimulacije. Svi dobijaju poklone, za nove godine, dan zena itd. I firma nije nikakav "uvoznik" vec oficijalni distributer Henkela. Ne znam jel ti poznato Henkel je merima, sva merimin program koji kupujes oni distribuiraju henkelu. A i distrubiraju ono sto henkel proizvodi sa strane. Drugo ne mozes da radis u firmi koja "izvozi" svoje proizvode jer firme koje proizvode se uglavnom ne bave distribucijom. I tako dalje... nastavi ti da citas sestru iz danske i da se zavitlavas sa mnom. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Problem se desio ranije kad je nas brat pisao da imamo sjajne i uspesne firme u Srbiji i naravno da se na kraju svelo da je jedna od tih firmi nista drugo no uvoznik poznatih robnih marki. Ne vredi mu tih 6 meseci nista ako me razumes. Bilo bi mu bolje da obidje neku firmu koja proizvodi i izvozi svoje proizvode , ako me razumes. Samo ti i tvoja sestra iz danske okrecite ono sto ja kazem i nemojte da me citate, pa onda pisite kako ste dobronamerni. Da ste dobronamerni citali bi me pazljivije pa ne bi lazno svedocili o onome sto sam rekao. Eto crveni baron, prica kako "bih se ja kosova odrekao zbog eu" ali sam ja na vise tema, vise puta napisao da se ne slazem da se prikljucujemo evropskoj uniji ako je uslov nezavisnost kosova. Ali za nju, tebe i "sestru iz danske" koji ste dobronamerni, nije bitno sta ja pricam bitno je sta vi mislite. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Важно да је момак радио, да жели да ради, да је вредан и да стиче пословна искуства и познанства...једног дана ће му се то позитивно вратити...ајде, пустите га више на миру. Милан М., Иван ♪♫ and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Важно да је момак радио, да жели да ради, да је вредан и да стиче пословна искуства и познанства...једног дана ће му се то позитивно вратити...ајде, пустите га више на миру. Vazno je da kako kaze Crveni Baron da sam ja glup sto sam radio i da bi mi se nemci smejali. To je vazno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Nije lepo lazno svedociti na brata svojega. Nije brat to pisao brat je pisao da je na Srpskom trzistu ta firma bila jedna od 100 najupsesnijih 2011godine. Srbija kao i sve druge zemlje ima svoje firme i ima listu uspesnih firmi. Ova je dakle na Srpskom trzistu poprilichno uspesna. Firma je poprilichno dobra, minimalna plata koju prima najobichniji aranzer je 30 000. Plate dobijaju redovno svi imaju placen staz, odmore, stimulacije. Svi dobijaju poklone, za nove godine, dan zena itd. I firma nije nikakav "uvoznik" vec oficijalni distributer Henkela. Ne znam jel ti poznato Henkel je merima, sva merimin program koji kupujes oni distribuiraju henkelu. A i distrubiraju ono sto henkel proizvodi sa strane. Drugo ne mozes da radis u firmi koja "izvozi" svoje proizvode jer firme koje proizvode se uglavnom ne bave distribucijom. I tako dalje... nastavi ti da citas sestru iz danske. Dobro nije sija vrat je nije ni bitno poznajem odlicno asortiman. Firma koja proizvodi a ne bavi se distribucijom meni licno nikako i nikad ne moze biti ekonomski odrziva. Zatvori krug od proizvodnje veleprodaje, zavrsi maloprodaju i imas sve za firmu koja moze da postane jako bitna na trzistu. Distributer moze da promeni robnu marku kao dobar dan. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука