Млађони Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Samo napred u borbu za pravdu i jednakost , preko tudje grbine naravno , po starom srpskom obicaju . Komunjare komunjare vi volite samo pare http://www.youtube.com/watch?v=cCzNbcKxOQs oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Realno porezi obogaljuju ekonomiju. Drzava nije u stanju nista da stvori ili ucini kako treba osim primene sile. Zato je i definicija drzave- organizacija sa monopolom nad sredstvima prinude... To je samo zabluda masa da ce ista biti bolje ako se uzme od bogatih jer ce te pare ili da zavrse u drugom dzepu ili ce da propadnu. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 ... i da klečimo na kukuruzu dok se ne pokajemo... 100.000 динара месечно или отприлике 1000 евра је социјала. Како онда живе они што зарађују мање од просека? Хокус покус? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 100.000 динара месечно или отприлике 1000 евра је социјала. Како онда живе они што зарађују мање од просека? Хокус покус? Ko kaže da je to socijala??? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 100.000 динара месечно или отприлике 1000 евра је социјала. Како онда живе они што зарађују мање од просека? Хокус покус? Jeste al u Svicarskoj.... Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 "Oni koji imaju najviše treba i da daju. To je pravedno" Jel to važi i za političare ili samo za poreske obveznike? Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Сви ти политичари имају неке своје фирме којима намештају послове користећи силу државе. Зато Ђилас своју градоначелничку плату даје у добровољне сврхе, јер (кажу да) има маркетиншку агенцију која има монопол на термине на телевизијама. Млађони, -Владимир- and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Ti nisi skapirao još uvek da će CELA tvoja porodica biti dodatno oporezovana zato što tvoj ćaća ima dobru platu... tj. da ako ćaća ima platu 120.000 (na vas troje to izađe po 40.000) rebnuće vam ekstra-porez, za razliku od tročlane porodice u kojoj sva tri člana imaju platu po 80.000, dakle duplo veći porodični budžet od vas. To je tebi pravedno? Далеко је мој ћаћа од 120.000. Примаље му је упола мање од поменуте цифре. Не знам шта ће све да нам се (мојој породици) деси. Пример је био конкретан и јасан. Ради се о здравственом осигурању, о томе како ја немам право на њега иако сам пријављен на бироу. Раније сам имао, од скора немам. О томе се ради. Било би праведно да нам је држава социјалистички уређена и да власт искрено жели да се извучемо из кризе и кренемо напред. Тада би много оштрије мере биле праведне, све док се не извучемо из кризе и дуговања. Проблем је што наша држава примењује социјалистичке методе а тежи капиталистичком уређењу. Нека се већ једном одлучи на коју ће страну. Ако хоће капитализам нека омогући и приватна здравствена, пензијска и инвалидкса осигурања, ослободи све раднике да поменуте порезе морају да плаћају искључиво држави. Нека онда мој ћаћа сам бира да ли хоће и како хоће да осигурава себе и своју породицу. Jel tvoja porodica bogata? Šta je sa vama? Хвала Богу, добро смо. Имамо довољно. Богати смо не зато што имамо пуно, него зато што нам мало треба Iza ovih novih poreza ne stoji nikakva socijalna pravda.... samo čista otimačina... fali lova - otmi od onih koji imaju malo više... У томе и јесте ствар. Ако заиста желе да нас извучу из кризе онда стоји социјална правда. Треба применити план Бранка Драгаша за излазак из кризе. Него је мало вероватно да се то жели и да је то циљ оваквих одлука. Пре ће бити да је отимачина у питању. Видећемо. Време ће показати... Inače, ja imam veće mesečne prihode od 100.000, pa me ovo neće zakačiti... Опа Ћурђо ! Кад ми дверјани дођемо на власт тебе има посебно да преиспитамо Милан М. је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Ko kaže da je to socijala??? Ја кажем. Просечна потрошачка корпа у Србији 64. 000 динара (ово не кажем ја) Социјала преко 25 година (мисли се на годиште) у Данску 10.500 кр. (2013) ако се плаћа алиментација - 13.952 круна. (2013). (нема везе с мене) Нормални дечији додатак (2013) у дк 1247 кр месечно по детету (основни износ је 1104 месечно, има + додатак 143 кр месечно). Онај ко нпр заради више од 400.000 бруто мора да плаћа више за алиментацију. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Проблем је што наша држава примењује социјалистичке методе а тежи капиталистичком уређењу. Нека се већ једном одлучи на коју ће страну. Ако хоће капитализам нека омогући и приватна здравствена, пензијска и инвалидкса осигурања, ослободи све раднике да поменуте порезе морају да плаћају искључиво држави. Нека онда мој ћаћа сам бира да ли хоће и како хоће да осигурава себе и своју породицу. За ово је амин. Ово је најједноставнији план. Само се склонити. Приватно (животно) осигурање, ће ти омогућити да добијеш после 10 година сав новац који си уложио назад са све каматом. Државна осигурања о овоме могу само да сањају. Држава може само да га слисти на неке манипулације са курсом и слично. И на крају опет идемо код приватног лекара, а државни је већ плаћен. Иначе, искрено мислим да и лошије уређење или план, као што је неки социјал-демократски или тај Драгашев, може много, много да побољша стање у држави, само када би га извршавали прави људи. Осредњи план који је добро реализован је бољи од идеалног који је збрљан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Dečiji dodatak za jul 2013. godine (prvo, drugo, treće i četvrto dete) iznosi: 2.535,11 dinara, odnosno, 3.295,62 dinara uvećan iznos. Молим да ми неко ово објасни, да ли је износ по детету или за све? Ако је за 4 детета, као што мислим, зашто се не пише износ по детету?! http://www.roditeljsrbija.com/informator/socijalna-zastita/959-deciji-i-roditeljski-dodatak Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Dečiji dodatak za jul 2013. godine (prvo, drugo, treće i četvrto dete) iznosi: 2.535,11 dinara, odnosno, 3.295,62 dinara uvećan iznos. Молим да ми неко ово објасни, да ли је износ по детету или за све? Ако је за 4 детета, као што мислим, зашто се не пише износ по детету?! http://www.roditeljsrbija.com/informator/socijalna-zastita/959-deciji-i-roditeljski-dodatak Dečiji dodatak za jul 2013. godine (prvo, drugo, treće i četvrto dete) iznosi: 2.535,11 dinara, odnosno, 3.295,62 dinara uvećan iznos. Молим да ми неко ово објасни, да ли је износ по детету или за све? Ако је за 4 детета, као што мислим, зашто се не пише износ по детету?! http://www.roditeljsrbija.com/informator/socijalna-zastita/959-deciji-i-roditeljski-dodatak Dečiji dodatak za jul 2013. godine (prvo, drugo, treće i četvrto dete) iznosi: 2.535,11 dinara, odnosno, 3.295,62 dinara uvećan iznos. Молим да ми неко ово објасни, да ли је износ по детету или за све? Ако је за 4 детета, као што мислим, зашто се не пише износ по детету?! http://www.roditeljsrbija.com/informator/socijalna-zastita/959-deciji-i-roditeljski-dodatak Dečiji dodatak za jul 2013. godine (prvo, drugo, treće i četvrto dete) iznosi: 2.535,11 dinara, odnosno, 3.295,62 dinara uvećan iznos. Молим да ми неко ово објасни, да ли је износ по детету или за све? Ако је за 4 детета, као што мислим, зашто се не пише износ по детету?! http://www.roditeljsrbija.com/informator/socijalna-zastita/959-deciji-i-roditeljski-dodatak iznos od 2500.oo je po jednom detetu. Inace smejurija za roditelje kojima treba pomoc. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 iznos od 2500.oo je po jednom detetu. Inace smejurija za roditelje kojima treba pomoc. Ниси схватио, разумела сам Па колико приче и лепих слика, објашњења и правила за 2500 динара, да се човеку смучи и да каже, не хвала, не требам додатак. http://www.roditeljsrbija.com/informator/socijalna-zastita/959-deciji-i-roditeljski-dodatak Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Ниси схватио, разумела сам Па колико приче и лепих слика, објашњења и правила за 2500 динара, да се човеку смучи и да каже, не хвала, не требам додатак. http://www.roditeljsrbija.com/informator/socijalna-zastita/959-deciji-i-roditeljski-d sister Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 sister Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука