Andre Williams Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 На интернету објављено неколико спотова у којима деца учествују у акцији "освешћивања" свог народа, како би разоткрили "подвале да су они Босанци, а не Бошњаци". Спотови се појавили уочи пописа становништва у Босни и Херцеговини. Уочи пописа становништва у Босни и Херцеговини, на интернету се појавило неколико спотова у којима деца учествују у акцији "освешћивања" свог народа, како би разоткрили "подвале да су они Босанци, а не Бошњаци". Аутор спота је Омладински културни центар Градачац, а у видеу се појављују две девојчице, које уз велике шоље кафе разговарају о предстојећем попису становништва, пишу Независне. У том тренутку у собу улази још један дечак, који каже да му "подваљују да је Босанац". "Знаш шта, време је да поносно кажемо 'Ми смо Бошњаци'", одговарају му деца, која су искоришћена за промоцију акције "Буди Бошњак да не би био остали". ОКЦ Градачац је објавио још неколико спотова, између осталих и онај у којем иста деца говоре како им је националност Бошњак, вера ислам, а језик босански. ртс Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fngQef05JzA http://www.youtube.com/watch?v=byjfqh0cJ48 http://www.youtube.com/watch?v=KN5tGnanT3E Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 "Буди Бошњак да не би био остали". Бирам да будем "остали". Ух, како ћу са апетитом да на попису кажем: Српкиња, православне вјере као и сви моји укућани. Снежана, Јадранка-Дервента, виноградар and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Жедни, Ћириличар and feeble је реаговао/ла на ово 3 Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Биједно! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Хиљаду ми рахат локума.... Јадранка-Дервента, Anette, Баба and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 СрбиИсламсрпскиТако треба да се изјасне,али ето шта ради пропаганда Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Није им лако, били су Турци, хрватско цвијеће, Југословени, Муслимани, од 1993. Бошњаци и сад треба то све сконтати. Глупо је да се љуте кад име се каже да су Босанци, а језик им босански Ја босански никад нисам учио ,али их све разумијем , осим пар арабизама.Рођени сам полиглота. Боље им је да купе шљиве и пеку ракију и пекмез, него што увлаче дјецу у политику. Банатски деран, ИгорМ, Јадранка-Дервента and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Браћо, да се не лажемо, управо смо их ми православни изопштили из српства и њих и Србе католике. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Није им лако, били су Турци, хрватско цвијеће, Југословени, Муслимани, од 1993. Бошњаци и сад треба то све сконтати. Глупо је да се љуте кад име се каже да су Босанци, а језик им босански Ја босански никад нисам учио ,али их све разумијем , осим пар арабизама.Рођени сам полиглота. Боље им је да купе шљиве и пеку ракију и пекмез, него што увлаче дјецу у политику. Чу, ракију..то је погубни утицај србоћетника....на Башчаршији не може да се пије алкохол...'ајде добро шљива, шљива је халал... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Тек сам сада прегледал и преслушала ове видео клипове, јер на послу немам звучнике.................. Велика већина муслимана прича управо овако како се чује на видео клипу. А то што мијењају ч и ћ па умјесто куче (мали пас) добијеш куће......итд.. Па онда; ба, болан и бона. Па онда умјесто "нека их", кажу "нека хи" , а у дужем облику; "нека њих" кажу "нека њихар"....итд. Па онда убацују слово х и гдје треба и гдје не треба ........кахва (кафа), халва (алва), духан (дуван)........ Тачно ме срамота испред њих. Благовесник, Јадранка-Дервента and виноградар је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Evo kako se to radi: ИгорМ, feeble, Sanja Т. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Браћо, да се не лажемо, управо смо их ми православни изопштили из српства и њих и Србе католике. Не причај којешта... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Иначе лепа деца, словенских црта лица, светле пути, светлије косе... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Иначе лепа деца, словенских црта лица, светле пути, светлије косе... Ал што шпилају сас турски и арапски изрази, ма то ти је Не причај којешта... Није којешта. Многи су муслимани хтјели србовати, али су били одбијани баш због вјере. Прије 3-4 године сам чак читао писмо једног муслимана ( крајем 19. или почетко 20. вијека ) неком српском друштву у коме говори како и он "жели заједно да србује". Онда ту долази писмо након што су га одбили и ко зна шта се још десило у међувремену, гдје он лијепо каже "ја хтједох с вама, ви ме нећете, е онда нећу ни да будем Србин!". Не сјећам се ни имена тог човјека ( само се сјећам да му је почињало на "О" ), тако да не узимај ми ово као 100%. Али, ипак, тако је било. Сами смо криви. 300 и више година једина одредница за одређивање идентитета нам је била вјера ( и Србима и Бошњацима ). То се не мијења брзо, а ко зна и хоће ли овдје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука