JESSY Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Немам, не волим facebook ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Немам, не волим facebook ни ја нисам неки љубитељ ал ето ајд, ајд, ајд Слађане и ја ајд 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 па дај линк онда, ако већ нисмо пријатељи пошто немам представу више кога све имам закаченог 0442_feel 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 па дај линк онда, ако већ нисмо пријатељи пошто немам представу више кога све имам закаченог 0442_feel 0442_feel http://www.facebook.com/home.php? а чек шта сам ја ово поставио Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000934932400 да бидне још лакшије кликни ги Sladjan Lazarevic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Што неизаће скроз цело како сам копирао?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Што неизаће скроз цело како сам копирао?!средио сам ти линк, а форум # види као крај линка па га тако и пресече а остало сматра текстом ...тако да убудуће линкове са фејса обележи и облежи ручно да је линк на дугменце поред оног за слике (удесно) ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Што неизаће скроз цело како сам копирао?!средио сам ти линк, а форум # види као крај линка па га тако и пресече а остало сматра текстом ...тако да убудуће линкове са фејса обележи и облежи ручно да је линк на дугменце поред оног за слике (удесно) ... Благодарју вам возљубљени брате. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Ni u ludilu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Ni u ludilu!штооооооо? 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Што неизаће скроз цело како сам копирао?!средио сам ти линк, а форум # види као крај линка па га тако и пресече а остало сматра текстом ...тако да убудуће линкове са фејса обележи и облежи ручно да је линк на дугменце поред оног за слике (удесно) ... Благодарју вам возљубљени брате. 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Imam ga. http://gl-es.facebook.com/people/Aziz-Beslagic/1103526766 Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Ni u ludilu!штооооооо? 0102_laugh Ne sluzi nicemu osim truckanju vremena Asocijalizuje Tehnicki je lose izveden. Oni AJAX appsi su mnogo sporiji nego myspaceovi i hi5 widgeti. Vizelno je ruzan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 mcvija је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
svetlana05 Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=1093497338 "Gospode, daj mi strpljenja....i to odmah." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука