Jump to content

Да ли имате профил на Фејсбуку?

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• 9 months later...
  • Одговори 282
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 5 months later...

tgnpUwS.jpg

Neobični Beograđani: Tanasije Uzunović

17. oktobar 2013. 21:00

Glumac i poštovalac izvorne tradicije. Umetnik, potomak jedne od najuglednijih predratnih porodica, sa devet elitnih kuća, kojoj je sve oteto. Selio se čak 32 puta dok nije dobio svoj stan

...

NEĆU DA BUDEM NEMAC! Karijera ovog vrsnog glumca često je obeležena likovima nemačkih vojnika i oficira u partizanskim filmovima. Svi su to tumačili činjenicom da je bio plav i da se uklapao u rediteljske vizije kako bi trebalo da izgleda nacistički vojnik.

- Kada je bio sniman film „Južna pruga“, po ko zna koji put su mi ponudili ulogu Nemca - seća se sa osmehom Uzunović.

- „E, sad je dosta“, rekao sam, „hoću da glumim partizana!“ Reditelj je objasnio da je takva podela uloga jer je Uzunović plav, ali ovaj je odgovorio kontrapitanjem.

- Pa dobro, je li Hitler bio plav? A Gebels? A Gering? Pa što, pobogu, uvek pikirate na mene?

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:458992-Beogradske-price-Svetlost-dobijamo-i-zasluzujemo-od-predaka#.UmA1iHvXmnk.facebook

Подели на овим сајтовима

samo ukucajte Milena Melanija Ristic (poznacete avatar he he :) )

Подели на овим сајтовима

Немам налог на Фејсбуку, имао некад и никад више, фала, довиџења...

Takodje,deaktivirao pre godinu i po dana.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Profil imam , ali ga više ne koristim iako sam ranije bio redovno tamo . Jedino što ponekad odigram Slagalicu tamo i to je sve za šta mi ta "društvena" mreža služi . 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...