feeble Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 https://www.facebook.com/help/delete_account RYLAH and Баба је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 ja sam pre par meseci totalno obrisala nalog...i nije mi falio FB uopste. Medjutim, iz meni nekog nepoznatog razloga otvorila sam novi nalog, i onda sve ispocetka... jopet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 imam fb profil, ali kao da ga nemam, tj. ne posećujem fb ko mi je važan, u kontaktu smo i družimo se privatno. sve ostalo me samo zamara i opterećuje... čim nađem malo vremena, udubiću se u ova objašnjenja koja sam našla na ovoj stranici kako da trajno obrišem nalog bliss jeeee "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Фибле и Далиборе, хвала вам пуно, ово ми је стварно било потребно Сад само да некако издржим да оних 14 дана не приступим налогу feeble and Далибор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Издржи Али немој да ми будемо криви ако те не позову на годишњицу матуре пошто те нема на фејсбуку RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Налог на фејсбуку сам отворила највише због тога што у крају где живим до недавно није било мобилног сигнала (јер су нам "комшије" средиле репетиторе svadja ), а ипак се са пријатељима и породицом мора остати у контакту. 4chsmu1 И тако дан по дан, а ја сам и даље ту. Па, ко хоће, нек' ме :group111: за пријатеља. :cheesy2: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000008894290 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Фибле и Далиборе, хвала вам пуно, ово ми је стварно било потребно Сад само да некако издржим да оних 14 дана не приступим налогу Да ти ја помогнем. Ја сам, мислећи да је прошло тих 14 дана, кренуо да уђем да видим је ли ми стварно обрисан профил за увјек, кад хоћеш. Али, онда ти поново поставе питање да ли си сигуран да ћеш да обришеш(тако нешто). Углавном, сачекао сам још доданих 14 дана и то је то. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Да ти ја помогнем. Ја сам, мислећи да је прошло тих 14 дана, кренуо да уђем да видим је ли ми стварно обрисан профил за увјек, кад хоћеш. Али, онда ти поново поставе питање да ли си сигуран да ћеш да обришеш(тако нешто). Углавном, сачекао сам још доданих 14 дана и то је то. Што значи да за петнаестак дана опет одем да бих потврдио комплетно брисање, јел тако? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 28, 2012 Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Не мора, ако се не појавиш угасиће се сам. Ако се појавиш можеш отказати брисање. Је ли након фб идући корак силазак са форума RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Не мора, ако се не појавиш угасиће се сам. Ако се појавиш можеш отказати брисање. Је ли након фб идући корак силазак са форума Не, брате, на форуму ми свиџа, ФБ ме је ужасно нервирао, не знам ни што сам тамо уопште правио налог. Уствари, знам, тео да будем модеран кад су ми неки тамо причали о благодетима ФБ-а, а ја нисам тео диспаднем љаксе некултурни. Јонда се учланио, и после метар - два нисам проводио дуже од по пар минута тамо, јер нисам схвато сврху, ко што ни дан - данас не схватам. Валда јер се сврха на крају сведе на секс (ко и у свему осталом) и сличне ствари, али како ми се то није тражило преко мреже, није ми било интересантно ни у том погледу. Јонда ми пар месеци нако стајало смрзнуто и јуче се одушевих кад сам то видео. И одем на ФБ са старим налогом јуче, реко чек да видим шта сам пропустио, пре него укуцам онај линк за брисање. И проведем пар минута тамо и осетим баш неку нервозу нако, и сетим се што сам уопште и замрзаво налог, и сав пун себе налепим онај линк што си ми дао, и сеирим се отад што ме више нема на списку тамо. А што се форума тиче, полако правим мрежу истомишљеника... Знамо како би форум МОРАО да изгледа и какве би ствари МОРАЛЕ да се пишу овде... Полако... Неће овде више да долази свако и да пише свашта, пратимо многе одавде... Преврати се праве кад се човек (у овом случају Газда Иван) најмање нада! Таша, feeble and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 А што се форума тиче, полако правим мрежу истомишљеника... Знамо како би форум МОРАО да изгледа и какве би ствари МОРАЛЕ да се пишу овде... Полако... Неће овде више да долази свако и да пише свашта, пратимо многе одавде... Преврати се праве кад се човек (у овом случају Газда Иван) најмање нада! Јел ти ово пишеш из позиције будућег мода/админа ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 ... А што се форума тиче, полако правим мрежу истомишљеника... Знамо како би форум МОРАО да изгледа и какве би ствари МОРАЛЕ да се пишу овде... Полако... Неће овде више да долази свако и да пише свашта, пратимо многе одавде... Преврати се праве кад се човек (у овом случају Газда Иван) најмање нада! ...неће ту да вршља од сад било ко, ни зека, ни јага, ни коза, ни во.... ВИЛМА, RYLAH and katja је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Dopada mi se tvoje vidjenje FB. Jos bih dodala da je idealno mesto za razvoj raznih psihosomatskih poremecaja a sve pod izgovorom "samo se zezam" i "sluzi mi za razbibrigu" greengrin A onda nadjes jedno 15-ak lajkaca pa se uzajamno lajkujete na sve gluposti koje napisete i postujete, pa se slikas - dok jedes, dok se setas, ides u soping ... kao "dolce vita", pa mudre misli i izreke od sabajle, pa muzika jaoooooj ... onda pocnes da namigujes sebi u ogledalu i govoris kako si lep/a, pa zaljubljivanja u elokventne i pametne i lepe, pa tugovanje jer si ostavljen/a .... ludilo bato, ludilo ... a sve vreme se kao zezas .... bluelite sledeci korak "Laza Lazarevic" nema druge ... Imam nalog ali sam tamo retko, nisam tako "zanimljiva i kreativna" i nemam vremena da "uredjujem" svoju FB stranicu, imam lepsih i pametnijih stvari da radim u zivotu - osim uzgajanja sujete 4chsmu1 Forum mi se dopada jer ovde nemam skolskih drugova i drugarica, komsija, rodjaka, kumova i prijatelja koji ce da mi laskaju i greju ego ... ovde je zdravija atmosfera katja, Олимп, ВИЛМА and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Јел ти ово пишеш из позиције будућег мода/админа ? Из позиције будућег диктатора. Укинућу администраторе, ограничаваће ме. Само полако... моје време само што није дошло... drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Dopada mi se tvoje vidjenje FB. Jos bih dodala da je idealno mesto za razvoj raznih psihosomatskih poremecaja a sve pod izgovorom "samo se zezam" i "sluzi mi za razbibrigu" greengrin A onda nadjes jedno 15-ak lajkaca pa se uzajamno lajkujete na sve gluposti koje napisete i postujete, pa se slikas - dok jedes, dok se setas, ides u soping ... kao "dolce vita", pa mudre misli i izreke od sabajle, pa muzika jaoooooj ... onda pocnes da namigujes sebi u ogledalu i govoris kako si lep/a, pa zaljubljivanja u elokventne i pametne i lepe, pa tugovanje jer si ostavljen/a .... ludilo bato, ludilo ... a sve vreme se kao zezas .... Imam nalog ali sam tamo retko, nisam tako "zanimljiva i kreativna" i nemam vremena da "uredjujem" svoju FB stranicu, imam lepsih i pametnijih stvari da radim u zivotu - osim uzgajanja sujete Forum mi se dopada jer ovde nemam skolskih drugova i drugarica, komsija, rodjaka, kumova i prijatelja koji ce da mi laskaju i greju ego ... ovde je zdravija atmosfera Баш тај рад. Објаснила си. А не знам како сам заборавио да напоменем слике у клозету или испред "смешних" кола попут Заставиних. Дете од цирка 16 година се напуца, напући уста, утегне се, и онда мисли да је ужасно занимљиво сликати се у клозету или исмевати некога због тога што нема пара за нека добра (страна и нова) кола. Тачно почетак развијања девијације. Аферим! obi-wan and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука