Jump to content

Да ли имате профил на Фејсбуку?

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 282
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

pevnicanafb1.jpg

Па, придружите нам се.  0442_feel

dada takodje  vaistinu

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

Ле ле, па ви сви за женидбу и удају....Јоцо, бегамо ја и ти одавде.  0409_feel stadaradim

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ле ле, па ви сви за женидбу и удају....Јоцо, бегамо ја и ти одавде.  greengrin stadaradim

Je l' mi ti posla zahtev?  0409_feel

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000453874840

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Ле ле, па ви сви за женидбу и удају....Јоцо, бегамо ја и ти одавде.  0405_feel Hristos vaskrse

Je l' mi ti posla zahtev?  vaistinu

dada  vaistinu  :drugarstvo:

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ле ле, па ви сви за женидбу и удају....Јоцо, бегамо ја и ти одавде.  мајкл girl_jumping

girl_jumping 4chsmu1 dada мајкл  girl_jumping

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Ево мене клик ! :

badge.php?&items[]=badge_profile_pic&items[]=badge_name&items[]=badge_hometown&items[]=badge_email&items[]=badge_birthday&items[]=badge_notes&layout=horiz&id=1841775998&format=png

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...