RYLAH Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338426673' post='649357] гледо ја и партизанске филмове, ал никад нисам заборавио ко је српко меденица Јел овај Српско Меденица? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 А како се брише налог трајно? Мени је преко годину дана онако замрзнут, неактиван, и баш бих да га избришем скроз, али не знам како. Izbrisan ti je skroz verovatno ako ti je toliko dugo neaktivan. Ima i opciju za tarjno brisanje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Фибле и Далиборе, хвала вам пуно, ово ми је стварно било потребно Сад само да некако издржим да оних 14 дана не приступим налогу Raspitivala se jedan plavusa za tebe. Onako lepa i bogata. Ima ferari, solidno izgleda. Rekla mi da ti dam njen FB da je dodas. :P Sherlock H. and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 http://www.facebook.com/groups/151813568276925/#!/profile.php?id=100001896657592 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Raspitivala se jedan plavusa za tebe. Onako lepa i bogata. Ima ferari, solidno izgleda. Rekla mi da ti dam njen FB da je dodas. :P Брутално Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Јел овај Српско Меденица? омашио си време, тај се није још родио у другом свеЦком ... онај који је био са владом шипчићем клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338493509' post='649852] омашио си време, тај се није још родио у другом свеЦком ... онај који је био са владом шипчићем IDE VOJSKA OD UZICA PRED NJOM SRPKO MEDENICA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338419012' post='649241] не, ал можеш људе понаособ да блокираш први пут кад ти пошаљу захтев за апликацију ... не мислим профил да им блокираш, већ да примиш захтев за било коју игрицу од њих. to i radim, blokiram igricu..ali ima ih...ne znam ni sama odakle izviru tolike igrice...Pa reko` da olaksam sebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 to i radim, blokiram igricu..ali ima ih...ne znam ni sama odakle izviru tolike igrice...Pa reko` da olaksam sebi нажалост, нема другог начина ... вероватно тако зарађују неке поене, па спамују као лавина клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 имам ко хоће да ме позове за пријатеља ево линка испод. позз http://www.facebook.com/profile.php?id=100003923220032 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara :) Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 http://www.facebook.com/sara.novosel.3 greengrin Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 poslao sam zahtev svima odreda Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Отворио само због слагалице пре неки дан ...Немам пријатеља и тако ће и бити...за сада. Млађони and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Отворио само због слагалице пре неки дан ...Немам пријатеља и тако ће и бити...за сада. Ajd dodaj mene da te operem u slagalici :P oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлексаС Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Od danas ima nova igra u slagalici ;-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука