Милица Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Имам ја слика с разноразним Израелца сам успео да расплачем реченицом да од Офре Хазе није било таквог гласа. Они су из истог племена. Него, није ваљда да могу сви да ми виде слике, и који ми нису на листи пријатеља? Морам то да идем да закључам... могу, могу, закључавај takeoff Шта, и даље можеш? e pa sad smo prijatelji 29dz8zk Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Лол... ај ми јави онда тамо КО си ти 29dz8zk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игрутин Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 http://www.facebook.com/Igrutin92 Имам , али ја лично не видим неку сврху , мислим да је све ту ради новца и губљења времена , Слава Богу. Само ћу рећи да је фацебоок велика зараза. лепше је на confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 pa jeste , ali kada sam se uclanjivao, mislio sam da je i ovo nesto tipa ihtus i nisam planirao ostati, te je ime bilo prvo koje mi je palo na pamet.извини, ал реци ми што си имао тај утисак? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Не`ам! isus-sinai ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest srna u izgubljenom raju Написано Јун 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 pa jeste , ali kada sam se uclanjivao, mislio sam da je i ovo nesto tipa ihtus i nisam planirao ostati, te je ime bilo prvo koje mi je palo na pamet.извини, ал реци ми што си имао тај утисак?imao sam nesrecu iz pocetka da se srecem samo sa nekim zilotskim sajtovima, a sto se tice ranijeg uclanjivanja ,uclanjivao sam se samo na travijanu, ovdje sam dospio slucajno sa fejsa, mislim preko Dimitrija Plecevica, nekog njegovog linka na brzinu sam se uclanio, da vidim sta ima, pa da bjezim, ali kad sam procitao "pricam ti pricu, ali lepu" shvatio sam da postoje i ovakvi sajtovi.... :0104cheesy: te vam se moram izvinuti sto sam vas podcjenio iz pocetka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 pa , kad je meni lepo ovde ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 pa jeste , ali kada sam se uclanjivao, mislio sam da je i ovo nesto tipa ihtus i nisam planirao ostati, te je ime bilo prvo koje mi je palo na pamet.извини, ал реци ми што си имао тај утисак?imao sam nesrecu iz pocetka da se srecem samo sa nekim zilotskim sajtovima, a sto se tice ranijeg uclanjivanja ,uclanjivao sam se samo na travijanu, ovdje sam dospio slucajno sa fejsa, mislim preko Dimitrija Plecevica, nekog njegovog linka na brzinu sam se uclanio, da vidim sta ima, pa da bjezim, ali kad sam procitao "pricam ti pricu, ali lepu" shvatio sam da postoje i ovakvi sajtovi.... te vam se moram izvinuti sto sam vas podcjenio iz pocetka.да, слажем се потпуно.кривина и странпутица има колико оћеш, а на прсте да избројиш здраве сајтове ... и нема потребе да се извињаваш низашта, да си код нас клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 pa , kad je meni lepo ovde ...да ти увек буде ово као кућа добродошло клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 12, 2010 Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 Imam! slavabogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Razmetljivko Написано Јун 12, 2010 Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 http://www.facebook.com/?ref=home 4chsmu1 Савршена љубав не раздељује једну природу људи по различитим њиховим особинама, но увек гледајући на њу, све људе подједнако љуби: врлинске љуби као пријатеље, а порочне као непријатеље, чинећи им добро, и дуготрпећи, и подносећи њихове поступке, уопште не мислећи о злу, него чак и страда... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 12, 2010 Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 http://www.facebook.com/?ref=home 4chsmu1 Nisi to dobro uradio! blessyou Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 ма јок, тера вас да кликћете confused клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slobodanmiric Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 http://www.facebook.com/profile.php?id=1455364305&success=1 www.facebook.com/home.php?#!/pages/Novi-Sad-Serbia/Mirici/115386398553?ref=ts iliti http://slobodanmiric.blog.rs/blog/slobodanmiric Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука