Jump to content

Да ли имате профил на Фејсбуку?

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 282
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Имам

www.facebook.com/Mtanic

Успут, видим да вас много користи старе линкове до профила (оне компликоване) - а фб већ неко време нуди да се направи овако као што имам ја - једноставни  :)

Подели на овим сајтовима

Имам

www.facebook.com/Mtanic

Успут, видим да вас много користи старе линкове до профила (оне компликоване) - а фб већ неко време нуди да се направи овако као што имам ја - једноставни  29dz8zk

jaooo imaš sliku sa onim Izralecem :-D

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Имам ја слика с разноразним 29dz8zk

Израелца сам успео да расплачем реченицом да од Офре Хазе није било таквог гласа. Они су из истог племена.

Него, није ваљда да могу сви да ми виде слике, и који ми нису на листи пријатеља?

Морам то да идем да закључам...

Подели на овим сајтовима

Имам ја слика с разноразним 29dz8zk

Израелца сам успео да расплачем реченицом да од Офре Хазе није било таквог гласа. Они су из истог племена.

Него, није ваљда да могу сви да ми виде слике, и који ми нису на листи пријатеља?

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Не видим повод за "ха ха" - ја сам све то био лепо подесио, ал' нисам ја крив што фб свако мало мења подешавања приватности.  1414_feel

Добро, бре, Миљане, шта се одма дуриш?

Шалим се мало.  vrtiloptu

Подели на овим сајтовима

Имам ја слика с разноразним 1414_feel

Све може да се види, сем што немогу да Вам пишем на зиду. Подесите поново .... често се то мења

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Imam 3 ...

-jedan za one koje znam "uživo" - imam 13, 14 prijatelja (moja generacija je "duduk generacija" za internet ... 1414_feel) ! Tu se ne vidi ništa ... čak ni ime i slika nisu moji

-jedan za one koje znam sa neta !

Tu može sve da se vidi ... al' ne ostavljam ništa  vrtiloptu

-treći  ... neću da kažem !

Imam i par grupa i stranica , ali samo jednu ponekad obidjem i dodam nešto !

Sve u svemu ... nisam fan ... mada jednom dnevno pogledam da li ima nešto novo (5-10 min.)

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Имам ја слика с разноразним :0104cheesy:

могу, могу, закључавај  :0104cheesy:

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Имам ја слика с разноразним 0203_cool

могу, могу, закључавај  0102_laugh

Шта, и даље можеш?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...