Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Da li mogu da vas zamolim da nam konacno napisete gde da odu prognani sa KiM a da ne smetaju pravim srbima starosedeocima i ne uzimaju otimaju kradu njihov hleb??????? Dajte nam neku njivu barem pa da postavimo sator koji je milisavljevic spomenuo siguran sam da bi nas Bog cuo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Ne,ti hoces kazes da ja ne pisem a mislim da je Kosmet teritorija samo Srba. Naravno da nije. Dalje to sto pricate o prodaji imovine i slicno Albancima,toga jeste bilo i to jeste dno dna. Vi ni ne znate sta sam ja doziveo od ljudi sa Kosmeta koji su to uradili i dosli u Beograd,prave kucerine i slicno,ali nisu svi oni. Vi zaboravljate 2004 godinu izgleda. Pa dobro meni tako deluje. Znam odlichno sta su doziveli neki ljudi sa kosova. Znash sta ti sa kosova sto su to doziveli uglavnom nemaju nista, jako su dobri ljudi i najamnje pricaju o "povratku kosova" a ovi koji su rasprodali za debele pare najvise laju o povratku kosova, griza savesti valjda. Naravno da nisu svi. DA su svi, ja bih rekao "mani me sa kosovom" ali za tih par ljudi se vredi boriti. Medjutim ono sto mnogi ne znaju, jeste kako se Srpska vojska i policija u periodu gradjanskog rata ophodila prema albancima. Sada ces ti reci "ja opet pricam price" ali to mozes pitati bilo kog Srbina sa Kosova, ili siptara ako ga znash oni ce ti verovatno preneti slichne price. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 lepo sto si iskren,posto je ne poznajes,a procitao sam negde da si od skora i vernik,sto ce reci da ne poznajes ni religiju,mislim da nisi kompetentan da polemises o problemu Kosova i Metohije,jer kakvo- takvo poznavanje Istorije Srpskog naroda,i SPC je preduslov za diskusiju o svetoj Srpskoj,Hriscanskoj zemlji,Kosovu i Metohiji. Za razliku od nekih, ja prvo upoznam religiju pa sam postao vernik i postao sam vernik upravo zato sto sam upoznao religiju. Dok neki drugi idu tamo gde im masa kaze i ne misle svojom glavom pa prvo se proglase za vernika i onda upoznaju religiju. A mnogi (kao naprimer ti) je nikad ne upoznaju, jer da je znaju ne bi slavili Srpsku pagnasku totem zivotinju - vuka, i ophodili se prema njoj kao prema svetinji. Za polemiku oko KiM poznavanje istorije je savrsheno nebitno. Te seseljeve price o istorijskom pravu mozes da zadrzish za sebe. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Архимандрит Сава Јањић Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Не могу да схватим у чему је проблем. Зар спорт није изнад политике или са мржњом морамо да гледамо на све што није српско. Већ одавно имам посла са даљинским-патриотама који би да бране српство на Косову до последњег Србина, али по могућности да остану што даље. Ипак нема никога од њих да дође на Косово и Метохију па да овде покаже на делу патриотизам тако што ће овде да живи. Јуче сам такође послао и твит: Sava Janjic @SavaJanjic14h Sport medals of Novak Djoković, Emir Bekrić and Majlinda Kelmendi - Can't that be a reason for all of us to be proud? Sport above politics! односно Спортске медаље Новака Ђовковића, Емира Бекрића и Мајљинде Кељменди - Зар то не може бити разлог да сви будемо поносни. Спорт изнад политике. Да ли некима и наш атлетичар Емир Бекрић није сасвим по вољи јер не може да покаже лиценцу о потпуно чистом пореклу иако је човек примио православље. Или можда мора још да се доказује пред "чистим Србима" од којих добар део нема везе са Црквом? Мајљинда је спортиста, а Албанци са Косова су и у ранијим југословенским временима имали доста успеха у џудо и рвању. Зар ова млада жена није заслужила медаљу? Караконџула, Partibrejkers, Млађони and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Ono sto je meni bitno jeste da o.Sava Jeste i hteo je da skrene paznju kako na KiM postoje i neki drugi ljudi sportisti umetnici....itd itd. A ne oni o kojima cak i ja sam u nedogled ponavljam kao mantru. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Da li mogu da vas zamolim da nam konacno napisete gde da odu prognani sa KiM a da ne smetaju pravim srbima starosedeocima i ne uzimaju otimaju kradu njihov hleb???????Dajte nam neku njivu barem pa da postavimo sator koji je milisavljevic spomenuo siguran sam da bi nas Bog cuo. E vidis to je bezorbrazluk. Ja prozivam one koji nisu prognani vec su prodali za debele pare i otisli. Prognani su uvek bratski dobrodosli, a kukavice, izdaje i dodjosi nisu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Mislim da ima cudne i nepotrebne istupe. O stavu sabora i sinoda ja pricam na konto ljudi ovde koji su na taj stav aplaudirali tamo u junu mesecu,a sad na ovoj temi pisu o "realnosti" da ipak Kosovo nije Srbija. Не можеш ти мењати људе, пусти их нек мисле шта мисле. Исто тако не можеш мењати о Саву, он је такав какав јесте. У сваком случају интересантна личност. Од перјанице струје "антиекумениста", писца може се рећи манифеста "антиекумениста": Екуменизам и време апостасије, до игумана Дечана, које поједине зачуђава и саблажњава својим твитовима и изјавама на енглеском језику. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 ..................., blisko vas obrazovali madjari gore, pruzili vam madjarsku mudrost, znanje, madjarske skole. MI to ovde nismo imali, ostali smo seljani. Што си покварен кад не мораш то бити? Какви Маџари у питању су Немци. Јефимија Крунић, -Владимир- and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 E vidis to je bezorbrazluk. Ja prozivam one koji nisu prognani vec su prodali za debele pare i otisli. Prognani su uvek bratski dobrodosli, a kukavice, izdaje i dodjosi nisu. Kad budes nahranio te koji su bratski dosli i spasavao one koji su naterani da prodaju onda mi nesto pricaj i vrti pamet kao chigra. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Не могу да схватим у чему је проблем. Зар спорт није изнад политике или са мржњом морамо да гледамо на све што није српско. Већ одавно имам посла са даљинским-патриотама који би да бране српство на Косову до последњег Србина, али по могућности да остану што даље. Ипак нема никога од њих да дође на Косово и Метохију па да овде покаже на делу патриотизам тако што ће овде да живи. Јуче сам такође послао и твит: Sava Janjic @SavaJanjic14h Sport medals of Novak Djoković, Emir Bekrić and Majlinda Kelmendi - Can't that be a reason for all of us to be proud? Sport above politics! односно Спортске медаље Новака Ђовковића, Емира Бекрића и Мајљинде Кељменди - Зар то не може бити разлог да сви будемо поносни. Спорт изнад политике. Да ли некима и наш атлетичар Емир Бекрић није сасвим по вољи јер не може да покаже лиценцу о потпуно чистом пореклу иако је човек примио православље. Или можда мора још да се доказује пред "чистим Србима" од којих добар део нема везе са Црквом? Мајљинда је спортиста, а Албанци са Косова су и у ранијим југословенским временима имали доста успеха у џудо и рвању. Зар ова млада жена није заслужила медаљу? Oce blagoslovite.Dobrodosli i hvala na odgovoru. Medjutim mislim da gresite u njegovoj postavci...niko ovde ne prica o cestitci nekoj sportistkinji niti je to poenta vec o vasim cestim komentarima na twitteru o "Kosovu" Juce su mediji preneli osim cestitke da ste napisali "Lepa vest za nas na Kosovu" I mislim (bar za sebe sam siguran) da ovde niko nije zlonameran prema vama,vec malo malo pa osvane neki vas tvit u medijima o susretima sa predsednicom Kosova,o uspehu Kosova i slicno,otuda ova diskusija,koja mozda nije od pocetka do kraja primerena,ali sta je tu je. Takodje to nema veze sa bilo kojim sportistom,Srbinom,Albancem,Bosnjakom... Ima nas koji tvrdoglavo odbijamo da nasu juznu pokrajinu nazivamo ikako drugacije od onog kako ga naziva sinod a to je Kosmet,jer Kosovo se veze za ono sto se zove drzava,koju nas narod(i ne samo on) ne priznaje. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
wolf Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 . A mnogi (kao naprimer ti) je nikad ne upoznaju, jer da je znaju ne bi slavili Srpsku pagnasku totem zivotinju - vuka, i ophodili se prema njoj kao prema svetinji. Za polemiku oko KiM poznavanje istorije je savrsheno nebitno. Te seseljeve price o istorijskom pravu mozes da zadrzish za sebe. Koje seseljeve istorijske price,kakav paganizam,vreme i prostor ti nisu jaca strana.Bavi se sportom,reci Ne drogama. http://www.srpska.ru/article.php?nid=20551 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 I jos te sa debelim parama nazivas izdajicama. neverovatno odoh ja rekao sam sta sam imao. Hvala o.Savo sto ste nam skrenuli paznju i na druge ljude koji na KiM zive. Nadam se da ce imati efekta. (ja sam bar tako shvatio poruku) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
wolf Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Не могу да схватим у чему је проблем. Да ли некима и наш атлетичар Емир Бекрић није сасвим по вољи јер не може да покаже лиценцу о потпуно чистом пореклу иако је човек примио православље. Glavna razlika je u tome,sto Emir nosi Srpsku zastavu,a ova Siptarka zastavu okupatorske drzave,koja je blagoslovila rusenje pravoslavnih svetinja,i masakriranje tvog stada. http://www.srpska.ru/article.php?nid=20551 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Опет понављам делите се у две екстремне групице без везе, потпуно без везе. Нит је попа Сава Јањић дебил нит ћемо ми одбранити Косово са интернета, нит ко у СПЦ мисли да га поклања, признаје итд. Нису само светиње на Косову под окупацијом. Окупација је тренутно српско стање. И то је једина реалност. Приче о демократији, Еу, прогресу итд то није реалност. Приче о издајницима на сваком ћошку ни то није реалност. Прича да не постоје издајници је глупост. Приче о томе да нема завера ни то није реалност. Приче о томе да је све завера ни то није реалност. Лако је отићи у крајност јер ту је празан човек на сигурном терену. Што се каже свој на своме. Тешко је прихватити окупацију као реалност, човек воли да се замајава па каже " добро то је нека демократија, то је нова реалност, то је запад, нема везе што су Хрвати, муслимани, Шиптари или већ који ти који нас држе на нишану свакодневно кад ми знамо да иза њих стоји моћни НАТО који неће дозволити никакво зло, зато идемо даље... " - Е ово је трип а не реалност. Исто тако је трип оних који говоре "идемо на Косово да га осветимо"... Ко иде, кад иде, где иде? Поп Сава Јањић је у тој окупационој реалност, владика Фотије такође, митрополит Амфилохије исто тако, а ни у остатку бивше Југославије под именом Србија, Словенија, Маћедонија (владика Јован) није много боље. Наша Црква обитава на просторима који су окупирани и непријатељски настројени према народу који је носилац те Цркве. И да је предамо Руским поповима да нема ни једног Србина попа у СПЦ исто би стање било. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Не могу да схватим у чему је проблем. Зар спорт није изнад политике или са мржњом морамо да гледамо на све што није српско. Већ одавно имам посла са даљинским-патриотама који би да бране српство на Косову до последњег Србина, али по могућности да остану што даље. Ипак нема никога од њих да дође на Косово и Метохију па да овде покаже на делу патриотизам тако што ће овде да живи. Јуче сам такође послао и твит: Sava Janjic @SavaJanjic14h Sport medals of Novak Djoković, Emir Bekrić and Majlinda Kelmendi - Can't that be a reason for all of us to be proud? Sport above politics! односно Спортске медаље Новака Ђовковића, Емира Бекрића и Мајљинде Кељменди - Зар то не може бити разлог да сви будемо поносни. Спорт изнад политике. Да ли некима и наш атлетичар Емир Бекрић није сасвим по вољи јер не може да покаже лиценцу о потпуно чистом пореклу иако је човек примио православље. Или можда мора још да се доказује пред "чистим Србима" од којих добар део нема везе са Црквом? Мајљинда је спортиста, а Албанци са Косова су и у ранијим југословенским временима имали доста успеха у џудо и рвању. Зар ова млада жена није заслужила медаљу? facenew22222222 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука