Jump to content

Да ли показујете своја осећања?

JESSY

Препоручена порука

ЧЕсто

Кад не желим, мислим да ми лице само говори (као нека неконтролисана мускулатура)

Данас сам полугласно изразио "протестно" осећање на седници

Мало ми би после криво, али мислио сам оно што рекох  0703_read

Ma boli te uvo :D.

MADA, ja jednom tako protestvovala na sednici...odradila sam par dezurstava NEDELJOM :D. I was not pleased joooj

Подели на овим сајтовима

Najviše mi smeta to što ponekad dobijem napad smeha,..... :0102_laugh: ....u situaciji kad svi plaču.Na primer kad čujem neku neprijatnu vest.....na groblju,na sahrani,pored nekog ko je teško bolestan.

да, то је баш незгодно....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ja sam otvorena knjiga.... 

Kada volim to se vidi  :)

al isto tako se vidi i ako me je neko povredio ili ako mi je totalno nebitan u zivotu... sve se vidi..

e sad sto neki zmure i ne zele gledati.... to je njihov problem...

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

al isto tako se vidi i ako me je neko povredio ili ako mi je totalno nebitan u zivotu... sve se vidi..

Mnogi ljudi tu prave maske i to profesionalne sa sve osmehom, a ja bas zelim da se vidi i kad me neko razcara i kad sam ljut i kad se ne slazem... bas sve!

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Mnogi ljudi tu prave maske i to profesionalne sa sve osmehom, a ja bas zelim da se vidi i kad me neko razcara i kad sam ljut i kad se ne slazem... bas sve!

ma ja nemam problem sa drugima... ja sam sebi problem... kamen spoticanja, sta kamen, stena, gromada... eh...

mislim na ono kada volim...

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

komplikovano veoma...  :)

za mene je voleti... ma...

nekom drugom prilikom... 

Подели на овим сајтовима

Kad ne treba, onda da :D 

Kad treba, onda ne. Ukočim se, uštapim, poplašim, šta li...

Imam mali problem sa prikrivanjem osećanja- kada me neko poznaje, zna za moj problem fizičke prirode koji se javi kad sam ljuta, uplašena, besna, potresena, tačnije kad se u meni javi bilo koja vrsta jakih negativnih osećanja- po vratu i grudima mi se pojave crvene fleke :D Što je emocija jača, to je boja intenzivnija :D Čula sam negde u narodu da se to zove ,,ljuta krv'' :D Tako da od ljudi koji me dobro poznaju ne mogu sakriti takve stvari, sve i da hoću. Mada mi ne smeta, što bih krila od njih, kad su to oni koji su me jako dobro upoznali. :D 

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

да, то је баш незгодно....

Još kako.Posle mi bude veoma neprijatno. :blush:  :msn_stormy: 

U suštini mi nije mnogo teško da budem ljubazna prema svima.Kad me neko  malo iznervira,a to je stvarno prava retkost,tada se potrudim da odglumim da se ništa nije desilo,da je sve ok.

Emocije svesno skrivam samo onda ako bi one mogle nekog da povrede.

P.s.Ko me ne zna,skupo bi me platio.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ne umem da ih sakrijem. Na brzinu me provale. Po neki put i napune mi se oči suza ali ne da se, i mi muškarci plačemo.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Tako je! Kupovacemo samo haljine automobile nakit..

Nemam ništa protiv.I ja mnogo volim da poklanjam stvari.Vi sve lepo dajte meni,a ja ću kao Ludi Jovan da dam kome treba.

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...