Jelena 76 Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Uskoro... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Леле Јелена , па што нас напушташ тако брзо ?. Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Док могу да типкам, ту сам. keka and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Ne verujem da cu ga napustiti skroz... ja odem pa se vratim ... JESSY, badenac, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 за 2 минута Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Ne verujem da cu ga napustiti skroz... ja odem pa se vratim :good2: Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 kad me budu banovali..... keka and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 kad me budu banovali..... Mene ce uskoro, znam....pouzdano Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Mene ce uskoro, znam....pouzdano ma kakvi Jeco, nisi ti uopste opasna..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 ma kakvi Jeco, nisi ti uopste opasna..... naravno da nisam....ali osećam da će tako biti, jer nekima iz administracije (očigledno) mnogo smetam... Ali neka, nema veze Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Ja sam došao ovde Hrista da tražim, kako bi se nalazeći ga ponovo i ponovo vraćao, jer kaže: Sve novo tvorim. Velika je ljubav videti Boga u nekom čoveku a ovde toga ima. Ne mislim da odem! facenew22222222 Ni ja ne mislim da odem, iako nisam mnogo aktivna ali citkam vas... spijuniram Volim_Sina_Bozjeg and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Ту сам где сам,све док имам нет и комп,бићу на форуму! Лидија Миленковић, Ненад Р., Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 za nekih pola sata (treba da poranim ujutro) Никола Поповић and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Još malo, pa idem, ali stvarno.Treba da poranim ujutro Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Па Боже здравља види мо се сутра на форуму када одрадиш све послове. Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука