Jump to content

Када мислите да одете са овог форума ?! :))

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Odlazim za dve-tri nedelje, ali cu vas preporucaviti ljudima koji budu posecivali manastir... 0405_feel

Петра, замонашићете се?!    :cmizdrenje:

Зар то није лепо ? Треба се радовати  :smiley:

Ok, ти увек знаш како треба.... 0202_238

Подели на овим сајтовима

Odlazim za dve-tri nedelje, ali cu vas preporucaviti ljudima koji budu posecivali manastir... 0102_laugh

Петра, замонашићете се?!    0510_music

Ako Bog da... mada ima jos dve godine iskusenickog zivato...Pomeni u molitvama brate, i nemoj  mi persirati svi smo mi deca Bozija... 0102_laugh

Od ljubavi nema važnije stvari. I tada polako počneš da shvataš kako te vuk uči žrtvi, praštanju, poverenju i ljubavi. Za ono što gradiš i stvaraš moraš se žrtvovati. A mi hoćemo sve to da preskočimo.Žrtvovanje nam nije ni u srcu ni u mislima.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Odlazim za dve-tri nedelje, ali cu vas preporucaviti ljudima koji budu posecivali manastir... 0102_laugh

Ako Bog da... mada ima jos dve godine iskusenickog zivato...Pomeni u molitvama brate, i nemoj  mi persirati svi smo mi deca Bozija... joooj

Наравно драга сестро, и ти нас грешне.    0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Ako Bog da... mada ima jos dve godine iskusenickog zivato...Pomeni u molitvama brate, i nemoj  mi persirati svi smo mi deca Bozija... joooj

Наравно драга сестро, и ти нас грешне.     0102_laugh

POKAJMO SE I SPASICEMO SE....Nikada vas necu zaboraviti, vi mi mnogo znacite kad sam van manastira...

Od ljubavi nema važnije stvari. I tada polako počneš da shvataš kako te vuk uči žrtvi, praštanju, poverenju i ljubavi. Za ono što gradiš i stvaraš moraš se žrtvovati. A mi hoćemo sve to da preskočimo.Žrtvovanje nam nije ni u srcu ni u mislima.

Подели на овим сајтовима

Petra svaka ti cast,Bog te blagoslovijo.Vidjela sam da u Manastiru ima dosta mladih monahinja slava Gospodu. 0510_music 0102_laugh 0102_laugh joooj dada 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel

Подели на овим сајтовима

POKAJMO SE I SPASICEMO SE....Nikada vas necu zaboraviti, vi mi mnogo znacite kad sam van manastira...

АМИН!

Ни ми ове дивне речи, које нам Богу хвала, написа.....

Свако добро од Господа Ти желим, сестро у Христу!

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Напустићу овај форум када ме Господ одведе у његово царство,а то је за бар једно 40 година 0205_whistling

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

АМИН!

Ни ми ове дивне речи, које нам Богу хвала, написа.....

Свако добро од Господа Ти желим, сестро у Христу!

Brate u Hristu i ja tebi zelim sve najbolje, i da te se Bog seti u Carstvu nebeskom.

Подели на овим сајтовима

Odlazim za dve-tri nedelje, ali cu vas preporucaviti ljudima koji budu posecivali manastir... 0205_whistling

Ако ти дозволи игуман/ија, не на своју руку, јел тако?

dada

Naravno!!!Ali duhovnik je vec blagoslovio... Cak je i pohvalio rad ovog foruma... dada

Подели на овим сајтовима

У принципу сам већ и отишао, тј нисам активан члан више. Након што су многи подржали безакоње Синода који је мимо устава СПЦ разрешио епископске дужности владику Артемија, осетио сам се заиста као странац међу многима овде.

Зато не учествујем овде више активно. Ако што год будем писао још то ће бити на подфоруму стварање.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

У принципу сам већ и отишао, тј нисам активан члан више. Након што су многи подржали безакоње Синода који је мимо устава СПЦ разрешио епископске дужности владику Артемија, осетио сам се заиста као странац међу многима овде.

Зато не учествујем овде више активно. Ако што год будем писао још то ће бити на подфоруму стварање.

Постоји свест у модерацију да се форум што више окрене својом примарном мисионарском тематиком и да  се дневно-историјске теме сведу на минимум...а то ће се ускоро десити.  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...