Jelena 76 Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Па Боже здравља види мо се сутра на форуму када одрадиш све послове. kad se vratim s puta...pa se vidimo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Konobar donesi ta vrata da odem kao čovek Jelena 76 and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Dok se izljubim sa svim forumašima Volim_Sina_Bozjeg and ines је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 све мање пишем, све више читам...док год буде занимљивих дискусија до тада ћу да их пратим. Јанко, Никола Поповић and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 ..čim nađem muža Natasa., Јанко, Никола Поповић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Односно, шта би било то што би Вас навело да заиста одете са нашег лепог форума ?! 1) Ако умрем, 2) ако ме избаце на силу, 3) :.mislise. Arsenija, Драшко and Zero је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Nikad . Kad god sam "odlazila", u suštini sam izigravala.Ne idem ja odavde . Калеидоскоп, Иван Ивковић and Oglo је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Nameravam da odem. Ovde me ništa ne zadržava,a to je i više nego dovoljan ralog da se ode. Sve je već ispričano.Pisala sam svakakve nebuloze.Neka svoja razmišljanja,uglavnom. Bilo bi mi drago ako su ta pisanja pomogla nekome ,tešila,navodila na razmišljanje,motivisala.... Svi ćemo da umremo.Svi.Evo sad samo razmišljam o smrti. O odlasku na onaj svet. Kako ću da stanem pred Boga i šta da mu kažem kad me bude pitao? On.Bog.U svoj slavi svojij i ja sa delima svojim. Šta sam radila na poukama.org ? Šta da kažem? Pisala sam im o Tebi. O sebi kako mislim o Tebi? O nama koji Treba da se ugledamo na Tebe? Ili o bilo čemu,jer sam tako u mogućnosti? P,s.Kad svi umremo,staćemo pred Boga i odgovaraćemo za svako slovce. a ja ne želim da praznoslovim. Иван Ивковић and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Калеидоскоп Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 na kraju vremena. Иван Ивковић, Natasa. and Zero је реаговао/ла на ово 3 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 na kraju vremena. Свака част, ово је било брутално! Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука