Jump to content

Када мислите да одете са овог форума ?! :))

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

ja ne volim kada neki ljudi prosto nestanu

do maloprije su tu, a onda ih nema niđe

onda čovjek ima osjećaj ni da nijesu bili tu uopšte : )

• Волим 1

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

ja ne volim kada neki ljudi prosto nestanu

do maloprije su tu, a onda ih nema niđe

onda čovjek ima osjećaj ni da nijesu bili tu uopšte : )

Ova ti je bila ka Njegoševa :D

Ja cu najaviti svoj odlazak na vrijeme :)))

• Волим 2
Подели на овим сајтовима

Baš tako, Srdašce. Nikad se ne zna do kada će da traje "opčinjenost", ne samo ovim forumom, nego i bilo kojim drugim mjestom na internetu koji rado posjećujemo do nekog trenutka. 

A ako i kada odem, učiniću to da tako ne izgleda.  :)))

Meni to na primer nije nikakva niti pasija, niti opčinjenost, nego želja. Čak ni navika. Nego baš nešto što volim. Recimo, pisati. Ono što te uvek drži i zadrži jest ljudi, a ne mesto. Nisam se ni sa čim rodila, tako da mogu bez svega. Bez nečega lakše bez nečega teže, ali bit kao bit, esencija je ista. A sada ko se kako nosi s tim, to je svačija stvar, u to ne ulazim. Nekada se ljudi pokolebaju, vrate, predomisle, i to je ok. Neko prelomi odmah. Neko se zasiti, verujem da je razloga raznih. Ja puno "vagam" ali kada presečem, onda je presečeno. :)

Nije to ništa niti tragično, prosto...Život.

Подели на овим сајтовима

meni je žao bilo ko da ode,mislim da ne treba niko da odlazi,ako se ljudi smore mogu da naprave pauzu od 20 godina,ne treba da odlaze,to je agresija,tako su slovenci odlazili ,to je oružje protiv dobrih ljudi,jer ovaj forum su dobri ljudi,ja mislim da su svi dobri,bez obzira na neslaganja....

a na administraciju apelujem da bude  pravedna da ljudima ne puca film,nisu to razlozi za odlazak ali iritira,u 5 dana sam sam gledao 2 nepravde po tom pitanju i neću da ćutim

Подели на овим сајтовима

Човек треба увек да зна кад је, где је и зашто је...

Конкретно, ја сам својевремено дошао у право време и на право место да учим, и много их је било од којих сам могао пуно да научим - и научио сам...

Сад су многи од тих отишли, а ја треба још пуно тога да научим...

Нећу отићи док има на форуму таквог калибра и духа, али ћу много мање писати...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

јел дошло време да се терамо...?  :0222_shocked:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ево сад ћу....само да дам тетки лек...

Подели на овим сајтовима

јел дошло време да се терамо...? :0222_shocked:

Напротив, већ да се мотивишемо да останемо и БУДЕМО КОНСТРУКТИВНИ. Само - ништа без правог мотива...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Све је конструктивно за некога.

Контам да неки постови који су мени најсмарачкији неком другом ко није у мом фазону значе. Исто тако, моја мудровања или лудовања некоме пашу, неко преврне очима чим види мој аватар, тако да контам да је свако овде потребан све док осећа да има шта да каже. И из најглупљих постова може да се штогод научи, ако се прочита на прави начин.

А идем за који минут, уморан сам нешто...

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Човек треба увек да зна кад је, где је и зашто је... Конкретно, ја сам својевремено дошао у право време и на право место да учим, и много их је било од којих сам могао пуно да научим - и научио сам... Сад су многи од тих отишли, а ја треба још пуно тога да научим... Нећу отићи док има на форуму таквог калибра и духа, али ћу много мање писати...

:cmizdrenje:  

Е, Јанчи, Јанчи,  значи покупио знање, и ћао ?  А, да вратиш таланте - удвостручене, упетостручене, удесетостручене.....; а, да пренесеш научено онима који долазе ..... можда и од њих да покупиш нешто ??? 

Помози да одржимо калибар и дух. :pivo:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

:cmizdrenje:

Е, Јанчи, Јанчи, значи покупио знање, и ћао ? А, да вратиш таланте - удвостручене, упетостручене, удесетостручене.....; а, да пренесеш научено онима који долазе ..... можда и од њих да покупиш нешто ???

Помози да одржимо калибар и дух. :pivo:

Ма, Лидо, покупио сам само мали део потребног... Дефинитивно треба да неке ствари приводим крају, зато смањујем писање, али ту сам...

Подели на овим сајтовима

Ja sam došao ovde Hrista da tražim, kako bi se nalazeći ga ponovo i ponovo vraćao, jer kaže: Sve novo tvorim.

Nije me mrzelo da budem uporan i dosadan i ako znam da postoji opasnost moje zablude da govorim šta mi se govori u tami.

Došao sam i do nekih zaključaka da je korisno bilo ispravljati mene jer ja Hrišćanske zablude sam nisam izmislio (uvek sam verovap da će poslednja reč biti Istina sa pravoslavnog ugla učenja.)

Mogao sam i da ćutim i mudrujem preepisujem citate ali ovde sam došao da tražim Živu Reč i da podelim svoju grešnu.

Velika je ljubav videti Boga u nekom čoveku a ovde toga ima. Ne mislim da odem!

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...