Oglo Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 ja ne volim kada neki ljudi prosto nestanu do maloprije su tu, a onda ih nema niđe onda čovjek ima osjećaj ni da nijesu bili tu uopšte : ) YOKA је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 ja ne volim kada neki ljudi prosto nestanu do maloprije su tu, a onda ih nema niđe onda čovjek ima osjećaj ni da nijesu bili tu uopšte : ) Ova ti je bila ka Njegoševa Ja cu najaviti svoj odlazak na vrijeme Oglo and YOKA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Baš tako, Srdašce. Nikad se ne zna do kada će da traje "opčinjenost", ne samo ovim forumom, nego i bilo kojim drugim mjestom na internetu koji rado posjećujemo do nekog trenutka. A ako i kada odem, učiniću to da tako ne izgleda. Meni to na primer nije nikakva niti pasija, niti opčinjenost, nego želja. Čak ni navika. Nego baš nešto što volim. Recimo, pisati. Ono što te uvek drži i zadrži jest ljudi, a ne mesto. Nisam se ni sa čim rodila, tako da mogu bez svega. Bez nečega lakše bez nečega teže, ali bit kao bit, esencija je ista. A sada ko se kako nosi s tim, to je svačija stvar, u to ne ulazim. Nekada se ljudi pokolebaju, vrate, predomisle, i to je ok. Neko prelomi odmah. Neko se zasiti, verujem da je razloga raznih. Ja puno "vagam" ali kada presečem, onda je presečeno. Nije to ništa niti tragično, prosto...Život. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 meni je žao bilo ko da ode,mislim da ne treba niko da odlazi,ako se ljudi smore mogu da naprave pauzu od 20 godina,ne treba da odlaze,to je agresija,tako su slovenci odlazili ,to je oružje protiv dobrih ljudi,jer ovaj forum su dobri ljudi,ja mislim da su svi dobri,bez obzira na neslaganja.... a na administraciju apelujem da bude pravedna da ljudima ne puca film,nisu to razlozi za odlazak ali iritira,u 5 dana sam sam gledao 2 nepravde po tom pitanju i neću da ćutim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Човек треба увек да зна кад је, где је и зашто је... Конкретно, ја сам својевремено дошао у право време и на право место да учим, и много их је било од којих сам могао пуно да научим - и научио сам... Сад су многи од тих отишли, а ја треба још пуно тога да научим... Нећу отићи док има на форуму таквог калибра и духа, али ћу много мање писати... Јадранка-Дервента and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 јел дошло време да се терамо...? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Ево сад ћу....само да дам тетки лек... JESSY, nana, Arsenija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 јел дошло време да се терамо...? Напротив, већ да се мотивишемо да останемо и БУДЕМО КОНСТРУКТИВНИ. Само - ништа без правог мотива... nana је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Не могу ни на спавање да одем читајући теме на форуму Crnokosa and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Све је конструктивно за некога. Контам да неки постови који су мени најсмарачкији неком другом ко није у мом фазону значе. Исто тако, моја мудровања или лудовања некоме пашу, неко преврне очима чим види мој аватар, тако да контам да је свако овде потребан све док осећа да има шта да каже. И из најглупљих постова може да се штогод научи, ако се прочита на прави начин. А идем за који минут, уморан сам нешто... Gordana ., Јанко, kordun and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Човек треба увек да зна кад је, где је и зашто је... Конкретно, ја сам својевремено дошао у право време и на право место да учим, и много их је било од којих сам могао пуно да научим - и научио сам... Сад су многи од тих отишли, а ја треба још пуно тога да научим... Нећу отићи док има на форуму таквог калибра и духа, али ћу много мање писати... Е, Јанчи, Јанчи, значи покупио знање, и ћао ? А, да вратиш таланте - удвостручене, упетостручене, удесетостручене.....; а, да пренесеш научено онима који долазе ..... можда и од њих да покупиш нешто ??? Помози да одржимо калибар и дух. RYLAH and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Ne mislim nikada ali ne mogu biti stalno aktivan ovde, i druge sajtove mnogo više posećujem nego ovaj forum. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Е, Јанчи, Јанчи, значи покупио знање, и ћао ? А, да вратиш таланте - удвостручене, упетостручене, удесетостручене.....; а, да пренесеш научено онима који долазе ..... можда и од њих да покупиш нешто ??? Помози да одржимо калибар и дух. Ма, Лидо, покупио сам само мали део потребног... Дефинитивно треба да неке ствари приводим крају, зато смањујем писање, али ту сам... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Ja sam došao ovde Hrista da tražim, kako bi se nalazeći ga ponovo i ponovo vraćao, jer kaže: Sve novo tvorim. Nije me mrzelo da budem uporan i dosadan i ako znam da postoji opasnost moje zablude da govorim šta mi se govori u tami. Došao sam i do nekih zaključaka da je korisno bilo ispravljati mene jer ja Hrišćanske zablude sam nisam izmislio (uvek sam verovap da će poslednja reč biti Istina sa pravoslavnog ugla učenja.) Mogao sam i da ćutim i mudrujem preepisujem citate ali ovde sam došao da tražim Živu Reč i da podelim svoju grešnu. Velika je ljubav videti Boga u nekom čoveku a ovde toga ima. Ne mislim da odem! Crnokosa, Лидија Миленковић, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tenkista Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Tек сам стигао men875847'0789 тако да нећу скоро. nana је реаговао/ла на ово 1 http://savepic.org/3666194.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука