Jump to content

Ваша библиотека

Оцени ову тему

Препоручена порука

Moji roditelji nisu patili da imaju stilski nameštaj,ali nisu štedeli na kupovini knjiga. Tata je posebno voleo rusku književnost,ruski klasici i sabrana dela srpske književnosti,enciklopedije,...neću da nabrajam,mrzi me. Mama je više praktična pa je otplaćivala kredite na knjige tipa Veliki narodni kuvar,100 najboljih recepata sveta,Enciklopedije ručnih radova,Sam svoj majstor,Uradi sam,Knjiga za svaku ženu..itd. 

Ja sam kupovala šta stignem..dobro,ne baš tako,ali uglavnom. Davno nisam kupila nijednu knjigu,uzimam iz biblioteke. Od duhovne literature nemam baš ništa. Najvrednija knjiga koju sam kupila je Biblija,a za to je kriv Dostojevski.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
On 24.8.2013. at 9:42, МилошБГ рече

Ajmo sad 3 naslova sto se tice dusekorisnih knjiga i jos neku ovih svetovnih koje imate u vasoj biblioteci ali su na vas ostavile jak utisak i preporucujete drugima?

Несвети а свети - Тихон Шевкунов 

Кроз њиве глади до хлеба живота - Клаус Кенет 

О камену кога одбацише и онима који га одбацише - отац Оливер Суботић 

Молитве на језеру  - Свети владика Николај Охридски и Жички (за оне лирски настројене )

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Liga Džentlmena рече

Znate li gde mogu da narucim ovu knjigu.

20181206_180508.jpg

Svuda :) Mikro knjiga, kupindo, prodavnice patrijarsije...

• Свиђа ми се 1

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Evo kako moze svako mesto, ma i najmanje, da ima jednu svoju biblioteku. Osmislio i uradio penzionisani ucitelj. :)

...

WWW.THIS-IS-ITALY.COM

Antonio La Cava, a retired school teacher, transformed his 3-wheeler into a tiny mobile library to spread the joy of books to children in the remote...

...

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...