Зосима Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 На престижном мегатренд факултету у Београду, стручни тим на челу са проф доц Обрадом Жарковићем,извршило је истраживање на узорку од десет младића атеистичког опредељења и исто толико верујућих момака, и правила поређења у потенцији, издржљивости,маштовитости... Том приликом коришћен је специјални апарат оргазмометар, направљен у фабрици прво петолетка из Трстеника, који је био уграђиван девојкама волонтеркама са плавога моста,које су учествовале у овом научном експерименту... Скала на оргазмометру је показала да је вођење љубави са атеистом , негде око 8,5 , док је за религиозне младиће та цифра око 7. Маштовитост се пратила визуелно,преко монитора,где је превагу донео на страну верујућих извесни ЗОС45,чији је то био назив у овом научном опиту. На ово истраживање,прва је реаговала црква, са примдбом да је истраживање било одмах након поста,када су верујући момци свакако били више исцрпљени ,неухрањени и самим тим без довољне кондиције за бољи резултат... од ИЗВОРа два путића... 4chsmu1 Margareta, Иван Недић, Срђан Шијакињић and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Маштовитост се пратила визуелно,преко монитора,где је превагу донео на страну верујућих извесни ЗОС45,чији је то био назив у овом научном опиту. их има и јачих параметара "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ma ateisti samo mogu da veruju u to :0102_laugh: Crveni Baron, Ignjatije, w.a.mozart and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ал ајде , тај "ЗОС45" нам је извадио просек . нама који нисмо учествовали у натјецању Лидија Миленковић, Gordana . and Душка је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Da sam ja učestvovao u tom istraživanju i da sam ja izvadio moj prosek,bilo bi svašta Candy Butcher, Gordana . and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 лудило Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ем смо глупи, у кревету нула,али смо бар срећни (и маштовити)... Ђуро Станивук and Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Hajde da prestanemo sa cirkusom koji je počeo prekjuče. Жедни and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ем смо глупи, у кревету нула,али смо бар срећни (и маштовити)... Pa za dobar sex je potrebna masta....i strast....a ateisti to nemaju...... i zamisli da imas keks frustriran i nesrecan..pa di to ide..... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ljudi ako vam je do cirkusa ja ću da vam nađem besplatan ulaz samo prestanimo da se glupiramo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Јаков (по старе дане) благосиља 12 својих синова Crveni Baron, Candy Butcher, Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 @@Ignjatije, Jel to pravimo od forumu cirkus? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 @@Ignjatije, Jel to pravimo od forumu cirkus? Ма јок... Kako Bosanac psuje svom sinu mater? Kad sin ima 10 godina: -Je*em ti mater! Kad sin ima 20 godina: -Je*acu ti mater! Kad sin ima 30 godina: -Je*o' sam ti mater! Kad sin ima 40 godina: -Je*o' ti pas mater! Solomon Kane, Срђан Ранђеловић, Crveni Baron and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 @@Ignjatije, Jel to pravimo od forumu cirkus? Ајде бре више олади мало. Шта си ти, нека форумска полиција. Ако си "колега 2357" из познате пандурске мелодије, ниси и овде орган реда. Обрати се свом шефу Дачићу и заобиђи ме. Цел дан убацујем угаљ на посну 'рану и сад ми само фалиш ти да ме тролујеш. Душка, Благовесник, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука