Arsenija Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Ако сте у целибат фазону,правац манастир,шта ми ту сад нешто моралишете.... Nije to dovoljan razlog da se ode u manastir..... Као друго,па нисмо ваљда зато што смо хришћани,оперисани од било какве помисли на секс??!! Naravnno da nismo ali bi trebalo da budemo sada dok je post... Ајд кад морам да вам нацртам: Цела тема је иронични одговор на та разна глупа истраживања,ко је паметнији,лепши,бољи,интелегентнији... и у складу са тим,тако се и зезамо... Meni je ovaj tekst u prvom postu mnogo smešan...a posebno zbog Petoletke i Megatrenda....... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2013 0110_hahaha Стварно није у реду да су у време поста овако церекаш... :bleh: Благовесник је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Стварно није у реду да су у време поста овако церекаш... E,da je samo to....nego i 1.345g masti u sojinom mleku.... .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2013 E,da je samo to....nego i 1.345g masti u sojinom mleku.... .... Ја сам на туркиш кафи, а ова два дана једем кухани кукуруз ,лубенице,и бадеме(знате због чега ) "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Ја сам на туркиш кафи, а ова два дана једем кухани кукуруз ,лубенице,и бадеме(знате због чега ) Zbog posta na vodi......ili zbog .... :.mislise. P.sNe volem mnogo turkiš.......ali ću se ipak prekomandovati na turkiš Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Zbog posta na vodi......ili zbog .... :.mislise. P.sNe volem mnogo turkiš.......ali ću se ipak prekomandovati na turkiš Сад када бих те ја позвао на фука,ти би рекла немој сад је пост... 0110_hahaha "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Svaka budala koja oboriti sajt će da sačeka posle pola sata da mu policija pozvoni na vrata i da dođe da ga hapsi. Sve je manje pametnih koji će da prave sajtove danas. Haha, oce bas... Dačić licno ti upadne na gajbu da te hapsi za sajber hajtek kriminal koji je hajtek, znaci sajber znaci kriminal Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Haha, oce bas... Dačić licno ti upadne na gajbu da te hapsi za sajber hajtek kriminal koji je hajtek, znaci sajber znaci kriminal Ja nisam Cyber kriminalac niti će mene Dačić da hapsi možda će tebi da upadne. Ja sam jedan od onih koji će se boriti u budućnosti protiv toga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Ja nisam Cyber kriminalac niti će mene Dačić da hapsi možda će tebi da upadne. Ja sam jedan od onih koji će se boriti u budućnosti protiv toga. Protiv hakovanja ili protiv hapsenja? Trgni se malo... sve si konfuzniji... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Protiv hakovanja ili protiv hapsenja? Trgni se malo... sve si konfuzniji... Protiv hakovanja naravno. Ja nisam u konfuziji kao ti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Kolega,ako nastaviš ovako da troluješ,sledi ti ban...trajni Juan Valdez and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Kolega,ako nastaviš ovako da troluješ,sledi ti ban...trajni Ja sam gotovo 100% siguran da ne troluje. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Kolega,ako nastaviš ovako da troluješ,sledi ti ban...trajni Zašto trajni ban? Ako ko troluju to su oni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Zato što si ti učesnik svakog trolovanja na sajtu... nema više objašnjavanja Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Ja sam gotovo 100% siguran da ne troluje. i za tebe važi Александар Милојков, Kolega2357, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука