Jump to content

Атеисти бољи љубавници од верујућих !

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ајде бре више олади мало. Шта си ти, нека форумска полиција. Ако си "колега 2357" из познате пандурске мелодије, ниси и овде орган реда. Обрати се свом шефу Дачићу и заобиђи ме.

Цел дан убацујем угаљ на посну 'рану и сад ми само фалиш ти да ме тролујеш.

Ajde ti sine smiri malo hormone. Ja nisam policija nikad bio nitiću. Niti mi je Dačić šef. 

Подели на овим сајтовима

Niti mi je Dačić šef. 

Онда ти је Василије Рајовић шеф. Немо да прођеш као он.

Јер си топ члан данас ? Јеси. У врху си колега са 100 порука. Честитам на успеху. Растурио си.

Лаку ноћ.

Подели на овим сајтовима

Онда ти је Василије Рајовић шеф. Немо да прођеш као он.

Јер си топ члан данас ? Јеси. У врху си колега са 100 порука. Честитам на успеху. Растурио си.

Лаку ноћ.

Ignjatije ja prema tebi nisam bio oštar kao ti prema sa ovim mani me se. Laku noć, pozdrav i sve najbolje od mene! 

Подели на овим сајтовима

На ово истраживање,прва је реаговала црква, са примдбом да је истраживање било одмах након  поста,када су верујући момци свакако били више исцрпљени ,неухрањени и самим тим без довољне кондиције за бољи резултат...
ahahahahahahahaha može biti da nas post oslabi na tom seksualnom planu. 

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

А шта је било са Василијем?  ne_shvata

Мислиш на трл. многобанованог Василија. Био је банован али ваљда му је бан истекао. Неће више да се враћа овде. Не свиђамо му се. Постали смо као "ихтусовци" по њему.

Превише се опустио овде. Ајд што тролује, него нас извргава руглу на њиховој фб групи. Не може се на две столице. Пада се.

Подели на овим сајтовима

Мислиш на трл. многобанованог Василија. Био је банован али ваљда му је бан истекао. Неће више да се враћа овде. Не свиђамо му се. Постали смо као "ихтусовци" по њему.

Превише се опустио овде. Ајд што тролује, него нас извргава руглу на њиховој фб групи. Не може се на две столице. Пада се.

Ej, ali covek veruje u nindje i jos se tripuje da i sam nindja . Za takve u mom selu kazu " svi se smeju samo majka place"

Подели на овим сајтовима

Kada je on bio banovan? Da li to misliš na Muramašu?

Подели на овим сајтовима

Ej, ali covek veruje u nindje i jos se tripuje da i sam nindja . Za takve u mom selu kazu " svi se smeju samo majka place"

To je jos nista, nego se on tripuje da ce da napravi vecni zivot uz pomoc kompjutera...

nesto kao ovo

gits20.jpg

ili ovo

942610_94495_front.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

To je jos nista, nego se on tripuje da ce da napravi vecni zivot uz pomoc kompjutera...

I za Teslu su mnogi govorili da je ludak i da nikad nista nece napraviti...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...