Kolega2357 Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ајде бре више олади мало. Шта си ти, нека форумска полиција. Ако си "колега 2357" из познате пандурске мелодије, ниси и овде орган реда. Обрати се свом шефу Дачићу и заобиђи ме. Цел дан убацујем угаљ на посну 'рану и сад ми само фалиш ти да ме тролујеш. Ajde ti sine smiri malo hormone. Ja nisam policija nikad bio nitiću. Niti mi je Dačić šef. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Niti mi je Dačić šef. Онда ти је Василије Рајовић шеф. Немо да прођеш као он. Јер си топ члан данас ? Јеси. У врху си колега са 100 порука. Честитам на успеху. Растурио си. Лаку ноћ. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Онда ти је Василије Рајовић шеф. Немо да прођеш као он. Јер си топ члан данас ? Јеси. У врху си колега са 100 порука. Честитам на успеху. Растурио си. Лаку ноћ. Ignjatije ja prema tebi nisam bio oštar kao ti prema sa ovim mani me se. Laku noć, pozdrav i sve najbolje od mene! Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 На ово истраживање,прва је реаговала црква, са примдбом да је истраживање било одмах након поста,када су верујући момци свакако били више исцрпљени ,неухрањени и самим тим без довољне кондиције за бољи резултат... ahahahahahahahaha može biti da nas post oslabi na tom seksualnom planu. Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 @@Зосима, hihi, kako brižljivo osmišljeno istraživanje... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Онда ти је Василије Рајовић шеф. Немо да прођеш као он. А шта је било са Василијем? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 А шта је било са Василијем? Мислиш на трл. многобанованог Василија. Био је банован али ваљда му је бан истекао. Неће више да се враћа овде. Не свиђамо му се. Постали смо као "ихтусовци" по њему. Превише се опустио овде. Ајд што тролује, него нас извргава руглу на њиховој фб групи. Не може се на две столице. Пада се. Драшко је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 "Атеисти бољи љубавници од верујућих !" Pa naravno - PRAVI vjernici NISU ljubavnici i NEMAJU LJUBAVNICE. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Ma ajde sve , ali nema sstvari koju "petoletka" ne moze da napravi Зосима and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Мислиш на трл. многобанованог Василија. Био је банован али ваљда му је бан истекао. Неће више да се враћа овде. Не свиђамо му се. Постали смо као "ихтусовци" по њему. Превише се опустио овде. Ајд што тролује, него нас извргава руглу на њиховој фб групи. Не може се на две столице. Пада се. Ej, ali covek veruje u nindje i jos se tripuje da i sam nindja . Za takve u mom selu kazu " svi se smeju samo majka place" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Мислиш на трл. многобанованог Василија. Био је банован али ваљда му је бан истекао. Неће више да се враћа овде. Не свиђамо му се. Постали смо као "ихтусовци" по њему. Превише се опустио овде. Ајд што тролује, него нас извргава руглу на њиховој фб групи. Не може се на две столице. Пада се. Kada je on bio banovan? Da li to misliš na Muramašu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 У време поста баба о уштипцима ??? А баба би требала да зна, па и децу да научи Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Ej, ali covek veruje u nindje i jos se tripuje da i sam nindja . Za takve u mom selu kazu " svi se smeju samo majka place" To je jos nista, nego se on tripuje da ce da napravi vecni zivot uz pomoc kompjutera... nesto kao ovo ili ovo Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 To je jos nista, nego se on tripuje da ce da napravi vecni zivot uz pomoc kompjutera... Ma čovek umišlja kako može da obori sajt a ne računa na to da uvek ostane IP adresa upamćena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 To je jos nista, nego se on tripuje da ce da napravi vecni zivot uz pomoc kompjutera... I za Teslu su mnogi govorili da je ludak i da nikad nista nece napraviti... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука