Jump to content

Ја појма немам...

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Ja u to ne verujem
I think you`re wrong..... staniiiiiii

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

e, da....ne znam ni da strikam.... 1324_womens

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Moжеш ли ми препоручити неки етно на фазон "жали заре" 

:.mislise.  ne_shvata

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

I think you`re wrong..... staniiiiiii

This is an allusion to "The story of the talents"?

Talent (latinski talentum, od starogrčkog τάλαντον, talanton 'ljestvica, ravnoteža') je povijesna mjera za masu u starih naroda. Iznos je varirao od naroda do naroda varira između 26 — 34 kg. Talent je bio i mjerom vrijednosti ekvivalentnoj istih masa plemenitih kovina.

Talent je približno bio masa vode potrebna za napuniti amforu.

Grčki ili atički talent iznosio je 26 kg, rimski talent bio je 32,3 kg, egipatski talent bio je 27 kg, a babilonski talent bio je 30,3 kg. Stari Izrael te još neke bliskoistočne zemlje prihvatile su babilonski talent te poslije promijenile iznos mase koji je ulazio u tu jedinicu. Novozavjetni teški obični talent iznosio je 58,9 kg. Drugi hebrejski talent bio je mase 34,272 kg, a iz njega su izvedeni mina (0,571 kg), šekel (11,424 g) i polušekel.

Babilonci, Sumerani i Hebreji dijelili su talente na 60 mina, a svaka se dijelila na 60 šekela.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Talent_%28mjerna_jedinica%29

Подели на овим сајтовима

antitalenat za kuhinju :)
pa posto si musko, donekle je i razumljivo... :stadaradim:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

pa posto si musko, donekle je i razumljivo... :stadaradim:

To je срамота, сви знају да су мушкарци скривени убер таленат за кухињу :Р 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 11 months later...

за мене су шпанска села - математика, физика, хемија, биологија, ликовна уметност, политика, економија, право..................

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

Дакле шта је то о чему ми појма немамо, где смо потпуни аутсајдери, не само да нас не занима него заиста нешто где се не би снашли никако, нешто што нам неиде... ?

Односи са људовима :D

Хемија. Нит' схватам, нит' покушавам, а и немам жељу од 7. основне. Знам шта је ха2О и Ау.

Петрологија (управо научих да се то тако зове јер сам куцала "проучавање стена")

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Питали Црногорца: Знаш ли да возиш авион? Одговара: Нијесам проба,а вјероватно умијем!

То је Србин! :))

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Ja se sa parama ne snalazim ich. Ne znam da ih zaradim, ne znam da ustedim, nista se u finansije ne razumem, jedva uspem da prebacim evre u dinare i obrnuto... Al sto znam da ih potrosim...i evre i dinare i franke i forinte, a bome i kune...

Подели на овим сајтовима

комуникација са људима, нити је знам нити имам жељу да је научим.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Дипломатија...па онда ништа од спортова не пратим сем ум.клизање, у аута се нимало не разумем,  чини ми се помешала бих фићу и југића ....

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...