JESSY Написано Август 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2013 c... jok... sve ili nista даклем, кекац, ништа не слушаш.....ниси добра.... а, сад тек видех твој одговор..... :good2: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 izmedju ostalog ... najvise volem da gledam u zvezde... predivan osecaj Посебно је одличан осећај кад гледаш лежећи на трави или кад имаш телескоп или док пијеш пиво. 4chsmu1 И супер ми је кад замислим, тј. кад се баш концентришем на идеју да све те звезде, стварно постоје тамо негде, оооогроооомне и када замислим раздаљину од мене до њих и шта све има на тој раздаљини између нас... Онако, помало неухватљива мисао, додуше... keka and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 tedoh i ja da pitam za plazmu....al je to valjda zavedeno pod poljupce..... keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Неки спорт с лоптом и преко мреже , јагњетина испод сача, хладно пиво... Срђан Шијакињић, Драшко and keka је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Посебно је одличан осећај кад гледаш лежећи на трави или кад имаш телескоп или док пијеш пиво. 4chsmu1 И супер ми је кад замислим, тј. кад се баш концентришем на идеју да све те звезде, стварно постоје тамо негде, оооогроооомне и када замислим раздаљину од мене до њих и шта све има на тој раздаљини између нас... Онако, помало неухватљива мисао, додуше... al stvarno superiska osecaj... mislim da bi to trebali svi cesce da upraznjavamo sa sve pivom Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 jagnje,prase,spircer,radza,kajmak,vruca pogacha i citanje knjiga..fudbal...vezbanje........plazmu ned da spominjem...cu je zavedem pod poljupci iskusno..... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Najviše uživam u zagrljajima,a najmanje u hrani gledajući fudbal. JESSY and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 pecanje JESSY and Баба је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Природа, шума, медитација, и неки слаткиши... Николa, Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 ...da gledam kako pada kiša, može i sneg, amogu i zvezde... ПЧЕЛИЦА је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 U samo jednoj stvari, da ljude koje volim ucinim srecnim. Kad ih vidim srecne i zadovoljne i ja sam zadovoljan . Ljubičasta, Драшко, keka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 A "keks" ništa? To ti je default, podrazumevana vrednost, pa je besmisleno da se stavlja na spisak... Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 izmedju ostalog ... najvise volem da gledam u zvezde... predivan osecaj keka, Драшко and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Slatkisi,treniranje,blejanje,slatkisi,igranje fudbala,nocno kupanje,slusanje muzike,razgovor sa dosta humora i slatkisi. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Uzivam u ljubavi davaoca. I sam sam ponekad takav. Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука