Иван ♪♫ Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Najgori su ovi sto se valjaju u parama. да, бре, изгужваће новчанице! Плутон, Deja Vu and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Увек нађем нешто што ће ме разоноди. Ево сада читам монографију манастира Велуће. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Radim covece. Odgovoricu, prvo sam vas cekala. па шта радиш до сад, ено Кратос чека! Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Елем, нешто што ме баш испуњава су путовања. Значи ми кад могу да одем било где, макар само на кратко. И не мислим на неке егзотичне дестинације. Обожавам музику, то ми је нешто без чега не могу. А и већ сам негде рекла да сам певала и то волим да радим. Штета је што се не посвећујем музици мало више. Волим стране језике и увек ми је паметно искористити време на учење новог или усавршавање неког језика кога већ знате. Привлачи ме да изучавам здраву исхрану и генерално све што је у вези са здрављем и што помаже да се човек осећа енергетски боље. Оно што за сада не стижем да радим, а што ме је јако опуштало кад сам била мала су ручни радови. Знала сам свашта да радим, а сад као да имам две леве руке. Волела бих да научим да ручно правим сапуне, неке још стварчице од козметике и тако... Волим кад имам времена да спремим нешто укусно и оригинално, али не на велико. Открила сам скоро рецепт за савршено кувано вино, волим са добрим друштвом то да попијем. Нисам порочна и не подносим цигарете, загушљиве и мрачне просторије са неким праисторијским намештајем, то ме убија у појам кад видим. Волим минимализам и једноставност, са малим примесама модерног и комфорног. Привлачи ме још екологија, неки спортови, читање књига. Волела бих да се могу посветити неким облицима хуманитарног рада. Не знам колико баш могу лично допринети, али волела бих да се више помогне аутистичној деци и будућност видим у хипербаричним коморама, између осталог. Arsenija, Kaludjerovic Sreten, Ronald and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 па шта радиш до сад, ено Кратос чека! Kratos sve ceka koji je to kralj:-) Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 па шта радиш до сад, ено Кратос чека! Što ja čekam? Ronald је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Što ja čekam? Cekas da cujes nesto pametno, hehehe:-) Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Неописиво сам радосна кад добијем писмо од мог пријатеља и брата из манастира. Волим да читам шта они раде и шта има да ми поручи. Велики је благослов и дар што имам такву особу уз себе. Почела сам да правим свој сајт, али није још званично угледао светлост дана, видећемо кад ће доћи тај тренутак. Не волим нико да ми помаже, задовољство ми је да сама откривам шта ми треба и улепшавам. Волим грчки језик и културу, њихову историју, традицију, све. Од кућних послова, највише волим да чистим прозоре и огледала. JESSY, Kaludjerovic Sreten, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Najgori su ovi sto se valjaju u parama. Пливају. Ваљају се они бедници што имају само да покрију под. Плутон, Иван ♪♫, Deja Vu and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Među većim uživanjima mi je kada nešto proučavam/promišljam/pišem pa mi se napravi kratki spoj u mozgu kada se sve to nekako konačno poveže simbolički i logički - taj "Eureka" adrenalin je neprocenjiv. To se često desi kada šetam, vozim bicikl, plivam - stvari koje isto volim. Volim da čitam razne stvari - od književnosti preko filozofije i istorije do društvenih teorija. Samo me sablažnjava "pravoslavna" literatura, ako se ne računa Dostojevski (njega baš volim). Uživam kada muž nađe neki dobar film ili seriju da zajedno gledamo. Imamo isti ukus. Uživam i u seksu, ne plašim se i ne stidim da to i kažem. Uživam u suncu i plivanju, mnogo volim da budem na moru. Uživam u muzici, na razne načine, sasvim amaterske. Uživam kad pišem nešto, ali slabo stižem u poslednje vreme. Pisanje fikcije takođe nosi sa sobom "Eureka" momente, samo ličnije. Uživam u maženju, jurnjavi, smehu i golicanju sa decom. Uživam u razgovoru i pivu sa drugarima. Zaista se trudim da me obaveze oko posla i porodice ne odvoje od prijateljstava koje cenim. Uživam i u razgovoru sa ljudima na ovom forumu. Kaludjerovic Sreten, Кратос, Лапис Лазули and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Uzivam u: Seksu...treba li naglasavti Razgledanju kancelarijskog pribora i materijala. Najvise volim da kupim rokovnik, nadajuci se da cu ga ispuniti konacno kako treba, i na kraju uvijek zavrsi bezveze iskraban. Citanju magazina i novina, kao i razgledanju istih iako znam da nijedan novi broj nije jos izasao. Razgledanju vinskih boca u samoposluzi, degustiranje vina uz dobar gurmancki rucak, sa dragim prijateljima. Kad mi neko daruje knjigu ili bocu vina, ili neku dobru zestu, onda sem sretan kao mala maca. Kuvanju kafe, cekanju da se popne kajmak, mirisu i pijenju turske kafe. Espresno uz to nije lost takodjer, sve kafe generalno osim americke instant. Ima jos toga, ali ovo pobrojano je upecatljivo. Kaludjerovic Sreten, Иван ♪♫, Лазар Нешић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Узгред, чула сам се с мојим духовником, који ми је рекао да му много долази незадовољних жена и онда мора да им даје савете како да им буде боље у животу. А њихово незадовољство је добрим делом због лошег брака, мужеви их не поштују и све се више жене третирају као секс.објекти. Човек ме учи како да не упаднем у сличне замке и драго ми је што постоји таква особа која има доста љубави и разумевања. Уживам да одем под Острог. Тамо сам упознала и оца Арсенија и заболи ме кад о њему причају било шта лоше. Kaludjerovic Sreten, Neša_, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Пливају. Ваљају се они бедници што имају само да покрију под. Vi ameri samo bahato. Deja Vu and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Samo me sablažnjava "pravoslavna" literatura, ako se ne računa Dostojevski (njega baš volim). Koja ,,pravoslavna,, literatura? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Koja ,,pravoslavna,, literatura? Pa te razne monaške i kvazi-monaške knjižice koje razni izdavači povezani sa SPC štampaju radi inspiracije vernika, a često u realnosti dovode do prelesti i sablazni. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука