Jump to content

У чему највише уживате....?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Не знам зашто, сам појам уживати увек везујем  за неку претераност, немање граница у нечему, много ми је лепши израз, ја волим ,  испуњава ме .

И не знам зашто ме израз уживати увек подсећа на нешто животињско у људима  / да опросте животиње /  :)))

Ја волим / умереност /

Ја уживам / претераност, незаситост /

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 356
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Не знам зашто, сам појам уживати увек везујем  за неку претераност, немање граница у нечему, много ми је лепши израз, ја волим ,  испуњава ме .

И не знам зашто ме израз уживати увек подсећа на нешто животињско у људима  / да опросте животиње /  :)))

Ја волим / умереност /

Ја уживам / претераност, незаситост /

Previše čitaš monašku literaturu gde je pratktično svako uživanje greh.Uživanje u hrani-stomakougađanje,uživanje u sexu bez ploda-razvrat,uživanje u nekim neobaveznim razgovorima-praznoslovlje etc

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Pa mož' da doživiš toplotni udar i kad si go (da izvineš).  

Npr. pored neke ženske.  :scratch_head:

Pored Nade Macure teško. :smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

gde je pratktično svako uživanje greh

Па не знам............да ли је ........ ....?

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

@@Рапсоди

( ) 

А шата ти је то......ставрно не капирам .........почела сам као ти.....ништа ми није јасно....... :)

Подели на овим сајтовима

@Драшко 

Па не знам ја сам само један велики идеалиста и причам како би требало да је , причам о вишим стварима, шта ћу кад ми је граница небо..........

:)

Подели на овим сајтовима

Kakva je ovo Sodoma i Gomora, svi puse, piju, seksaju se, valjaju se u parama?! 

:dedica: zlo i naopako! 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Ih, mnogoo toga...

Nemam posao, studiram biologiju a nju istovremeno dozivljavam kao hobi i volio bih tako da ostane... ucenje, citanje, promisljanje o tim temama zadnje 2god. me uveliko ispunjava, sobzirom da biologiju kroz osn.i srednju skolu nikad nisam nesto posebno zapazao niti se za istu interesovao, ali sam zadovoljan sto sam upisao pomenuti fakultet.

Muziku volim pazljivo da slusam i istrazujem (pravljenje nekih mini-kolekcija vinyl, cd/dvd, cassette). U tome bas uzivam, cesto se i predoziram svim tim zvucima. Nisam muzicar, ali sam isao u muzicku skolu. Uglavnom slusam muziku sa americkog tla, nesto iz UK i sjevera evrope.

Citanje. Trenutno me na scribd-u ceka preko 20-tak knjiga. Blagodarim svim tim vrlim ljudima koji dijele knjige preko net-a, jer najcesce ne mogu da nadjem ili sam lijen, ili nemam para da kupim neku knjigu.

Kuhinja. To je ultimativno mjesto uzivanja ali i blagodarnosti. Volim kad mi se pruzi prilika da spremim svojima nesto fino, da ukrasim sto... trpeza je uopste neko specificno mjesto, jedenje i pijenje...

Koja si godina?

Ja sam zavrsila biologiju :).

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

@@Anika, никако не желим да минирам тему...можда да се споје....шта кажеш....?  https://www.pouke.org/forum/topic/28189-%D1%83-%D1%87%D0%B5%D0%BC%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B5-%D1%83%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5/

Jessy, kako zelis. Nisam videla tu temu. A inace, nisam uopste mislila na telesna zadovoljstva, iako sam znala da ce sigurno neko i to pomenuti. :0212_rolleyes:

• Волим 1

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Аника постави тему али не рече ништа

Radim covece. Odgovoricu, prvo sam vas cekala. :tongue:

• Волим 1

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...