Рапсоди Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Не знам зашто, сам појам уживати увек везујем за неку претераност, немање граница у нечему, много ми је лепши израз, ја волим , испуњава ме . И не знам зашто ме израз уживати увек подсећа на нешто животињско у људима / да опросте животиње / Ја волим / умереност / Ја уживам / претераност, незаситост / Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Не знам зашто, сам појам уживати увек везујем за неку претераност, немање граница у нечему, много ми је лепши израз, ја волим , испуњава ме . И не знам зашто ме израз уживати увек подсећа на нешто животињско у људима / да опросте животиње / Ја волим / умереност / Ја уживам / претераност, незаситост / Previše čitaš monašku literaturu gde je pratktično svako uživanje greh.Uživanje u hrani-stomakougađanje,uživanje u sexu bez ploda-razvrat,uživanje u nekim neobaveznim razgovorima-praznoslovlje etc Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Pa mož' da doživiš toplotni udar i kad si go (da izvineš). Npr. pored neke ženske. Pored Nade Macure teško. Лапис Лазули, Драшко, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 @@Рапсоди, ( ) Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 gde je pratktično svako uživanje greh Па не знам............да ли је ........ ....? Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Па не знам............да ли је ........ ....? https://www.pouke.org/forum/topic/42453-%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D0%B3-%D1%99%D1%83%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%9A%D0%B0-%D1%83-%D0%BA%D0%BE%D1%98%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4-%D0%BD%D0%B5-%D0%B1%D0%B8-%D1%81%D0%BF%D1%83%D1%81/ "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 @@Рапсоди, ( ) А шата ти је то......ставрно не капирам .........почела сам као ти.....ништа ми није јасно....... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 @Драшко Па не знам ја сам само један велики идеалиста и причам како би требало да је , причам о вишим стварима, шта ћу кад ми је граница небо.......... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Kakva je ovo Sodoma i Gomora, svi puse, piju, seksaju se, valjaju se u parama?! Kaludjerovic Sreten, RYLAH, Данче* and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Kakva je ovo Sodoma i Gomora, svi puse, piju, seksaju se, valjaju se u parama?! zlo i naopako! Плутон, Deja Vu, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Ih, mnogoo toga... Nemam posao, studiram biologiju a nju istovremeno dozivljavam kao hobi i volio bih tako da ostane... ucenje, citanje, promisljanje o tim temama zadnje 2god. me uveliko ispunjava, sobzirom da biologiju kroz osn.i srednju skolu nikad nisam nesto posebno zapazao niti se za istu interesovao, ali sam zadovoljan sto sam upisao pomenuti fakultet. Muziku volim pazljivo da slusam i istrazujem (pravljenje nekih mini-kolekcija vinyl, cd/dvd, cassette). U tome bas uzivam, cesto se i predoziram svim tim zvucima. Nisam muzicar, ali sam isao u muzicku skolu. Uglavnom slusam muziku sa americkog tla, nesto iz UK i sjevera evrope. Citanje. Trenutno me na scribd-u ceka preko 20-tak knjiga. Blagodarim svim tim vrlim ljudima koji dijele knjige preko net-a, jer najcesce ne mogu da nadjem ili sam lijen, ili nemam para da kupim neku knjigu. Kuhinja. To je ultimativno mjesto uzivanja ali i blagodarnosti. Volim kad mi se pruzi prilika da spremim svojima nesto fino, da ukrasim sto... trpeza je uopste neko specificno mjesto, jedenje i pijenje... Koja si godina? Ja sam zavrsila biologiju . Anika је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 zlo i naopako! Najgori su ovi sto se valjaju u parama. Плутон and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Najgori su ovi sto se valjaju u parama. to,to pare su zlo! Плутон, Драшко, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 @@Anika, никако не желим да минирам тему...можда да се споје....шта кажеш....? https://www.pouke.org/forum/topic/28189-%D1%83-%D1%87%D0%B5%D0%BC%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B5-%D1%83%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5/ Jessy, kako zelis. Nisam videla tu temu. A inace, nisam uopste mislila na telesna zadovoljstva, iako sam znala da ce sigurno neko i to pomenuti. Ronald је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Аника постави тему али не рече ништа Radim covece. Odgovoricu, prvo sam vas cekala. Ronald је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука