zuti car Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Gledah proslavu "Oluje " sa jedne strane i parastose sa druge . To sto hrvati glorifikuju zlocin i traze opravdanje za isti nije cudno ni neocekivano . Cudno je se sa "nase " strane cuju glasovi koji kazu " Srbi su krivi" , "hravti su se samo branili" , "Srbi su pripremali etnicko ciscenje hrvatske" , "zaboravite proslost" , "sto sad pominjete i oluju i Jasenovac , dokle se vise vracati u proslost" , neki idu tako daleko da ne samo da okrivljuju Srbe za sve sto se desilo na prostoru bivse Yu nego napadaju i ismevaju i tradiciju i kulturno nasledje i pravoslavlje (imamo takvih i na forumu prilicno) . Dakle , kakav to problem tera coveka da se okrene protiv sopstvenog naroda ? -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Тера испраност мозга од разне страних нво организација,странака и плаћеничких медија где предњаче блиц,б92 и сл. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 svake godine se užasavam te proslave Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 2 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Delom što smo gubitnici u svim dešavanjima u zadnjih 20+ godina... delom što volimo da projektujemo svoje frustracije i neuspehe na druge (isto kao oni koji misle da su za sve krive razne zavere i ostatak planete, a da smo mi u svemu nevinašca; takvi su samo druga strana medalje) ...a bogme delom i zato što se često svaka konstruktivna kritika i istina kod nas često tumači kao mržnja. Милан Ракић, cloudking, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Svako moze da vitla trobojku ali takav covek ne moze nista da popravi na bolje jer na prvom mestu ne vidi sta ne valja... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 U subotu se vracah sa slave kolima,sa jednom starijom zenom,od oko 60 godina,inace koleginicom moje mame.I tako,u putu caskamo mi tj.ona mi odrzava njeno ultra nacionalisticko predavanje.Zena mrzi sve koji su dosli u Beograd sa strane,cigane,Srbe iz Bosne,Hrvatske,Kosova,Cg...Kaze,razvezali su se svuda po Beogradu,Beogradska deca ne mogu da se zaposle zbog njih i tako dalje.Kaze za izbeglice iz Hrvatske,da su se dzabe bunili tamo,da su trebali da postuju njihovu vlast i da su se nelegalno useljavali po Beogradu,dok su Sumadijska deca isla da ginu tamo kod njih. Sta znam,mnogo je ogorcena,smorila me malo sa tom pricom,ali ima tu istine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Pravo da kazem nisam nikad cuo da je neko tvrdio da su Srbi spremali etnicko ciscenje, da su Srbi apsolutni krivci za Oluju, da su Hrvati nevini itd...Mozda se moze neko naci medju tim NVO usijanim glavama, ali dogovor za njih je....placeni su i to je to. Taj njihov stav je kupljen. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Сами смо криви за "олују" ! Немислим ја ништа посебно да су Срби хтели ово или оно , него мислим зато што нисмо били сложни ни тад а никада раније па ни сада . Да смо били , ко што нисмо сложни и да смо се сви ми сложили и кренули у Хрватску да заштитимо наш народ тамо мислим да би то завршили за месец дана . Сада ће неко рећи а шта ни било са нашом Србијом , бомбе и шта ти ја знам али и без тога смо имали све то . Криво је вишестраначко трвљење , Драшковић је викао да се неодазивамо на мобилизацију и пуно је било дезертера на самом фронту па су бацали наоружање и напуштали фронт . Па и остали такозвани опозиционари мање више исто викали и говорили . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Сами смо криви за "олују" ! Немислим ја ништа посебно да су Срби хтели ово или оно , него мислим зато што нисмо били сложни ни тад а никада раније па ни сада . Да смо били , ко што нисмо сложни и да смо се сви ми сложили и кренули у Хрватску да заштитимо наш народ тамо мислим да би то завршили за месец дана . Сада ће неко рећи а шта ни било са нашом Србијом , бомбе и шта ти ја знам али и без тога смо имали све то . Криво је вишестраначко трвљење , Драшковић је викао да се неодазивамо на мобилизацију и пуно је било дезертера на самом фронту па су бацали наоружање и напуштали фронт . Па и остали такозвани опозиционари мање више исто викали и говорили . Kako to sve lepo zvuci...Samo sto si zaboravio da smo tako "osvajali" i po Bosni,pa su,dok su Srbiji udarali sankcije na aerodrom u Tuzli sletali nemacki helikopteri,noseci svakojaku a pre svega oruzanu pomoc bosanskim snagama. Sitna smo mi riba brate,ne mozemo ni svoje da odbranimo a kamoli tudje da prisvajamo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Srpska vojska je bila bolje opremljena i imala bolje naoružanje od hrvatske, pojedini srbi(oficiri i političari) jesu krivi zato što su prodavali osvojene teritorije. Samo što je Hrvatska imala podršku zapada, a tih godina istočni blok se raspadao još došao na vlast Boris Jeljcin(alkoholičar), slabost Rusije je iskorištena za uništenje juge, naravno tu je CIA burgijala maximalno da se raspadnemo. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Uzrok tome mogu biti i razne licne traume i frustracije, sto bi se reklo neprevazidjene "traume iz detinjstva", tacnije infantilnost... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Svi Srbi koji su cinili zlocin odrekli su se slobodarskog Srpskog duha, odrekli su se srpske tradicije i duha srpske vojske. Cinili su zlocin iz koristoljublja i utvrdjivanja polozaja do nedodirljivosti. Mozda je tako i kod drugih ali znam da jedan slobodarski Srbin nema hrabrosti da nosi Boga u sebi i da ubije dete. Pa sve dalje kod mene eto u tom pravcu.... Милан Ракић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 људи злочини су чињени на свим странама,само што су једино Срби за своје одговарали и то је главна ствар. И једино Србима се усађује да су они најгори,најлошији и једини чинили недела. Недело се не сме бранити,али навешћу један пример човек који је даља фамилија неким мојима,у рату је био на положају у Босни,прођу српским селом и виде децу на колчевима,чак су налетали како су пекли на ражњу људе,једноставно то остави сама та помисао а камоли слика и да видиш својим очима траг и шта се од таквих људи може очекивати? Да поступају по бонтону ратовања? културишка да буду,немојте молим вас. Такве ствари оставе траг и промене и пољуљају свест у људима,што не значи да је то оправдање,није и не може бити,али бар ми који нисмо све то гледали не треба да гледамо површно. То исто је вероватно било и на другим странама, и понављам ја не браним ниједно зло,нити би могао ја нисам у стању да убијем паука,а камоли неког другог али ми ни не знамо шта се све дешавало. Али понављам једино Срби су одговарали и једино су Срби колективно оптужени и окривљени за све. Гледам јуче прославу у Хрватској и Анте Готовина даје изјаву и ликује,па не знам... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Али понављам једино Срби су одговарали и једино су Срби колективно оптужени и окривљени за све. Гледам јуче прославу у Хрватској и Анте Готовина даје изјаву и ликује,па не знам... Zato što su Hrvati podlo odigrali, sve što su radili imali su vetar u leđa od NATO-a. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Komplikujete. Poraženi sebe uvek mrzi. A dok je pobednik najveći je badža. Tako i ovi bili bi najveći Srbi da su Srbi pobedili.. Nisu li duPljani bili najveći Srbi onomad, a danas bi da spale sve što je srpsko..? Ustvari, sve je stvar duhovne a pre svega duševne snage. То јесте тако али у фер утакмици. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука