Poslednji Mohikanac Написано Јун 28, 2017 Пријави Подели Написано Јун 28, 2017 Вилер Текс, Alegzandar, vildes and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 28, 2017 Пријави Подели Написано Јун 28, 2017 Alegzandar, Јелена М. and gavrosaurus је реаговао/ла на ово 2 1 Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јун 28, 2017 Пријави Подели Написано Јун 28, 2017 gavrosaurus, АлександраВ and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 28, 2017 Пријави Подели Написано Јун 28, 2017 On 28. 6. 2017. at 18:44, Давор73 рече Expand Moćno ali jezivo istovremeno Давор73 је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 28, 2017 Пријави Подели Написано Јун 28, 2017 Pogotovo kraj scene kad dodje sveštenik i kratak dijalog sa istim na kraju Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 28, 2017 Пријави Подели Написано Јун 28, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 5, 2017 Пријави Подели Написано Август 5, 2017 It is inevitable "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Август 5, 2017 Пријави Подели Написано Август 5, 2017 Јелена М. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 5, 2017 Пријави Подели Написано Август 5, 2017 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ј. Написано Август 5, 2017 Пријави Подели Написано Август 5, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 5, 2017 Пријави Подели Написано Август 5, 2017 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 5, 2017 Пријави Подели Написано Август 5, 2017 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vildes Написано Август 5, 2017 Пријави Подели Написано Август 5, 2017 odlična tema... vidim i da imaš dobar ukus. izabrao si dobre filmove. ja se ovde odlučujem za jedan manje dobar film ali za jednu fantastičnu scenu... svakako, preporučujem i ceo film za gledanje... Vladan :::., gavrosaurus and drvce је реаговао/ла на ово 1 2 ta- ta- tatira! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Април 5, 2018 Пријави Подели Написано Април 5, 2018 Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука