Justin Waters Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Ја сечем маказама и левом и десном руком. Ајд ти чик! Sjecem i ja nokte makazama i lijevom i desnom. JESSY and Баба је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Sjecem i ja nokte makazama i lijevom i desnom. Ал си дешњак. Јер си сувопаран, значи логичар си. Али си и емотивац, но то потискујеш рационализмом. Признај да је тако па ће ти мој брат Ђура опростити што ти је гледо у шољицу кафе. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2013 za mene su 1+1 uvek 3 :good2: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Ал си дешњак. Јер си сувопаран, значи логичар си. Али си и емотивац, но то потискујеш рационализмом. Признај да је тако па ће ти мој брат Ђура опростити што ти је гледо у шољицу кафе. 4chsmu1 Pola emotivac pola racionalista. Баба је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 u životu mi se uglavnom dešavaju nelogične stvari tako da se uglavnom oslanjam na intuiciju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Pola emotivac pola racionalista. Pa vidi ja nisam emotivac a jesam intuitivac... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Pa vidi ja nisam emotivac a jesam intuitivac... Pa vidi nije to tako lako podijeliti ljudsku licnost na dve strane. Svi su ljudi emotivni, tj ne moze covjek da ne ispoljava emocije, samo neko to izrazeno radi, neko slabo. Mozda si ekstravertan po karateru, a ekstravertni ljudi su manje emotivni, dok sam je introvertan i oni su vise emotivni. Ali ne koristim se cesto inuticijom, vec vise razumjevanjem. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Pa vidi интровертан сам по карактеру, слабо емотиван, наравно да знам да је сваки човек по мало од свега и да само оно што је код њега заступљеније ми називамо ваки је наки је, па кажемо емотиван је није емотиван. Свакако да имам емоције, али ми нису примарне. Теби су емоције веома битне рецимо. О томе ти причам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Pa vidi интровертан сам по карактеру, слабо емотиван, наравно да знам да је сваки човек по мало од свега и да само оно што је код њега заступљеније ми називамо ваки је наки је, па кажемо емотиван је није емотиван. Свакако да имам емоције, али ми нису примарне. Теби су емоције веома битне рецимо. О томе ти причам. Ne bih rekao da si introvertan jer volis da pricas ljudima razne stvari, na neki nacin ih "uveseljavas". Mozda si ekstravertan na nekoj najdonjoj skali blize introvertnosti. Ne bih rekao da si rezervisan tip covjeka. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Нисам на нету, јесам уживо. Нет је чудо једно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Вјерујете ли ви у интуицију? Јесте ли имали неких искустава? Сматрате ли да је то чисто сујевјерје или с медицинске тачке гледишта, недовољно истражено чуло, које је истинито? ines and Рада. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Имамо на форуму доктора интуициологије, верујем да ће брзо да се укључи на тему. Tristatri је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Nja, sve pojave koje bi se mogle nazvati intuicijom, mogle bi se objasniti pojmom implicitne kognicije i somatskih markera... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Nja, sve pojave koje bi se mogle nazvati intuicijom, mogle bi se objasniti pojmom implicitne kognicije i somatskih markera... Мада мислим да и конкавни хипертонални хармоници играју неку улогу... DankaM, Tristatri and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Мада мислим да и конкавни хипертонални хармоници играју неку улогу... ovde je jedno relativno fino objašnjenje http://en.wikipedia.org/wiki/Iowa_gambling_task Juanito and Tristatri је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука