obi-wan Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 On 2. 8. 2013. at 11:00, Doublebreath рече Дневни упад...то је прва варијанта. Ноћни упад у две групе...друга варијанта. Трећа коју ја предлажем је део врло лукавог , потпуно невиђеног и оригиналног плана. Дакле, овако: направимо велики дрвени парадајз...урадиће га врхунски стручњаци нашег краљевства. И тај велики парадајз ноћу догурамо пред капије Владимировог дворца. Кад сване, они ће се изненадити...и помислити да је то дар Божији и унети парадајз унутар зидина. Ха ! Капирате ? Сами ће унети парадајз у сопствени дворац. Тада смо ми практично победили. Шта кажете ? "Trojanski paradajz - za kraljevski spajz?! Vrlo lukavo nema sta..." javor, Јанко, Arsenija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 (Бледуњава принцеза Хелен вилени замком као сенка. Лице јој је бледо као у авети, очи упале, подочњаци модри, глас танан и дрхтав... укратко - не личи нинашта ) Опростите што ме нема. Тужна ја сам, само ми се дрема. Принц мој, муж мој драги, у ропство је пао. До последњег даха он није се дао. Зароби га та љута аждаја, јача беше, борио се из све снаге, све до самог краја. Зато ја сам тужна. Од те силне туге постала сам ружна. Срце моје сад притиска ова љута рана, ни сама незнам колико већ дана. Зато болна ја сам, сад је свима јасно. Избавите га, помозите!!!! Док не буде касно... Оче мој, ти велики краљу, почуј чедо своје! Сад у помоћ зету шаљи витезове твоје! (Клонула од туге и боли, принцеза Хелен, пали свећу...) Оставите ме, желим сама бити, сада друштво нећу... obi-wan, Sara", Arsenija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Август 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2013 On 2. 8. 2013. at 11:25, Jелена* рече (Бледуњава принцеза Хелен вилени замком као сенка. Лице јој је бледо као у авети, очи упале, подочњаци модри, глас танан и дрхтав... укратко - не личи нинашта ) Опростите што ме нема. Тужна ја сам, само ми се дрема. Принц мој, муж мој драги, у ропство је пао. До последњег даха он није се дао. Зароби га та љута аждаја, јача беше, борио се из све снаге, све до самог краја. Зато ја сам тужна. Од те силне туге постала сам ружна. Срце моје сад притиска ова љута рана, ни сама незнам колико већ дана. Зато болна ја сам, сад је свима јасно. Избавите га, помозите!!!! Док не буде касно... Оче мој, ти велики краљу, почуј чедо своје! Сад у помоћ зету шаљи витезове твоје! (Клонула од туге и боли, принцеза Хелен, пали свећу...) Оставите ме, желим сама бити, сада друштво нећу... Поштована принцето Хелен, не бих да вас додатно стресирам и увећавам бол али постоји...мааала могућност да је ваш муж у мрачним тамницама Владимира претрпео извесну штету...губитак десне руке, језика, три мање битна прста ииии ...(нема лаког начина да се ово каже)...главе. Али то су само могућности...није 100%. Уосталов видећемо кад направимо упад. Sara" and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Proglas Njegovog Kraljevskog Visočanstva Kralja Vlade III, svem narodu ove kraljevine, svim vilama, čarobnjacima, i svemu što leti, puže ili pliva po njegovom Kraljevstvu. Đeco moja! Čuda su se velika dešavala ali čuda kao što je ovo nije bilo. Znate svi da sam naredio da se svakom biću u Kraljevini udari žig na čelo da bi se razlikovali od razbojnika koji služe bivšem kralju, mom bratu. Da povodom toga napravimo velike svetkovine i da službu držimo Velikoj Moruni, koju svi volimo i koju poštujemo i služimo joj. Tri noći evo mene već snovi muče. Imao sam vizije koje su bile žive kao na javi. Neki čovek bradat, mršav i po temenu obrijan drži mi već tri noći neku čudnu nauku. Kako govori reči mu se u zlato pretvaraju i u srce mi se upisuju. Takav mi je bio san prve noći. Druge noći je opet došao isti, ali je sa sobom doveo i neku ženu. Shvatio sam da mu je to majka. Video sam da je taj čovek okačen o dva spojena stabla i da visi o njima. Majka je stajala pored njega i rukom mi pokazivala na svog sina. Pričala mi je čudne priče i njene reči kako izlažahu iz usta, postajahu zlatne i u glavu moju odlaziše. Treće noći opet se mršavi prorok pojavi, a sa sobom dovede dvojicu ljudi srednjih godina. Prorok ustade i odlete na nebo, a ova dvojica koju je doveo sedoše i pričaše mi o proroku. Rekoše da je Velika Moruna uginula i da ona dva stabla na kojima je prorok bio obešen biće znak pod kojim će naše Kraljevstvo opstati dok Svet postoji. Naređujem svima, da na svojim kućama i vratima naprave simbol koji su mi pokazali stranci. Dva spojena drveta na kojima je prorok bio. Nek iscrtaju gareži ili kakvom biljnom bojom taj znak. To će biti umesto žiga simbol po kojem će se razlikovati moj narod. Izdajem naredbu svim svojim vitezovima da idu po celom Svetu i saznaju više o proroku koji mi je u snovima dolazio, i o sviti koja je bila sa njim. Vitezovi koji na sebe preuzmu tu čast i obaveste kraljevstvo o svojim pohodima, biće posebno poštovani i njihova će imena biti u svim pesmama i proglasima, ispred imena njihovog Kralja, nas Vlade III. Njihovo ime će biti Vitezovi Tragači Kralja Vlade III. Onaj ko njih odbije da primi na konak ili da im poda hrane i vode, ima mu se odrezati ruka i nos. Sara", Јадранка-Дервента and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Август 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Овако. Желим да вам објавим своју одлуку. Она није плод једног тренутка већ дуготрајног унутрашњег премеравања. Решио сам да постанем монах. Основни разлози за то су следећи: ниједна женска особа супротног пола ме не жели...а друго, досадило ми је убијање и напијање. Умро је Дабл а родио се ... монах Бенедикт. Тајно примих постриг у Италији...толико је било тајно да сем тек сутрадан и сам сазнао о томе. Бићу једно време у самоћи и подвигу молчанија и поста, како већ налажу правила нашег братства, па ћу се вратити међу вас да вам будем пастир и духовни светионик пун смирења и сваке врлине. Грешни монах Бенедикт keka, Јадранка-Дервента, Arsenija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 On 2. 8. 2013. at 11:34, Doublebreath рече Поштована принцето Хелен, не бих да вас додатно стресирам и увећавам бол али постоји...мааала могућност да је ваш муж у мрачним тамницама Владимира претрпео извесну штету...губитак десне руке, језика, три мање битна прста ииии ...(нема лаког начина да се ово каже)...главе. Али то су само могућности...није 100%. Уосталов видећемо кад направимо упад. Јао, јадна, худе ти сам среће! Да се, јадна, за зелен бору ухватим, и он би се зелен осушио! Broken, Sara", Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 (Čarobnica Ayla sa zidina posmatra dokone dvorane...svi u nekom jadu, svi tužni i nesretni i pita se šta da radi sa njima...Dala je zavjet prije par hljada godina da će čuvati dvor, ali ova ekipa dvorana je zaista smorila.) Ja iskreno moram svima reći...muka mi je slušati vas više, Svi se nešto razvukli u tuzi, u kuknjavi – čitam kako piše. Dajte više, ne bilo vam teško, prestanite da plačete glasno, Latite se kakvog posla sada, jer će sjutra za sve biti kasno. Ona kuka...nema njenog princa...pa sve nešto naokolo birka. Mrdni više, ne maniši tolko, jer ćeš uzet krivorepa Mirka! Onaj tamo...ne znam mu ni ime, mijenja ih kako zora svane, Ne zna ni on šta će od života, sad monaške on provodi dane. Krčmarica ...i ona nam klonu, zabagova, a od čega sada? Daj se poslu i natoči vina, kao prava krčmarica mlada. Ako li se ne mrdnete odmah, pa da vas je vidjeti milina. Ja začarah sve na dvoru ovom , da spavajte hiljdu godina. (kamenovanje ne vrijedi, ja sam ipak čarobnica na ovom dvoru uz to i najstarija pa djeco, mrdnite malo i budite dobri ) Јадранка-Дервента, Јанко, Sara" and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Август 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Брат Бенедикт, врти бројаницу и мисли... Ајла, имаш среће што сам узео завет молчанија иначе би ти свашта рекао на ово горе ... Ленка* and keka је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 (Ayla posmatra i razmišlja...da li da stvori još jednu žabu, malenu slatku zelenu-ne, pomisliće princeza da je kakav princ...ili malenog zeca, da skakuće veselo po livadama - ne, neki lovac će ga donijeti ženi za ručak...a leptira? Razmišlja i dalje i vrti svojim čarobnm štapićem...) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Август 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Бенедикт и даље размишља о старој чаробници...( да ли је тај њен штапић баш толико моћан ? Хм ? ) :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Čudom se čudnim prenerazih (za nešto što će me dugo tištiti) kad pravo iz kreveta u vodu zagazih... Ta zar se princ mogao upiškiti?! O, neprijatnosti i sramota vrela! K’o da nemam muku i brigu drugu. Sad će pući nadaleko bruka, debela!!! (A možda bih i mogao da okrivim slugu?) No, sva su mi razmišljanja k’o u vodu pala (ironija reči ne mož’ biti grđa) kad od kralja poslanica preda mene stala: „Hajte, mladi gospodaru, procure nam tvrđa! Voda je iz rovova prodrla u kamen koj’ se sada kruni, premda beše stamen. Vodoinstalater hita – pukle su i cevi, za tu vodu krive su one, a ne vi.“ Brzo nazuh cipele i zgrabih pantalone toliko mi laknu, da sve mi se pomeša. Gledah ljude – žure, da zamak ne orone... Odjednom sladak glasić viknu: „Gle šarenoga donjeg veša!“ Da buduća mi draga dolazi u goste ja smetnuh s’ uma zbog uka i halabuka. Ima šta da vidi – ljude smele, proste, a ja u donjem vešu – go iznad struka. Dok se smeh i graja viju po dolini, ja crven od srama po glavi se tučem. Zaboravnost dugujem prilika silini. Zar ja – budući kralj da se ne obučem?! Биљана, Ayla , Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Офф топик: Јел` Зеро, који си? Мис`им, да не идемо на ДНК анализу, јес` ти овај мој мали Хенри што ће да жени Лару или Владимиров? Да знам куда даље да ударам, пошто ми стихови навиру, ал` морам да уобличим сцену... Бек ту топик... Zero, Sara", Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 On 2. 8. 2013. at 12:43, Doublebreath рече Овако. Желим да вам објавим своју одлуку. Она није плод једног тренутка већ дуготрајног унутрашњег премеравања. Решио сам да постанем монах. Основни разлози за то су следећи: ниједна женска особа супротног пола ме не жели...а друго, досадило ми је убијање и напијање. Умро је Дабл а родио се ... монах Бенедикт. Тајно примих постриг у Италији...толико је било тајно да сем тек сутрадан и сам сазнао о томе. Бићу једно време у самоћи и подвигу молчанија и поста, како већ налажу правила нашег братства, па ћу се вратити међу вас да вам будем пастир и духовни светионик пун смирења и сваке врлине. Грешни монах Бенедикт Predosetila sam da se nešto čudno dešava kad sam videla u šumi da ptice umiru pevajući. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Dva sam duga dana provela u lovu I još bih ostala da ne sretoh sovu Koja veli da će zveri da me tuže za genocid strašni nad njihovom vrstom i da ne smem više ni da mrdnem prstom. Da sačekam malo,da lozu produže. Rekoh ,dobro,za večeru imam dosta Al dvorjani,znajte,dovodim vam gosta Na povratku sretog mog Hasana milog On reče za kralja ima mali prilog Medveda je golim rukama ubio Kralju krzno nosi i još jedno pismo Od velikog turskog sultan Sulejmana. . . to be continued. . . Лидија Миленковић, Јанко, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Даклем... Гласоношо јури на све стране, и пронеси ово ново писмо, што га добих од својега брата, о чем` никад ни сањали нисмо: "Брате Џоне, ја-Владимир Трећи овим дајем свима вам на знање Да се кајем што у нашој земљи ја изазвах `нако страшно с(т)ање. Мене Господ ком се ти мољаше-од младости, на шта сам се смеј`о- посетио и поуку дао, па и моје срце је огреј`о. Још и ово чудо учинио: јутрос рано, а по пророчанству (што је нашим дворима лутало, ризничара стално је бринуло док се најзад није остварило, у цик зоре, кад му време није) док је твоја прељубница жена из Стивове куле излазила к` одајама својим је хитала, а Стив њену руку придржав`о пуче муња на Светог Илију, па полете на њих обадвоје! Чу се вриска, залелека неко, краљица се у прах претворила! Стив ризничар црн ко они црнци, спаљене му обрве и коса однеше га, дал` ће прекостати-душа му је стигла на врх носа... Мој духовник, Бенедикт се зове, одржаће краљици опело... Дођи, брате, да је сахранимо, размирице да заборавимо да пребројиш благо у ризници, да завршни рачун ударимо. Ја сам, брате, наш`о духовника, (ликом мене на неког подсећа) па ћу скоро, кано Немањићи, намастиру његовом отићи. Да не буде да те опет лажем и испаднем превртљива вашка ево шаљем гласнике са писмом-твога зета и јунака Драшка! Дођи, брате к`о што Јаков дође, пред свог брата рођеног Исава да ти круну ја на главу вратим - милом Богу нек је вавек слава!" Чујете ли ово, децо драга, каквом силом Господ располаже! Узјашимо коње сада вране, кад сер Драле каже он не лаже! Овакво се чудо још десило, кажу оне књиге староставне само још у лози Немањића-нек` и нама к`о и њима сване! Краљ, принц, сер Болдрик, Драшко, зет Виљем од Тела, Чак од Нориса и Робин Худ крећу на челу војске у егзилу назад у краљеву постојбину... Sara" and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука