Broken Написано Фебруар 9, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Pušač ! Pušaaač ! Kralj je pušaaaaač ! Рапсоди and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 4 минута, Broken рече Pušač ! Pušaaač ! Kralj je pušaaaaač ! И уз`о од папира бушач, и слик`о с` с`подан`цима својим... Vladan :::., Лидија Миленковић, Драшко and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 9, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 El su ovo sve sa foruma ljudi i žene ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 4 минута, Broken рече El su ovo sve sa foruma ljudi i žene ? Не. То су моје другарице из теретане. Краљ мора да буде у форми па макар и у трапавој седмици Рапсоди and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 9, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Управо сада, Милан Ракић рече Не. То су моје другарице из теретане. Краљ мора да буде у форми па макар и у трапавој седмици Prepopznajem grupu desno. Mladića i devojku levo ne prpoznajem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 1 минут, Broken рече Prepopznajem grupu desno. Mladića i devojku levo ne prpoznajem. Младић са леве беше наш витез, један од оних што беху први, мома са његове леве стране, то ми је жена и моје је крви! Paradoksologija, Рапсоди and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 9, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 A jel' ogovarate malo članove kad se okupite ? Ima malo, a ? Jel' su kazale članice:"Ej, Milane, nije loš ovaj Broken. Ima dobre ankete." ili nešto slično ? Paradoksologija, Драшко, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 7 минута, Broken рече A jel' ogovarate malo članove kad se okupite ? Ima malo, a ? Jel' su kazale članice:"Ej, Milane, nije loš ovaj Broken. Ima dobre ankete." ili nešto slično ? Не наравно. Постоји живот и ван овог места. И то да с` утуви мора сместа! Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 27 минута, Милан Ракић рече И уз`о од папира бушач, и слик`о с` с`подан`цима својим... SLatki ste <3 ćelavi manijak još hara? a? jasno mi je ko je sliko Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Управо сада, Милан Ракић рече Младић са леве беше наш витез, један од оних што беху први, мома са његове леве стране, то ми је жена и моје је крви! Ne bih bila čarobnica prava, da svu svitu ja ne poznah sada. Nisi kralju ti sve nabrojao, najvrednije biće krije moma mlada. Милан Ракић, Лидија Миленковић, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 22 часа, Милан Ракић рече Није ми овај доручак сада, пријатан био, а к`о што треба, где је моја дворска луда млада, треба ми више од овога хлеба! Ооооо моћни и велики краљу овога нашега ЖРУ света падох у двор ко каква комета кад чух да требаш ме сад пре 21 часа, Милан Ракић рече Пронађи м` луду, Болдриче добри, без ње је стварност тако сива, не могу мени, осмех на лице, вратити ни многа буради пива! Ооо, ту сам, ту сам у сену те пратим . и смишљам шта да лупнем сад да осмех ти вратим рад . Ал ништа на уму немам ја пресушила ми лудост сва . Врати се пиву, о добри мој краљу, обоји дане бар док не сване До тада ћу смислилити глупост слатку неку сузе ће да ти потеку слађу од пива мекшу од вуне одуваћу ти тегобне струне . пре 21 часа, Милан Ракић рече - Не треба мени никаква чин`, нити напитак за бола јад, није ни љубав, немам мигрену, само ми забаве треба сад! Сад пијмо нек чаша се држи у руци У срцу нек пламти од пиве жар Уз пиво и песме нек чују се звуци Дал пиво од Бога је дар ? (Пивска пјесма) Лидија Миленковић and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 (дошао са литургије и гробља, једва се извукао из паркинга и гужве, али добро расположен, ушао у хол дворца и нигде никог, чини се да сви спавају) Оооо слугееее! Оој стражоОоОоОоооо! Хеј витезови! Оооо уважени дворјани и ваше величанство краааљууу! (поставља на трпезу погачу, месо дивљачи, водку, бомбоне, кафу и цигарете) (пали свеће и тамјан) Знам да није ваш обичај да стално излазите на гробље и пијете чај но присоединяйтесь ко мне хорошие люди! (цела просторија већ мирише на храну, ракију, кафу, восак и тамјан...) Дођите сада да се сетимо славних предака (кади) краљева, сељака и војвода, душа је људска свака и болних и путника и сиротиње и знаних и оних које нико не помиње... (поје све по типику Кијево-Печерске лавре колико га грло носи) Милан Ракић, obi-wan, Phoebe and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 (Boldrik se prene iz dremeza za stolom u velikoj dvorani koja izlazi na vrt; mljacne mrgodno i pocese se zacudjeno po glavi) - Hah...? Ko zove?... (proviri niz vrt) ...to li si ti strance?... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 26 минута, obi-wan рече (Boldrik se prene iz dremeza za stolom u velikoj dvorani koja izlazi na vrt; mljacne mrgodno i pocese se zacudjeno po glavi) - Hah...? Ko zove?... (proviri niz vrt) ...to li si ti strance?... (даје велики благослов збуњеном и мамурном Болдрику) Војничино драга, странац сам јер ме твоја свита нит представља нит шта пита, нит су се представили сами, нит ко кога од доласка мога... У сваком случају војниче мирно стани и док се молитва не заврши не прилази храни можеш да се крстиш са колико хоћеш прста јер не знам ни која си хришћанска врста, у овој вашој збрци... (поје још јаче и кади и даље...) Милан Ракић, obi-wan and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Иначе мени је Болдрик омиљени лик из Црне гује толико да сам имао тај ник као администратор на једном старом ИРЦ серверу пре ваљда двајес и више година Одох да ручам и спавам са децом а надам се да ћемо ускоро да имамо неки списак учесника да се зна ко је коме стрина и чича... obi-wan and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука