Phoebe Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 5 минута, Милан Ракић рече U stihu se nismo, igrali do sada, nikad kasno nije, da se stih vije! Dabome da nije kasno polako samo dok ne postane mi jasno kao da sam s brda pala ali mi se sviđa tema i Brokenu mnoogo hvala Милан Ракић, Лидија Миленковић and Broken је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 8, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 8 минута, Trifke рече Ti to prijatelju nemozes jer si musko i u srcu i u dusi. Naravno. Ja već imam ulogu vojvode Doublebreatha koji je u međuvremenu dobio nadimak Broken. Znaci vojvoda Broken, zapovednik kraljevih vojski. Btw, ona streljašica je da oči iskoče. Лидија Миленковић, obi-wan and Trifke је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 1 минут, Broken рече Btw, ona streljašica je da oči iskoče. Хајте онда, са пуно жара правите свадбу, рађајте чеда пре но што сконча дадиља стара хтела би још неко дете да гледа Милан Ракић, Broken, Phoebe and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Ja sam pustinjak i bežim od ljudi sa zvezdama se družim i naopake sam ćudi. U dvorac kada krenem, priprema mi treba, i velika torba da ponesem hleba što dvorjani čuvaju kada dođu siromasi gladni, misle da su pustinjaci jadni. A meni samo bistra voda sa izvora treba livada rosna i parče plavog neba. Милан Ракић, Лидија Миленковић and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Moje srce sa plamenom raste biti Biskupom i inkvizitorom to je kada plamena zar i dim ugasne tad ugasnuce i srce moje Лидија Миленковић, Phoebe and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 (мисли се у себи...) Дворац? Ха! А ни за хостинг пара нема... Да са другог двора нисам ја рекао бих њима шта се спрема. Мисле они: с хаџилука дошо ал' не знају душе наивне њине Руске степе... прво сам прош'о! (чује кораке неких лобиста и намешта своју мистичну фацу) Paradoksologija, Драшко, Милан Ракић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 3 минута, Vladan3 рече (мисли се у себи...) Дворац? Ха! А ни за хостинг пара нема... Да са другог двора нисам ја рекао бих њима шта се спрема. Мисле они: с хаџилука дошо ал' не знају душе наивне њине Руске степе... прво сам прош'о! (чује кораке неких лобиста и намешта своју мистичну фацу) Ulazi veliki inkvizitor: Ah gle cuda putnik neznani iz koga kraja doneste glas koje ucenje novo se siri do nas? Vladan :::. and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 8, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 27 минута, Лидија Миленковић рече Хајте онда, са пуно жара правите свадбу, рађајте чеда пре но што сконча дадиља стара хтела би још неко дете да гледа Ma kakva čeda, vi'š da mi neda. Лидија Миленковић, obi-wan, Phoebe and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 1 минут, Trifke рече Ulazi veliki inkvizitor Ah gle cuda putnik neznani iz koga kraja doneste glas koje ucenje novo se siri do nas? (да благослов инквизитору и каже) Из Рима трећег стижем јавно учење ново никакво немам за Распућина да ли си чуо, некада давно оно што кажем то и спремам (предаје депешу и одлази међу дворске даме мумлајући нешто уз бројаницу) obi-wan, Trifke, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 2 часа, obi-wan рече (Boldrik se nagne malo preko zida, pa kao proviri prema sredistu vrta... glasnim sapatom...) - Ser Drale!... Ser Drale!... (za sad ostaje tisina, nikog na vidiku) Ser Drale zaspao kod štale Stiglo ga pivo iz krčme male Trifke, Phoebe and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 1 минут, Vladan3 рече (да благослов инквизитору и каже) Из Рима трећег стижем јавно учење ново никакво немам за Распућина да ли си чуо, некада давно оно што кажем то и спремам (предаје депешу и одлази међу дворске даме мумлајући нешто уз бројаницу) Inkvizitor sa gadjanjem: Ah prokleta sizma ljuta da nisu prijatelji kraljeva puta nebi videli ni noci ni dana i culi pesme do pesme defe raspevana! Smrgnut saginje glavu i lupi sakom o sto... Phoebe and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Meni su odsekli glavu u ovoj drami Kolko se sećam Tako da sam free Moj ugovor je istekao Лидија Миленковић and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Управо сада, Драшко рече Meni su odsekli glavu u ovoj drami Kolko se sećam Tako da sam free Moj ugovor je istekao Sad se vratio tvoj brat blizanac, za koga niko nije znao, i uze da opere cast imena vaseg... Trifke, Paradoksologija, Phoebe and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 4 минута, Trifke рече da nisu prijatelji kraljeva puta Краљ ме цени, ал ме брига није са краљицом вино, мени се пије! Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 2 минута, obi-wan рече Sad se vratio tvoj brat blizanac, za koga niko nije znao, i uze da opere cast imena vaseg... ? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука