Jump to content

Препоручена порука

Чудно је то како је човеку мало потребно да посумња у сунце.

Само један облачан дан.

НЈ

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

E, ja i zaboravio da imas dnevnik. Moracu da zadjem malo da pokupim misli i izreke, ima ovde dosta materjala za mene... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 2/5/2018 at 0:37, Снежана рече

18556184_1845848235676682_30705398429847

...

Al` ova me kupila odma`... :coolio:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

"Treba biti pijan! I to je jedino važno... A čime? Vinom, poezijom, vrlinom - čime ti drago. Ali budi pijan!"

Šarl Bodler

Фотографија корисника Manual muzej zaboravljenih umetnosti - Manual Forgotten Arts Museum
  • Радостан 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

IMG_20180415_235258.thumb.jpg.ec27daf2834dd1f279fc13304da52e1b.jpg

Данас је опет један улични пас пратио Лану и Аћима до стана. Лагано се попео до стана и ушао као у своју кућу. Аћим се прво одушевио што има другара, али када се "Меда" (тако смо га назвали) увалио прво Лани у крило, а онда и у његову фотељу видео је да је ђаво шалу однео, толико је онко мален лајао и скако око дошљака, овај га је само искулирао. Меду смо напојили (није хтео да једе) и једва испратили из стана, Лана је плакала као и прошли пут, Аћим је био срећан и ако сам рекла да ћу га заменити следећи пут, јер су сви ови уличари бољи од њега (најразмаженијег пса у историји паса) :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...