Снежана Написано Јул 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 као колач са укусом кнедли са шљивама постајем воајер сопственог живота Данче* and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 " Ako se slučajno zaljubiš kad više nisi mlad, tvoja će ljubav ratovati sa sumnjom, navikama, strahom. Boriće se protiv tvog karaktera, meriće mane na grame, guraće je podozrivost, grebaće je prošlost. Kad god se razbukti, na nju će prokapati suza nesugurnosti, rosa straha. Ista je to ljubav, isto je srce ispod naslaga godina al nije isto pisati po praznom ili po brisanom listu papira..." Trifke and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 Снежана, Trifke and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 6, 2017 Пријави Подели Написано Август 6, 2017 Ponekad, kad mi je teško, poželim da mi je majka živa; čini mi se, bilo bi mi lakše. Ponekad, kad uradim nešto dobro, poželim da mi je majka živa; znam da bi bila ponosna. Ponekad, kad sam mudra, znam da smrti nema... Brankica Damjanović АлександраВ, Trifke, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 7, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2017 “Bože, ne molim se za čuda i vizije, samo tražim snagu za svoje dane. Nauči me umetnosti sitnih koraka. Učini me pametnim i snalažljivim, tako da mogu da dođem do važniх оtkrića i iskustava u raznolikim danima. Pomozi mi da koristim svoje vreme bolje. Pokaži mi kako da prosuđujem da li je nešto važno ili ne. Molim se za moć discipline i umerenosti, ne samo da bih išao kroz svoj život, već da bih živeo razumno i da bih mogao da posmatram neočekivana zadovoljstva i dostignuća. Čuvaj me od naivnog verovanja da sve u životu mora da ide glatko. Daj mi trezveno priznanje da su nam teškoće, neuspesi i promašaji dati od života samog da bi nas učinio zrelim i odraslim ljudima. Pošalji mi pravu osobu u pravo vreme, koja će imati dovoljno hrabrosti i ljubavi da upotpuni istinu! Znam da se mnogi problemi rešavaju sami od sebe, pa te molim da me naučiš strpljenju. Znaš koliko su nam potrebna prijateljstva. Učini me vrednim tih najlepših, najtežih, najrizičnijih i najlomljivijih darova života. Daj mi dovoljno mašte da bih mogao da je delim sa nekim, na pravom mestu, u pravo vreme, rečima ili tišinom. Poštedi me straha od onog što (mi) nedostaje u životu. Nemoj mi dati stvari koje želim, već stvari koje su mi potrebne. Nauči me umetnosti sitnih koraka!” Trifke, AnaLaz and Phoebe је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 7, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2017 Full moon service © E R I K • J O H A N S S O N Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Август 7, 2017 Пријави Подели Написано Август 7, 2017 Ljubav je iskočila pred nas kao što iz zemlje iznikne ubica u sokaku, i pogodila nas oboje odjednom. Tako pogađa munja, tako probada kama! Ona je, uostalom, kasnije tvrdila da to nije tačno, da smo jedno drugo voleli odavno - odavno, dok se još nismo ni poznavali, dok se još nismo bili sreli, a da je ona živela s drugim čovekom... pa i ja onda pre... s onom, kako se beše... ~ Bulgakov, Majstor i Margarita (za tebe,ime moje) Снежана and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 7, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2017 пре 3 минута, Snezana Pilic рече Ljubav je iskočila pred nas kao što iz zemlje iznikne ubica u sokaku, i pogodila nas oboje odjednom. Tako pogađa munja, tako probada kama! Ona je, uostalom, kasnije tvrdila da to nije tačno, da smo jedno drugo voleli odavno - odavno, dok se još nismo ni poznavali, dok se još nismo bili sreli, a da je ona živela s drugim čovekom... pa i ja onda pre... s onom, kako se beše... ~ Bulgakov, Majstor i Margarita (za tebe,ime moje) Једна од омиљенијих ми књига одавно, још док се нисмо познавале хвала име Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 On 7/30/2017 at 19:37, Snezana Pilic рече " Ako se slučajno zaljubiš kad više nisi mlad, tvoja će ljubav ratovati sa sumnjom, navikama, strahom. Boriće se protiv tvog karaktera, meriće mane na grame, guraće je podozrivost, grebaće je prošlost. Kad god se razbukti, na nju će prokapati suza nesugurnosti, rosa straha. Ista je to ljubav, isto je srce ispod naslaga godina al nije isto pisati po praznom ili po brisanom listu papira..." Ko je ovo pisao? Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 1 сат, Trifke рече Ko je ovo pisao? Ne znam,našla negde Tužiću te Snežani što ćaskaš u njenom dnevniku Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 8 минута, Snezana Pilic рече Ne znam,našla negde Tužiću te Snežani što ćaskaš u njenom dnevniku он је зато и отворен (видети први пост) Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 2 минута, Снежана рече он је зато и отворен (видети први пост) Nemoj dvaput da kažeš,presešće ti od nas tj. od alapače No1 @Trifke Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 1 минут, Snezana Pilic рече Nemoj dvaput da kažeš,presešće ti od nas tj. od alapače No1 @Trifke My number is 7. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука