Иван ♪♫ Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 ... Samo sto to nekome nije problem da prizna,a nekome jeste.. ... svi smo mi mlakonje, manje ili vise, u ovome ili u onome anajrim and Ратко :( је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 mene isto interesuje-sta je to mlakonja? ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 А јесте дали дефиницију шта је млакоња E to i mene zanima. Odlucnost? Mačo? Mozda bi neki iskusni mlakonja ovde mogao to malo da nam pojasni Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 @anajrim ako nastavis da lajkujes moje poruke, bicu primoran da te dodam u prijatelje anajrim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 svi smo mi mlakonje, manje ili vise, u ovome ili u onome "... ja nisam cedo proseka, mene ne vuuuuuce oseka ... " Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Mozda bi neki iskusni mlakonja ovde mogao to malo da nam pojasni Видиш да Жељко благо, дискретно, испипава терен за одстрел са форума. Не бих се ја шалила. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Жељко не само да није више администратор, него ни модератор. Сјахао је са коња на јазавца. А бан ти је са јазавца на јежа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=q6OEZc-TKQg "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 @anajrim ako nastavis da lajkujes moje poruke, bicu primoran da te dodam u prijatelje 1307_womens ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 @anajrim ako nastavis da lajkujes moje poruke, bicu primoran da te dodam u prijatelje 1307_womens ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 1307_womens 1307_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 И кад је први дејт? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goga27 Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 a ovamo mene jure da im platim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 колка рецка! 4chsmu1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 25, 2012 Пријави Подели Написано Април 25, 2012 Мени је овај филм изузетно добар и поучан. Приметио сам да тај филм скрива у себи јако битне поруке. Иначе сам скептик у вези свих филмова са сличним насловима. На пример, Да Винчијев код нисам ни погледао - али овај ,,Анђели и демони'' ме је баш изненадио са причом и поруком. Какви су ваши утисци и шта мислите о филму? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука