Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

Помоз Бог браћо и сестре, синоћ сам на мом фб налогу налетео на овај линк па ме занима ваше мишљење по питању истог,

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=423083904400165&set=a.330683563640200.74713.100000956770520&type=1&theater

а већ сам на пар места наишао на сличне информације!!!

Подели на овим сајтовима

Бог помогао.

Папа је инспиративан.

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

I papamobil takođe da zameni, meni liči na one autiće za vožnju po golf terenima. Inače mi je papa simpa kao čovek. :D

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

да стилисту да мења то је обавезно аххахаха, него могао би да се остави матријалног и да се посвети мало више духовном, где год се окренем наиђем на Ватикан и папа су криви за ово, криви за оно, а поводом оног линка који сам окачио већ сам на неколико места наишао да подржава многобожство, паганизам итд. итд. па ме занима ста ви све мислите о томе??? Посто је очигледно да је католичанство јако нападно за разлику од нашег православља по питању вере и приступању вери

Подели на овим сајтовима

Naći ćeš svašta od onih koji su papu proglasili za svetskog neprijatelja broj jedan, naročito o teorijama zavera gde je on direktno umešan da uništi pravoslavlje po svaku cenu.Ali, čitaj neku drugu literaturu u vezi rimok.crkve i pape, a ne te na netu koji govore svašta a malo ima veze sa nekom istinom.Znači pišu da podržava paganizam, mnogoboštvo.Ok Gde je dokaz?Kako ih podržava to?A i malo treba rasuđivati sopstvenom glavom a ne prihvatai sve zdravo za gotovo što se na netu ili štampi pa i nekim knjigama pročita.

Ne mislim da je rimokatolička crkva napadna samo je bolje organizovana po pitanju misionarenja svoje vere.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

koja разлика само у погледу,

да ту си у праву да је боље уређена по питању мисионарења али по мени је она много много нападнија од наше цркве из неких мојих приватних разлога које сам окусио на својој кожи и нисам могао да верујем касније да људи тако приступају без пардона као да су они само у праву а да смо погресили у питању је био календар и онда још наговарање као би онда све било идеално да сви прихватимо католичанство!!!

post-10182-0-31503000-1343349815_thumb.j

Подели на овим сајтовима

koja разлика само у погледу

I šta si hteo da kažeš slikom? Da Patrijarh Pavle ima blag pogled a papa na ovoj fotki oštar, mislim da je zao bolja reč za ono što većina koji ovo vidi pomisli.

Nisi rekao ništa ovom slikom.

Подели на овим сајтовима

да ту си у праву да је боље уређена по питању мисионарења али по мени је она много много нападнија од наше цркве из неких мојих приватних разлога које сам окусио на својој кожи и нисам могао да верујем касније да људи тако приступају без пардона као да су они само у праву а да смо погресили у питању је био календар и онда још наговарање као би онда све било идеално да сви прихватимо католичанство!!!

Pitanje kalendara je relativno nebitno pitanje,a za ovo ostalo šta ti je čudno?Pa sasvim je normalno da smatraju da su u pravu i oni takođe imaju agresivne vernike kao i mi u našoj crkvi koji smatraju da smo mi u pravu i ajd što smatraju nego su agresivni, prete, svađaju se...I naša crkva ima " branitelja vere koji bi nasilno da dokazuju istinu".

Подели на овим сајтовима

I šta si hteo da kažeš slikom? Da Patrijarh Pavle ima blag pogled a papa na ovoj fotki oštar, mislim da je zao bolja reč za ono što većina koji ovo vidi pomisli.

Nisi rekao ništa ovom slikom.

извини заспао сам синоћ, радио сам утакмицу у БГ па сам био преуморан, да мислим на поглед бас као сто си рекла

Подели на овим сајтовима

Pitanje kalendara je relativno nebitno pitanje,a za ovo ostalo šta ti je čudno?Pa sasvim je normalno da smatraju da su u pravu i oni takođe imaju agresivne vernike kao i mi u našoj crkvi koji smatraju da smo mi u pravu i ajd što smatraju nego su agresivni, prete, svađaju se...I naša crkva ima " branitelja vere koji bi nasilno da dokazuju istinu".

и овде си у праву, ви сте ипак више упућени у нашу веру од мене, који сам цео живот веровао у Бога али никад нисам дубље ушао у нашу веру до пре неколико месеци и онда сам открио само један мали делић лепоте коју наша вера пружа а остало ми тек предстоји, зато сам и питао шта мислите о папи посто постоје разне приче као сто си и сама рекла, моје је да учим и да питам да сазнам што више

Подели на овим сајтовима

Čovek koji jedno misli, drugo priča a motku drži iza ledja.

Vlasnik jedne od najtajanstvenijih banaka u svetu. Narcisoidan i vlastoljubiv čovek.Ne voli SrBski narod jer se ( barem do sada ) nije pokoravao.njegovoj vlasti i sujeti i prepreka mu je sirenju na Istok.

Neka mu je Bog na pomoći i neka ga uputi na pravi put pokajanja i vraćanja Pravoslavlju.

.

Подели на овим сајтовима

Ignjo sta ti je, pa on je samo jedna figurica koja se nista ne pita

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...