Гости Guest - . . .- Написано Јул 19, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 19, 2011 Milionska Svadba Ljuba Alicic pjeva Saban Saulic-Milionska svadba 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 19, 2011 Пријави Подели Написано Јул 19, 2011 Ih, sto bi meni delic tih para dobrodosao, resio bi mi sve nagomilane parece probleme... :cheesy: "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Јул 19, 2011 Пријави Подели Написано Јул 19, 2011 Moj brat je bio kum na jednoj svadbi, gde je potrošeno stvarno mnogo para. Mislim da su oni prodali kuću u selu koju su nasledili da bi platili svadbu i mama tog bratovog druga se još dugo hvalila kako se o njihovoj svadbi pričalo. Sad, što su mladenci posle došli da žive sa njegovim roditeljima, umesto da su za te pare sebi kupili stan (dobro, morali bi malo da dodaju), to nikom ništa, važno je da se o njihovoj svadbi pričalo. E, takve stvari meni nikad neće biti jasne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 19, 2011 Пријави Подели Написано Јул 19, 2011 Šta mislim? Mislim KATASTROFAAAAAAAAAAAAAA! Da se :cheesy: fmqmtx fmqmtx Сења Пешић је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 19, 2011 Пријави Подели Написано Јул 19, 2011 Ne misliš li da je to glup način da se potroše velike pare Dragi? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 19, 2011 Пријави Подели Написано Јул 19, 2011 Pa naravno da će biti u centru pažnje. Ali zaista mislim da je pretjerivanje i razbacivanje novcem kad su slavlja u pitanju skoro uvijek rezultat malograđanštine i želje da se pokaže E VIDI ŠTA JA MOGU I VIDI KOLIKO JA IMAM PARA, na žalost. Rijetko je to s ukusom i sa stilom. Bar ja to tako vidim. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 19, 2011 Пријави Подели Написано Јул 19, 2011 Ako se ima, što da ne.. Ako se ima! Svadba je ipak samo jednom u životu. Ali sa ukusom, molim. Gluposti, jedan od najdebilnijih nacina da se potrosi lova... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 19, 2011 Пријави Подели Написано Јул 19, 2011 Slično je govorio i Juda kad je Marija pomazala Hrista.. Au bre Dragiiiii ....... 0110_hahaha dizzy999 fmqmtx ....... pa kakve to veze ima sa turbo-folk svadbama?! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 19, 2011 Пријави Подели Написано Јул 19, 2011 Slično je govorio i Juda kad je Marija pomazala Hrista.. Au bre Dragiiiii ....... dizzy999 fmqmtx ....... pa kakve to veze ima sa turbo-folk svadbama?! Zašto misliš odmah na turbofolk? Možemo da zovemo one Zajronove fidliste ili Ivicine tamburaše.. 0110_hahaha Zato sto svadba sa tamburasima nikad nece da kosta ovoliko... ladan "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 19, 2011 Пријави Подели Написано Јул 19, 2011 Mislim da je to tako bolje, rasprčkat pare na gluposti nego nahraniti 10.000 siromaha, siromahe i izgladnjele možete imati uvijek ali takav grandiozan razlog za potrošit pare na gluposti, žderanje, nalivanje, podrigivanje i pevaljke vrlo teško, treba i tu originalnost ocijenit, hahahaha taj gladni će svejedno već za par dana zabovariti šta je to jeo a takva monumentalna glupost će se pamtiti desetljećima Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 19, 2011 Пријави Подели Написано Јул 19, 2011 Šta mislim? Mislim KATASTROFAAAAAAAAAAAAAA! Da se :krstix: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 19, 2011 Пријави Подели Написано Јул 19, 2011 Evo jedne vesele češke svadbe, ta velika glumica u plavom sakou, Helena Ružičkova je od nas, njoj mama bila porijeklom iz Bosne, hahaha isXuENRxn5c Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorEr Написано Јул 19, 2011 Пријави Подели Написано Јул 19, 2011 Слажем се да свадбу, као и остале већ поменуте догађаје треба обележити, али поучен искуством, увидео сам да у највећем броју случаја, са МНОООГО мање пара може да се направи много "укуснија" и лепша свадба, него да се баце паре само да би се причало о томе колико се потрошило... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 19, 2011 Пријави Подели Написано Јул 19, 2011 Ajojjj, kakav neukus!... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Јул 19, 2011 Пријави Подели Написано Јул 19, 2011 Niste videli americke svadbe... Ovde kod mene u hotelu prosecna svadba je oko 50-60 000$, za oko 100 ljudi... Nemaju ni pevaljke kao kod nas, hrana je oskudna, svadba traje od oko 4 popodne pa do najvise 10-11... E to je bacanje para... 4chsmu ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука