Зорица екс Милева Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Боље да не напишем шта мислим о себи. nesiguran Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пацифиста Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 Мане, имам доста тога. Пре свега превелика подложност туђим утицајима (било да је у питању туђе расположење, став или било шта друго), страх од неуспеха, велики его, затвореност, лењост, расејаност... Много ме боли што често бивам неспонтан, и што сам затворен, не могу да кажем шта мислим, шта осећам, да јасно изразим свој став, што сам често неодлучан, а можда и не 89898989898989. Врлине: Пре свега морам рећи, имам велику способност да разумем све и сваког кога хоћу и шта хоћу. Хвала Богу на томе, добро капирам и системе и осећања, и људе, умем добро, систематично да учим и научено не заборављам тек тако. Мислим да из тога потиче моја толеранција на многе ствари у животу, које ни многи Хришћани не толеришу. Трудим се да будем поштен, исправан, да волим људе и природу, да им помажем у малим и великим стварима... Карактер: Хехе, имам један јако уздржани карактер, као у психопате 0442_feel. Оно, ћутим, трпим, игноришем, а онда кад пукне, из мене куља мржња, огорченост... Ако дуго трпим неке провокације, нарочито ако не реагујем одмах него гутам, имам осећај као да неки отров улази у мене. Мислим да ме моје тело тада заиста трује неким хемикалијама из ендокриних жлезди. Осећај је баш затрован, осећај узнемирености, умора, малаксалости... Али ипак мислим да се, чак и кад из мене покуља сав тај гнев ипак у извесној мери контролишем, и могу да и тад одреагујем релативно мирно. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 Мане, имам доста тога.Тако се не даје понуда за женидбу. 0442_feel БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 Mislim da nevaljam, i da sam čovjek pun nedostataka. Ваљаш, ваљаш...да не кажем шта. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 Mislim da nevaljam, i da sam čovjek pun nedostataka. Ваљаш, ваљаш...да не кажем шта. Možda gluposti, ili stablo ili put ....na šta si bratac mislio? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 Жестина ми је главна карактеристика : жестоко се љутим али и жестоко праштам, а најбоље умем жестоко да волим ! Све у свему, жестока праскава бомбица, која експлодира или од беса или од радости. Умереност свакако није моја врлина Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 Ja sam eksplozivna,svadjelica,imam kratak fitilj.. ...i jos mnooogo sto sta.. S druge strane brzo prastam,lako se odljutim.Recimo posvadjam se sa mamom ili muzem i jos u toku svadje ja pridjem i zagrlim,oprostim i moja omiljena recenica je : "Izvini ako sam te mozda nekad slucajno,nenamerno uvredila" smej.gif.. Ponekad imam lose pomisli,ali borim se da ih okrenem...da bude lakse i meni i ljudima oko mene...kolegama,porodici...Tesko mi je i meni samoj sa mnom ,a kako je tek drugima smej.gif.Moja mama kaze da mom muzu treba orden dati,kako me trpi... :cheesy: Uvek se vise secam osecanja i raspolozenja nego dogadjaja. smej.gif Ja se ponekad naljutim i na Boga.(Boze me oprosti)..ali to je znak da sam sebicna,egoisticna,tvrdoglava,svojeglava,gorda,maloverna...izjelica 0110_hahaha netrpeljiva Svasta tu jos ima ljudi moji da se kaze,ali sramota me 0110_hahaha Samo zelim da se popravim..ili bar dobar pocetak uz Boziju pomoc da postavim...pa ce valjda biti nesto od mene jedno sam naucila moram priznati...Bila sam neodlucna.Cula sam da djavo dela kod tekvih neodlucnih ljudi i ljudi koji odlazu pa sam se potrudila da presecem i odlucno odlucim..pa sta bude smej.gif nemam strpljenja sa drugim ljudima...ponekad opsujem... Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 Mislim da nevaljam, i da sam čovjek pun nedostataka. Ваљаш, ваљаш...да не кажем шта. eheeeej Možda gluposti, ili stablo ili put ....na šta si bratac mislio? Мислио сам да Ти је хоби ваљарство... :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 Mislim da nevaljam, i da sam čovjek pun nedostataka. Ваљаш, ваљаш...да не кажем шта. Možda gluposti, ili stablo ili put ....na šta si bratac mislio? Мислио сам да Ти је хоби ваљарство... :cheesy: E moj mili brate koliko ti puta moram reći da sam teolog i da takav hobi nemam ali uvijek lošu procjenu napraviš!!! Ali neka mislilaca!!! eheeeej eheeeej :229229229: :229229229: :229229229: :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 Ja sam eksplozivna,svadjelica,imam kratak fitilj.. :cheesy:...i jos mnooogo sto sta.. S druge strane brzo prastam,lako se odljutim.Recimo posvadjam se sa mamom ili muzem i jos u toku svadje ja pridjem i zagrlim,oprostim i moja omiljena recenica je : "Izvini ako sam te mozda nekad slucajno,nenamerno uvredila" eheeeej.. Ja mislio da jedino ja imam ljutu ženu....Pošto je moja ženas porijeklom od vas nebi me čudilo da ste blizu po regionalnoj pripadnosti... eheeeej :229229229: :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 Mislim da nevaljam, i da sam čovjek pun nedostataka. Ваљаш, ваљаш...да не кажем шта. Možda gluposti, ili stablo ili put ....na šta si bratac mislio? Мислио сам да Ти је хоби ваљарство... :cheesy: E moj mili brate koliko ti puta moram reći da sam teolog i da takav hobi nemam ali uvijek lošu procjenu napraviš!!! Ali neka mislilaca!!! eheeeej eheeeej :229229229: :229229229: :229229229: :229229229: Ја сам мислио да муслимански теолози имају дужу косу, а Ти имаш кратку. Шта ли је са Селкобом? Шта ли он мисли о себи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 Mislim da nevaljam, i da sam čovjek pun nedostataka. Ваљаш, ваљаш...да не кажем шта. Možda gluposti, ili stablo ili put ....na šta si bratac mislio? Мислио сам да Ти је хоби ваљарство... :cheesy: E moj mili brate koliko ti puta moram reći da sam teolog i da takav hobi nemam ali uvijek lošu procjenu napraviš!!! Ali neka mislilaca!!! eheeeej eheeeej :229229229: :229229229: :229229229: :229229229: Ја сам мислио да муслимански теолози имају дужу косу, а Ти имаш кратку. Шта ли је са Селкобом? Шта ли он мисли о себи? Cvele kod nas je ili sva kratka ili sva duga!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 Ja sam eksplozivna,svadjelica,imam kratak fitilj.. 1317_womens...i jos mnooogo sto sta.. S druge strane brzo prastam,lako se odljutim.Recimo posvadjam se sa mamom ili muzem i jos u toku svadje ja pridjem i zagrlim,oprostim i moja omiljena recenica je : "Izvini ako sam te mozda nekad slucajno,nenamerno uvredila" .. Ja mislio da jedino ja imam ljutu ženu....Pošto je moja ženas porijeklom od vas nebi me čudilo da ste blizu po regionalnoj pripadnosti... :) Rodjena sam u Somboru, udata u BG t4431 dada Somborke su opasne https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/4chsmu1.gif "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rajka samurajka Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 Ja sam eksplozivna,svadjelica,imam kratak fitilj.. 1317_womens...i jos mnooogo sto sta.. S druge strane brzo prastam,lako se odljutim.Recimo posvadjam se sa mamom ili muzem i jos u toku svadje ja pridjem i zagrlim,oprostim i moja omiljena recenica je : "Izvini ako sam te mozda nekad slucajno,nenamerno uvredila" .. Ja mislio da jedino ja imam ljutu ženu....Pošto je moja ženas porijeklom od vas nebi me čudilo da ste blizu po regionalnoj pripadnosti... :) Rodjena sam u Somboru, udata u BG t4431 dada Somborke su opasne https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/4chsmu1.gif Ja sam rodjena u Ulmu, ali su moji iz Vrsca i nisam udata, za razliku od vas. Ja iako sam opasna, kada se udam, necu kibicovati sa ozenjenim muskarcima. Izvinite, ali, ovo sam morala da vam kazem. Pa ljutite se do mile volje, znate da Eniz ima cetvoro dece. I sta treba da znaci ono, da su Somborke opasne, ako ne da kibicujete ozenjenog coveka. Razmislite malo, kako se ponasate. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 opasna samurajka! eheeeej Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука