Mironosica Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 Milan i Solomon su najgoriJI administratori u Administratoristanu. Šta? Ne mislite da postoji ta zemlja, hm? ne znam da li su najgori ,ali znam da su najlepsi 0110_hahaha није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 Milan i Solomon su najgoriJI administratori u Administratoristanu. Šta? Ne mislite da postoji ta zemlja, hm? ne znam da li su najgori ,ali znam da su najlepsi 0110_hahaha Nisu. Ružni su i garavi! Ja sam lep ali ja sam u susednom Moderatoristanu. Ali nisam lep nego jako ružan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 p.s. a , kako je kriza svuda , osim kod vas , mogli bi da me zaposlite ... ne mogu večito na ulici , sustižu me godine ! E да знаш и ја сам нешто о томе размишљао , па сам предложио овим поповима са форума да виде некако да те убаче за вероучитеља , ем државни посо ем топло није улица... Ајд сад озбиљно да те питам стварно ме занима , шта планираш кад остариш ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 p.s. a , kako je kriza svuda , osim kod vas , mogli bi da me zaposlite ... ne mogu večito na ulici , sustižu me godine ! E да знаш и ја сам нешто о томе размишљао , па сам предложио овим поповима са форума да виде некако да те убаче за вероучитеља , ем државни посо ем топло није улица... Ајд сад озбиљно да те питам стварно ме занима , шта планираш кад остариш ? da sam (neozbiljan kao) ti , odgovorio bih : "ne planiram da ostarim" :cheesy: al' , odgovoriću ti , al drugi put ... i ne ovde , nego na onoj mojoj temi koju si odlepio stadaradim . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 p.s. a , kako je kriza svuda , osim kod vas , mogli bi da me zaposlite ... ne mogu večito na ulici , sustižu me godine ! E да знаш и ја сам нешто о томе размишљао , па сам предложио овим поповима са форума да виде некако да те убаче за вероучитеља , ем државни посо ем топло није улица... Ајд сад озбиљно да те питам стварно ме занима , шта планираш кад остариш ? da sam (neozbiljan kao) ti , odgovorio bih : "ne planiram da ostarim" al' , odgovoriću ti , al drugi put ... i ne ovde , nego na onoj mojoj temi koju si odlepio 4chsmu1 Nema šanse da sam je ja odlepio..."одлепио сам одлепио кад сам одлепио" , ал не твоју тему...идем да је залепим. Стани бре коју тему ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Новембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Али искрено ! Врлине, мане и карактер.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Мислим да је боље да у овој теми пишу наши пријатељи! stadaradim уколико нису чланови форума, употребимо копи-пејст методу и пренесимо њихово мишљење овде! :tornado: http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Врлине - 0205_whistling :cheesy2: Мане - 0110_hahaha bendoff Карактер - facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 vrline: pravicnost, postenje, trpljenje (do odredjene mere, posle toga ne mere)... mane: lenjost, plahost, svadljivost, gordost... karakter: odlucnost!? hehe ima jedan vic: dodje covek kod psihijatra i kaze: jao doktore imam veliki problem! Psihijatar: recite sta vas muci? a ovaj: jako sam neodlucan... a mozda i nisam?! 89898989898989 0409_feel Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 e da, zaboravih u mane/vrline da stavim: iskrenost algabacaju Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Врлине-то што мислим да их имам...хихихихи... Мане-слабо мислим... Карактер-променљив... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Врлине-то што мислим да их имам...хихихихи... Мане-слабо мислим... Карактер-променљив... kriminalac Мислиш ? algabacaju 319.gif bleh bleh bleh Врлине-трудим се да будем боља Мане-по некад поклекнем у врлини Карактер-Љубав Господња према мени и моја према Господу,помаже ми да дооооообро обуздавам и контролишем карактер Ко је разумео-схватиће , а ко није,објаснићу му други пут,сад сам много уморна Sanja Т. and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Vrline => ekstreman po pitanju NEizgovaranja laži (iako ekstremizam nikada nije dobar 0212_rolleyes) Mane => mnogo ga tupim, t.j. pravim se pametan (pa sam pretežno antipatičan ljudima stadaradim) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Mislim da nevaljam, i da sam čovjek pun nedostataka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука