Jump to content

Dnevnik zalutalog forumaša

Препоручена порука

Danas smo se okupili u ime nasih sestara koje su pisale na ZRU.Dugo smo planirale ovaj skup,ali usud nije dozvoljavao da se on realizuje na ovaj nacin i u ovolikom broju.Radujem se sto vas vidim,izljubicemo se posle.Velika mi je cast sto sam izabrana da u ime svih izrazim veliku zahvalnost za poverenje koje ste nam ukazali.Sada je doslo vreme da neke stvari privedemo kraju,da se u miru rastanemo i da svaka od nas krene svojim putem koji je izabrala iz ljubavi prema svome pozivu.Slozicemo se oko jednoga,ljubav je najbitnija stvar na svetu.Voleti znaci ziveti.Toliko se radujemo kad vas vidimo da svoj zivot posvecujete onome sto volite,i to osecanje je potvrda da samo i mi na pravom putu,na pravom mestu.

Dragi forumasi,prisustvujete pisanju testamenta,molimo vas da svu svoju paznju,celo svoje bice saberete u jedan svetao trenutak koji polako postaje vecnost.Sadasnjost,veciti trenutak. Od svega sto smo poneli sa sobom na svoj put bese velika zahvalnost prema Bogu koji nas izbavi iz najcrnjeg bezdana.Zaista je velika milost Bozja ! Na nama je da svoje nove ,ozivljene ,produhovljene i vaskrsle duse posvetimo nekom dobu,nekom cistom i plemenitom cilju.Sve nase imanje ostavljamo i krecemo tamo kud se mora poc,u buducnost koja nas ceka.Gospod neka nam podari nadu i smirenje.

Svojim prijateljima sa ZRU ostavljamo nesto manje od 3500 poruka na sajtu pouke org,sa svim aminima koji ce se povecavati kako vreme  bude teklo ,naforu moramo uzeti u celosti,a na vama je da nasu donaciju iskoristite najbolje sto mozete.Bila nam je velika cast provesti vreme sa svima vama.

Svako dobro od Gospoda!

Do eshatona.

Arsenija,Marija(Mara),Marija(Lara) i Sanja(Sara).

15.septembar 2014.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Шта сад, ја вас оплака а ви још на форуму ;):)))

И ја :))) ал' ћутии, добро је! dobar decko

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Свети Арсеније Сремац, други Aрхиепископ српски (1233-1263)

zz4.jpg

Link

Српска православна црква га прославља као светитеља 28. октобра по црквеном тј. 10. новембра по грађанском календару.

Подели на овим сајтовима

Jos jedno odusevljenje u nizu. Odusevljena sam. Samo ne mogu da vam kazem ni kim ,a ni cim.

Iz tog razloga pisem poslednju poruku. Donela sam odluku,ima da poarsenijam,ne zvala se ja.... :2hf007n: ...
 Iskljucicu internet.

Imam nekoliko talenata koje moram da umnozim i vratim dragom Gospodu. Nadam se da cemo se videti Tamo. Svako dobro.Sve vas voli i za oprostaj moli Arsenija. 1324_womens

Подели на овим сајтовима

Samo da se članovi većinski ne proarsenišu

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

odusevljenje-moderato.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

22536-always-sound-enthusiastic-as-it-is

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...