Arsenija Написано Септембар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Link :ani_biggrin: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Imam jos samo 1 GB interneta,sta god to znacilo. A verovatno znaci da se necemo cuti ,tj.videti,ustvari ni jedno ni drugo ,najmanje godinu dana .Vi zapravo pojma nemate o tome sta me sve ceka u sledecoj godini.Moram da radim,ucim,odvikavam se od interneta, , , , ... i vaskrsavam iz mrtvih. Da li ste vi svesni da to ne mogu da izdrzim ?Ustvari,mogu,mogu,mogu kako da ne !Molim vas,ne spamujte mi temu,poklonite mi cvece i setite me se ponekad. Voli vas i pozdravlja Arsenija. P.s. Poarsenijati znaci biti kao jagnje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Covece,mislim da sam malkice preterala sa oprastanjima. Hronicno se oprastam. Dobro je,sad je pravo vreme da se zaustavim . Ma nek ide zivot. Necu vise da se oprastam. Hocu da zivim . I znate sta.... :1736_action: . Eto. Pa sta. P.s. Odusevljenje ==> +AR :icon_pop: Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2014 Primenjeni milje (sustikla) Kukicanje sa smislom i svrhom. Umereno i sik. Odbrana miljea. Milje je srpska narodna rukotvorina sacuvana jos iz davnih vremena,vesto cuvana od zaborava,prenosena sa kolena na koleno sve do danasnjih vremana. Ima li u novom dobu mesta za sustiklu ? Svakako.Vreme ce to najbolje dokazati. Sustikle sveta ujedinite se ! P.s. Oprostite mi sve sustikle sveta,jer nisam umela da cenim vasu vrednost.U pravoj meri,vase prisustvo oplemenjuje zivote i predstavlja sustinsku nit koja nas povezuje sa nasim precima uprkos vekovima . Link Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука