Jump to content

Лажни фејсбук профил "Отац Пајсије"- троловање и исмејавање Цркве

Оцени ову тему

Препоручена порука

uuu,djavoli, zmija im za vrat,žaba im u gaće,pesak im u kosu  :1759280v7keu5ymzp:

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

@,

Демотивација, ај не причај свашта 0110_hahaha Шалим се, где ти је српски инат?

@@sara,

Јесте, нова је, не знам ни у ком правцу ће све да тече, али важно је да имамо воље нешто да урадимо после свега.

• Волим 1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

ПА странице су направљене статичне...ако плаћаш промоцију онда иде...у том зецу чучи жбун

Подели на овим сајтовима

I da mu ugase stranicu on ce ponovo da ortvori novu . Sa takvima se jednostavno ne moze izaci na kraj a na lecenje nekoga ne mozes da posaljes bez njegovog pristanka ili ako ne ugrozi nekoga fizicki

Moze ako mu izvuces neku posetu kod psihologa dok je bio dete...

Salu na stranu i u raju postoji drvce poznanja dobra i zla bitno je da im ne posvecujemo paznju i ne primecujemo ih u nasem miru takvom nestace i oni tj. Hristos ce ih skloniti.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Да ли у јавним кућама треба користити речник који нико од конзумената не разуме, или тачније који им пара уши, као врло гадне скарадности...итд, итд, итд. или можда трајно ускратити себи одлазак на таква места...?

Да ли сам крив што посећујем места која су неумитно извори саблазни...?

Kriv si covece jer vidis i sam da imas izbor po volji svojoj a dobro znas sta te udaljava od Boga a sta te Njemu priblizava.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...