Jump to content

Лажни фејсбук профил "Отац Пајсије"- троловање и исмејавање Цркве

Оцени ову тему

Препоручена порука

Opet ... zašto bi ga prijavljivali ... svako ima pravo da višak vremena i mašte upotrebi ovako kako upotrebljava, a ismejavanje ne možeš zabraniti. Ne znam ni šta biste time dobili ... on/ona mišljenje sigurno neće promeniti, ovi koji se slažu isto, samo će otvoriti novu stranicu i tako unedogled. :.mislise.  Jednostavno, ovakvim likovima prija pažnja, čim prestanu da je dobijaju gasi se i njihova motivacija. 

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

nije ta strana ismejavanje, to je ruganje

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

nesto ga je napalo, ja dok sam citao te bljuvotine nije mi bilo dobro

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Pa? U čemu je razlika?  :D

gradacija je u pitanju

Подели на овим сајтовима

Nesto lepo 

Bijeda

Не синко, није ти то исто као сиромаштво. Сиромаштво је само финансијско стање које може бити проузроковано разним факторима на које човјек не може утицати. Чист дефицит новца, без кога у данашње вријеме не можеш. Нешто из чега се можеш извући радом, упорним трудом и јаком вољом. Не мораш се никада потпуно извући али битно је да се бориш, и свеједно ћеш га побиједити.

Биједа, то ти је нешто друго. То ти је оно хронично одсуство духа, полетности и менталне снаге које обузима човјека. То ти је порок, баш као и ова ракија. Једном када ти се увуче у кости и потекне крвотоком, готово га је немоће избацити. Паразит који се храни твојом енергијом и твојом душом, болно је унакажава. Знам, људи га мјешају са сиромаштвом јер најчешће долазе под руку, па те заједно, онако неимуног схрвају и униште.

На биједу се једноставно навикнеш. Предаш се ништавилу око себе, допустиш животу да се игра рингишпила са тобом, никада не улазећи у отворену борбу са својим демонима. Повучеш се без отпора, кривиш зле људе и гору судбини, кривиш живот. Тада те обхрва и сиромаштво, туга, несрећа.Тако синко, само уништиш најфиније дјелове себе, претвориш се у оног вјечитог незадовољника кога си до скора презирао. Дође старост, а ти јаднији него икад, са вагоном неиспуњених снова. Наравно да онда сви желе да се врате у прошлост, да живот скрену другим током. Али мало морген, онда то није живот већ научна фантастика...

Зато синко, устани сада и полети у живот, бори се до последње капи дамра и не дозволи да те обузме биједа. Никада не устукни ни пред чим, обухвати живот објема рукама и научи да побјеђујеш сам себе...

Подели на овим сајтовима

Дај да се окренемо нечему бољем ових дана.Сад ћу и ја пријавит да видимо хоћемо ли успети.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Е, овако не иде, што их више брукамо, страница има више свиђања.

Бумп, контраефекат 7896634

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Али су зато били ажурни да угасе мој профил  светог Спиридона...ЦИА бре.

Шта злу најтеже пада?   Кад нико не обраћа пажњу....

Подели на овим сајтовима

https://www.facebook.com/pages/Fond-Za-Bolesnu-Decu-Srbije/215127781974120?fref=ts

А зашто се на пример не лајкује ова страница, настала је као крик после смрти малог анђела.

nadam se da hoće,verovatno je nova

а зашто су емисије типа ''Фарме'' најгледаније код нас.....?

а зашто су теме где се форумаши свађају и вређају , најпосећеније....?

zašto ???  meni nikako nije jasno :(  jeza da nas uhvati u kakvom društvu živimo i u kakvom nam deca rastu . 

Али су зато били ажурни да угасе мој профил  светог Спиридона...ЦИА бре.

Шта злу најтеже пада?   Кад нико не обраћа пажњу....

što su ti gasili svetog Spiridona ?

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

Јер је профил а не страница а закључили су да име није право и да има превише пријатеља. Небулоза.

Отворила сам страницу, али потпуно су ме демотивисали.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...