keka Написано Јул 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Ovom kuvaru se nocas bas pise sta li se desilo... da ga sunce nije opalilo po glavi pa umislio da je neki pisac 0110_hahaha evo jedan dan kuvara koji je dobio zeljno iscekivani dan odmora... a proveo ga je - kako!? Биљана and Ayla је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Ovako- Kanjon reke Djetinje 20km, 12tunela,5mistova rano jutro... ranac na ledja.. malo rekreacije... put pod noge... Ayla , skituljko, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Grizzly Adams, Биљана and Ayla је реаговао/ла на ово 3 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Prica ide ovako... Ustaj sine, majka zove (ja)... Moj stariji sin i ja krecemo u nove pustolovine... Spremanje, kafa ... dorucak... pokret... Plan je bio da dodjemo peske do Vrutaka... da li smo stigli.... hiihihi... Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Malo sutra... al sledeci put hocemo Prosli smo 10 tunela za nekih dva ipo sata... sto i nije tako lose, kako je :0442_feel: peklo A onda taj 11. strasni, dugi, mracni tunel... e njega nismo prosli... Brojimo tunele... dolazi predposlednji tunel... ulazimo onako speceni... mrak... sta mrak!!!? pa ono ni pustolov nije imao idemo tako dobrih 50m... oci i dalje ne mogu da se priviknu na tamu... a telefoni ne pomazu... (lampu nismo poneli al za sledeci put ima da se naoruzamo do zuba ) Samo cujem Davida u jednom momentu- Mama, mama... znas ... hajde da se vratimo..... A!? sta ti je nije valjda da se plasis!? ( a i mene neka jeza podilazi) Ma ne!- kaze delija- samo... nekako je bas mracno... a sta sve moze iz ovog mraka da izadje....? Ne moze nista- kazem ja- jedino mi! 0110_hahaha i lepo na levo krug, izlazi iz tunela... i polako nogu pred nogu uputili smo se do prve pristupacne obale... skituljko and Биљана је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Svratili smo na jednu plazu koju zovu Rajski otok, malo da predahnemo... odmorili se nekih 20ak minuta... ja reko malo da udjem u vodu... sHa_sarcasticlol ma kako sam usla iste sekunde me je uhvatio grc... voda led ledeni, kojih 15 do 17 stepeni -15 cinimi se znaci strasno... winter u sred leta potom smo se bez oklevanja spustili do gradske plaze... gde voda nije nesto toplija... al imamo drustvo... muziku... picance u blizini... milina.. e onda smo tako kulicali i razvlacili se po plazi .... skituljko and Биљана је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Boze zdravlja i sledeci slobodan dan ce proci u istom stilu Ista meta, isto odstojanje, bolja oprema 8086.gif "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Kada god dodjem u situaciju da se izvinjavam, setim se ovoga... 4chsmu1 ***************************************************************************************** JammerMë vjen keqآسفԿներեքüzrSentitzen dutВыбачайцеদুঃখিতсъжалявамTristpardonUndskyldSorryPardonuvabandustpinagsisisihananteeksidésoléSentímoloბოდიშიEntschuldigungσυγνώμηમાફ કરશોמצטערक्षमा करेंTu siabBocsánatmaafTá brón orainnSpiacenteSepuraneಕ್ಷಮಿಸಿសូមអភ័យទោសpaenitetAtvainojietatsiprašauжалJiddispjaciniकेविलवाणाمتاسفprzepraszamdesculpescuzeизвинитеŽalpoleமன்னிக்கவும்జాలికరమైనขอโทษüzgünümВибачтеمعذرتxin lỗiMae'n ddrwg gennymנעבעכדיקНа свим језицима гугл транслејта као и на српском, још једном: ИЗВИНИ ***************************************************************************************************** Jedna od najorginalnijih poruka koje sam dobila Hvala ovoj osobi ulepsala mi je taj dan! skituljko and Биљана је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1YLSU0q71bY keka је реаговао/ла на ово 1 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Ovo sam danas pravio. Enchiladas mexicanas :Viannen_loungelizard: Драшко, keka, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2013 mmmm.... Njam...njam... Jos cu ja ispasti amater pored vas "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Kao prvo,hvala na pozivu....Elem,da kazem nesto o svojoj ishrani..nje nema.. 4chsmu1 ..Kao sto zna Keka,hranim se sirovom biljnom hranom,znaci bez kuvanja,przenja,i bez industrijiskih proizvoda...Jer to je jako toksicno za organizam..Po prirodi sam ekstrem,pa se to odrazilo i na moju ishranu koja je iskljuciva..Volim onu frazu "Smrt na usta ulazi"...Potrudicu se da vam docaram i ovaj nacin ishrane sa nekim receptima,samo sto ja nikada ne postujem pravila...(E sad vi kazete ziveo govornik,i prevrcete ocima) ..A imam i tu srecu,da moj muz kaze "Nisam se ja ozenio da mi zena smrdi na zaprsku"..(svaka mu je zlatna).....Uvek jedem s`nogu,sta dohvatim,a najvise volim cedjene sokove mmmmmmmm...Eto ukratko (a sad mozete da me gadjate jajima).. skituljko and keka је реаговао/ла на ово 2 "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 (a sad mozete da me gadjate jajima).. не можемо да те погодимо, много си "дистанцирана" distancirana је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 hranim se sirovom biljnom hranom,znaci bez kuvanja,przenja,i bez industrijiskih proizvoda. Моја фамилија о томе пуно чита задњих месец дана, не могу да их одговорим. Јер ако се реше онда сам и ја награбусио... keka and distancirana је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука