Ayla Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 аууу Кеко, како ти је порасла коса.....хахаха.....теби баш брзо расте..... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2013 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Tako zamišljam našeg kuvara u akcjii, nikako drugačije već šarmantna, energična i...sve je pod kontrolom keka је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Tako zamišljam našeg kuvara u akcjii, nikako drugačije već šarmantna, energična i...sve je pod kontrolom oooooooo pa sada se hvala JESSY and Ayla је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 можда овако..... срећна, задовољна, насмејана.... keka and skituljko је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2013 можда овако..... срећна, задовољна, насмејана.... joj ljudi... mante me se, malo je ove vrucine jos treba da se Dzasmin, fala vi gospoja od srca JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Хоће ли из ове кухиње ускоро изаћи какав фини рецепт? :ekstra: Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Хоће ли из ове кухиње ускоро изаћи какав фини рецепт? :ekstra: hoce ako mi kazes da si spremala Gaspaco "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 hoce ako mi kazes da si spremala Gaspaco Нисаааааааааам..............кмеееееее Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Нисаааааааааам..............кмеееееее sto me to uopste ne cudi :.mislise. "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 sto me to uopste ne cudi :.mislise. 4chsmu1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2013 4chsmu1 a razmisljala sam danas .... da vam izbacim jedno posno jelo koje ja vrlo rado spremam kod kuce inace recept kuvara sa hilandara al sam odustala.... nemam slikicu da i to dokumentujem kako valja "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 a razmisljala sam danas .... da vam izbacim jedno posno jelo koje ja vrlo rado spremam kod kuce inace recept kuvara sa hilandara al sam odustala.... nemam slikicu da i to dokumentujem kako valja Ма нема везе што нема слике! Само ти дај! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука