Jump to content

Dnevnik jednog kuvara... i jos mnogo toga!

Препоручена порука

• Одговори 468
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

poruka mom muzu- Dragi otisla sam kod komsinice na 5minuta, promesaj rucak na svakih pola sata!  ;)  :0102_laugh:

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

536184_10200416110870661_314863779_n.jpg

evo malo pogled na jednu od kuhinja gde ja radim  :)

Inace ovaj nindza (crni Basta) je moj omiljeni i najbolji kolega  :aplauz:

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Kada se osvrnem na svoj zivot, vidim bol,greske...

Kada pogledam u ogledalo vidim snagu,naucene lekcije....

Подели на овим сајтовима

mislim mogu ja ... al bar reci u kom smeru da te povucem... koje namirnice bi koristo...

ili bi meni sve prepustio?

Подели на овим сајтовима

536184_10200416110870661_314863779_n.jpg

evo malo pogled na jednu od kuhinja gde ja radim  :)

Inace ovaj nindza (crni Basta) je moj omiljeni i najbolji kolega  :aplauz:

вау....каква кухиња...... :good2:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

вау....каква кухиња...... :good2:

to je deo za poziranje  4chsmu1

hahhah pripremni deo nam je sa leve strane...

inace gosti vrlo rado pristupaju da gledaju pripremu njihovih obroka...

sto nama u glavnom ne smeta... al ima dana kada ustanemo na levu nogu pa bi ih na rostilj metnuli  :D

Подели на овим сајтовима

jpeg&lastModified=1365683589000

Кеко, једну карађорђеву, поховани качкаваљ, шопску салату, лесковачки уштипак, дипломат палачинке и телећу чорбу!

па да видим како ради кухиња

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

al ima dana kada ustanemo na levu nogu pa bi ih na rostilj metnuli :D
0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha sHa_sarcasticlol

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Pa ovako, samo da nisu neke tesko dostupne u Banatu. :) Prepustam tebi sve. :) Izvoli.

hoces komplet rucak... ono kao predjelo, supa-corba, salata, glavno jelo, dezert...

ili samo glavno jelo sto mislim da hoces al opet da pitam  :0102_laugh:

Подели на овим сајтовима

jpeg&lastModified=1365683589000

Кеко, једну карађорђеву, поховани качкаваљ, шопску салату, лесковачки уштипак, дипломат палачинке и телећу чорбу!

па да видим како ради кухиња

vaaaaauuuuuuu... al si ti potkovan  0110_hahaha

za to kako radi morao bi doci i uveriti se licno... porudzbine se cekaju od 15 do 25min u zavisnosti od jela koje si porucio...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...