Jump to content

Dnevnik jednog kuvara... i jos mnogo toga!

Препоручена порука

Zamisli ovo čudo svaki dan da gledaš, pa ti bi umrla ja mislim

hahahah... ma ne bi... sigurno... al bi promenila mesto boravaka- moja adresa bi bila Laza Lazarevic  4chsmu1

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 468
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

3139-1248356966-Kafa-sipam.jpg

kafica za drustvo!  :D

spremanje za posao...

idemo u nove radne pobede  stretcher

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Pita koju mnogi vole!:)))
PITA SA VIŠNJAMA

Potrebno je:
500gr.kora za pitu
1 kg.ociscenih visanja
5 kasika griza.
Fil:
3 jaja
1 solja secera
1 solja ulja
1 solja jogurta
1 prasak za pecivo
1 vanil secer.

Za fil prvo dobro umutiti jaja sa secerom i vanil secerom,pa dodati jogurt,ulje i prasak za pecivo,pa sve sjediniti.
Kore podeliti po 3 komada na 5 strana.
Redjati po tri kore,jednu preko druge,svaku premazujuci sa filom.Na trecu koru sa jedne strane sloziti 200gr.visanja,posuti ih sa kasikom griza,pa uviti rolat.Tako isto uraditi sa ostalim korama.Dobicete 5 rolata.Sa ostatkom fila premazati rolate i ostaviti ih 30min da upiju fil.
Pitu peci na 200C oko 35min.

1069864_690658094281211_1410184904_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Dusko Radovic 

"Utorak je dan skroman, mogao bi proći i bez imena koliko je neupadljiv. Dan posle ponedeljka ili dan pre srede. Ponedeljkom se komentariše protekla nedelja i sredjuju utisci. Sreda je pravi početak nove nedelje. A utorak je negde izmedju, kao neka ostava za stvari i teme koje se inače ćesto ne koriste. Kao februar medju mesecima."

hajde da demantujemo Duska! 

Подели на овим сајтовима

Neću više nikad da postavljam uznemiravajuće sadržaje....obećavam.

Mali savet da se iskupim:Kada nešto sečete u kuhinji pokreti noža su uvek od sebe,nikad ka sebi,da bi se izbeglo povredjivanje...

:351780:

Подели на овим сајтовима

keeum9.jpg

јеееееее........мој човек....... :good2: :good2: :good2:

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

ВАУУУУУУУУУУУУУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БРАВО КЕКО.....!!!!!!    ТЕМА ТИ ЈЕ ПРАВО ОСВЕЖЕЊЕ ЗА ФОРУМ.............. 8086.gif :aplauz:  :bendoff:  :good2:

ЈЕДВА ЧЕКАМ НАСТАВКЕ...... :navijanje:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

za porodicu, prijatelje kuvam sa ljubavlju, uvek pevusim dok spremam... desava se da mi dodju prijatelji u kasne sate... onda se otvori vino... i posle nekog vremena mozete me videti kako nesto brckam, spremam.. tada najvise uzivam... :bendoff:
yes....!    great!!!!

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

PITA SA VIŠNJAMA
superiska.......spremi pa posalji...... 0110_hahaha

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

hajde da demantujemo Duska!
hajde...... :D

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Keka radis na Cruiser  ,prvi put cujem da zena radi u kuhinji to sam vidjao jedino u Srbiji .

Ti si na garde manager ili pantry ,nije valjda da da devojke stavljaju na Lido .

Svaka cast rad u kuhinji je jedan od najtezih poslova koji postoji u Cruise indistriji 

Odlicno Keka ako mozes ,mada ti je moj savet da od kuhinje bezis sto dalje ,jer nakon 35 ledja popustaju i pluca ,a plata kuvara svuda u svetu  je ispod plate cistacice (hvala indiji i filipinima)

Подели на овим сајтовима

a plata kuvara svuda u svetu je ispod plate cistacice
I think you`re wrong....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

pa sad.... ne znam da li se moze svrstati u najteze....  :.mislise.

da tesko jeste... ali... otkud znam... radim vec toliko dugo da mi to ne predstavlja problem... sem sto nemam sl vremena :stadaradim:

Кеко, ова пита са вишњама је супер...може ли нешто још...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...