Jump to content

Postoje li osobine koje su karakteristične za samo jedan pol?

Препоручена порука

Ne bih se složila sa prvom rečenicom. Znam mnoge muškarce koji su pedantniji i odgovorniji u domaćinstvu, ili kao roditelji od žene.

Što se tiče "muških" poslova, kao što su ljekari, advokati...da ne nabrajam, slažem se. Muškarci su uspješniji jer imaju za savjetnike žene :)

Не. То је оно што тзв. "феминисткиње" желе да ти верујеш, јер су или лезбејке или несрећне у љубави, па мрзе људе и природан поредак ствари.

Да се разумемо, нисам ја рекао да жене не размишљају уопште, него да размишљају на други начин у односу на људе. Рецимо, нема бољег од жене да запамти шта треба да се купи у продавници, то човек не би знао, али када треба нека друга врста размишљања, на пример да се напише књига, ту су људи далеко бољи (сем ако се не пише о спонзорушама).

Ето, да не буде да сам хтео кога да увредим.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

@@ RYLAH,

Упс.....јеси ти свјестан какву ти лавину овим ријечима можеш да проузрокујеш??? Јеси спреман да издржиш то!!!?? :D  :D  :D  

Свако ко говори истину се суочава са лавином негодовања. Ја имам мисију! Просветитељску, такорећи.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Свако ко говори истину се суочава са лавином негодовања. Ја имам мисију! Просветитељску, такорећи.

Нека ти је Господ на помоћи!  :D  :D  :D

• Волим 1

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Да се разумемо, нисам ја рекао да жене не размишљају уопште, него да размишљају на други начин у односу на људе. Рецимо, нема бољег од жене да запамти шта треба да се купи у продавници, то човек не би знао, али када треба нека друга врста размишљања, на пример да се напише књига, ту су људи далеко бољи (сем ако се не пише о спонзорушама).

Ето, да не буде да сам хтео кога да увредим.

Prihvatiću da žene ne kategorišeš kao ljude, to je lični stav, ali negdje naletjeh na divnu rečenicu koju je rekao Rolan:

"Ljudi stvaraju djela, a žene ljude."

Neka ovo ide u korist tvoje izjave. Tvoja misija je zaista prosvetiteljsaka. Hvala na trudu koji ulažeš :)

Подели на овим сајтовима

Prvo sam hteo da stavim lajk na ovo...ali posle par sekundi, kad sam malo bolje razmislio smatram da ovo gore nije pravilo...zapravo smatram da zavisi od situacije. Nekad je ovako nekad onako. Ali nisam poznavalac žena..."nešto malo a i to s greškom".

Evo dok ovo pišem moja žena mi priča kako hoće da unese neku novu boju u kuću...zelena ne ide, crvene joj je dosta...videla je lep tepih. Kad me nešto pita ja samo kažem - aha. :)

Pa vidis nisi usao u neku pricu zasto zelena ne ide,zasto je dosta crvena...i da li bi se tepih uklapao sa namestajem i bojom zida....nego si prosto reko....velika je tvoja vera zena po tvojoj veri neka ti bude..... 0110_hahaha  nekomplikujes.... :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ti si baš rešio da se RYLAH-iraš !

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Prihvatiću da žene ne kategorišeš kao ljude, to je lični stav, ali negdje naletjeh na divnu rečenicu koju je rekao Rolan:

Не разумем сад ово. Па човек је човек, а жена је жена. Множина од човек су људи, а множина од жена су жене.

Ево, рецимо, како то Његош каже на једном месту:

"Они кажу: Жена је човјеку 

слатко воће ал' печено јагње.  "

Не разумем питање?

Подели на овим сајтовима

Не разумем сад ово. Па човек је човек, а жена је жена. Множина од човек су људи, а множина од жена су жене.

Ево, рецимо, како то Његош каже на једном месту:

"Они кажу: Жена је човјеку 

слатко воће ал' печено јагње.  "

Не разумем питање?

Koje pitanje?

Подели на овим сајтовима

"Ljudi stvaraju djela, a žene ljude."

Neka ovo ide u korist tvoje izjave. Tvoja misija je zaista prosvetiteljsaka. Hvala na trudu koji ulažeš :)

Muskarac stvara......jer on seje seme....zena ga vaspitava...... 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Ne bih se složila sa prvom rečenicom. Znam mnoge muškarce koji su pedantniji i odgovorniji u domaćinstvu, ili kao roditelji od žene.

Što se tiče "muških" poslova, kao što su ljekari, advokati...da ne nabrajam, slažem se. Muškarci su uspješniji jer imaju za savjetnike žene :)

Velika vera tvoja zeno po tvojoj veri neka ti bude.... 8086.gif

Подели на овим сајтовима

...увек популарна тема када су у питању разлике између мушкараца и жена....често је пуна предрасуда и сопствених пројекција....оно што се зна је да постоје индивидуалне разлике унутар обе групе.....психолошке особине нису ствар биологије.....често се овде бркају појмови род и пол....сваки мушкарац и жена имају и мушке и женске особине...е сад свака култура или неки временски период сматрају одређене особине типично мушким или женским.....тако да није све тако једноставно како изгледа..... :ladan:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...