SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 A koja je to razlika izmedju roda i pola? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Жене су много боље у неким стварима, а људи у другим стварима. Рецимо, код чувања деце, чишћења, кухиње и осталог, ретко који човек може да приђе жени. Док код неких типично мушких послова, као што су лекари, менаџери, адвокати, и остала занимања где се тражи образовање, човек је далеко испред жене. Једноставно, тако смо рођени, различити, и што пре жене то прихвате, биће срећније. Izvini?Žene nisu ljudi??? Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 A koja je to razlika izmedju roda i pola? izraz pol označava anatomsku strukturu, dok se rod odnosi na očekivana, nametnuta ili usvojena društvena ponašanja polova Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 QQ QQ Pol .....muški/ženski Rod..... ljudska vrsta...Rod kome mi pripadamo je Homo Čuli ste valjda za ljudski rod Mi smo Homo sapiensi(razumni ljudi) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 A koja je to razlika izmedju roda i pola? Pol ukazuje na biološke različitosti, dok rod ukazuje na socijološke. U odnosu na pol koji je (do skoro ) nepromjenljiv, rodne razlike nisu konstantne i kao takve se mogu mijenjati,naravno, zavsno od društva. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 izraz pol označava anatomsku strukturu, dok se rod odnosi na očekivana, nametnuta ili usvojena društvena ponašanja polova I sta sad kad ovi izopacheni uzmu i premene anatomsku strukturu oni postaju zene? 0110_hahaha E srbijo majko...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Pol ukazuje na biološke različitosti, dok rod ukazuje na socijološke. U odnosu na pol koji je (do skoro ) nepromjenljiv, rodne razlike nisu konstantne i kao takve se mogu mijenjati,naravno, zavsno od društva. Aha znaci rod je vise pravna kategorija...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Aha znaci rod je vise pravna kategorija...... Ne, već rezultat društvenih normi i očekivanja. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ne, već rezultat društvenih normi i očekivanja. Pa nisi ti zenskoga roda kao rezultat drustvenih normi i ocekivanja vec kao rezultat majke prirode... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 I bespotrebno se palamudi ovde o rodu i polu ...ti termini su uvedeni samo zbog bolesnika koji su menjali pol......jer je neko istripovao u glavi da je nesto drugo....i onda mi trebamo da mu omogucimo i da finsiramo njegu izopachenost......to isto ko kad onaj u lazi utripuje da je napoleon....a mi mu jos pomognemo u tome i omogucimo mu da se oseca imperatorski ....umesto na lecenje.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Pa nisi ti zenskoga roda kao rezultat drustvenih normi i ocekivanja vec kao rezultat majke prirode...Jel? Neka si me prosvetio ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Jel? Neka si me prosvetio Da duso....drago mi je ako jesam..... 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Da duso....drago mi je ako jesam..... 8086.gif Nadam se da si snažan čovjek, valjaće ti u životu....jedan nedostatak kompenzira se nekim drugim darom. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Nadam se da si snažan čovjek, valjaće ti u životu....jedan nedostatak kompenzira se nekim drugim darom. Sad bi ja kao trebao da padnem na ovu nadasve plitku provokaciju.... nice try baby..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Sad bi ja kao trebao da padnem na ovu nadasve plitku provokaciju.... nice try baby..... Zašto takvo mišljenje? Ti ne padaš, ti letiš. Ne ljuti se, mene ovo prilično zabavlja. Jednostavan prijteljski razgovor...bez insinuacja ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука