Tristatri Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 . Pa žene prosečno žive nešto duže od muškaraca. A jel' znate zašto? To im Bog nadoknađuje ono vreme što izgube kod parkiranja. . Срђан Шијакињић, Sara" and Broken је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 osobina zene je da zakomplikuje i najednostavniju stvar.....a mukarca da pojednostavi i najkomplikovaniju..... :good2: Prvo sam hteo da stavim lajk na ovo...ali posle par sekundi, kad sam malo bolje razmislio smatram da ovo gore nije pravilo...zapravo smatram da zavisi od situacije. Nekad je ovako nekad onako. Ali nisam poznavalac žena..."nešto malo a i to s greškom". Evo dok ovo pišem moja žena mi priča kako hoće da unese neku novu boju u kuću...zelena ne ide, crvene joj je dosta...videla je lep tepih. Kad me nešto pita ja samo kažem - aha. SHADOWS OF THE LIGHT and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 . Pa žene prosečno žive nešto duže od muškaraca. A jel' znate zašto? To im Bog nadoknađuje ono vreme što izgube kod parkiranja. . Slatko sam se nasmejao. Hvala ti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Жене су много лукавије од мушкараца! Sara", SHADOWS OF THE LIGHT, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Slatko sam se nasmejao. Hvala ti. Ništa njima Bog nenadoknađuje. Bog nije nepravedan pa da dijeli prema spolovima ljude na muške ljude i na ženske ljude. Stvar je u nečem drugom. Božija priroda kad vidi šta žene tamo na tom parkiralištu provode se tako zapanji da se od tog čuđenja vrijeme zaustavi po tu dobu dok one uspješno ne zaparkuju auto, to se potom očituje kao to prividno duže doba života kod žena. Mislim da je i profesor Einstein već nešto priččao o tome, treba to naći na internetu. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 :pajapatak: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 da, Einstein ju je nazvao parkujuća ženska časoprostorova anomalija Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Žene stalno vide mnogo toga što muškarci uopšte ne vide i ne primjećuju. Na primjer one stalno svuda pronalaze i vide samo nekakvu prljavštinu i prašinu o kojoj muškarci nemaju ni pojma da postoji: Te prašinu treba obrisat, te prozore oprat, te zavjese su prljave, nikad kraja tome. A svega toga se sjete uvijek kao po pravilu u muškarcima najnezgodniji čas, kad je na TV rally ili utakmica i sl. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Svi imamo sve osobine,kao što svi imamo iste hormone samo su količinski različito zastupljeni. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Жене су много боље у неким стварима, а људи у другим стварима. Рецимо, код чувања деце, чишћења, кухиње и осталог, ретко који човек може да приђе жени. Док код неких типично мушких послова, као што су лекари, менаџери, адвокати, и остала занимања где се тражи образовање, човек је далеко испред жене. Једноставно, тако смо рођени, различити, и што пре жене то прихвате, биће срећније. Снежана, -Владимир-, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Postoje li osobine koje su karakteristične za samo jedan pol? Матерински инстикт и "женске сузе" за жене Алфа мужијак и претерана везаност за спољашњи изглед супротног пола за мушкарце. Треба ли још нешто ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Постоје. Жене су, углавном, ужасни возачи. Поготово када је паркирање у питању. Емпиријски проверено и верификовано. Sudija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 @@ RYLAH, Упс.....јеси ти свјестан какву ти лавину овим ријечима можеш да проузрокујеш??? Јеси спреман да издржиш то!!!?? -Владимир-, RYLAH and Ayla је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Рецимо, код чувања деце, чишћења, кухиње и осталог, ретко који човек може да приђе жени. Док код неких типично мушких послова, као што су лекари, менаџери, адвокати, и остала занимања где се тражи образовање, човек је далеко испред жене. Ne bih se složila sa prvom rečenicom. Znam mnoge muškarce koji su pedantniji i odgovorniji u domaćinstvu, ili kao roditelji od žene. Što se tiče "muških" poslova, kao što su ljekari, advokati...da ne nabrajam, slažem se. Muškarci su uspješniji jer imaju za savjetnike žene ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 @@ RYLAH, Упс.....јеси ти свјестан какву ти лавину овим ријечима можеш да проузрокујеш??? Јеси спреман да издржиш то!!!?? Očigledno ne, al' sam pao, sam se ubio Биљана је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука